MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Одягаємося на побачення.
Одягаємося на побачення.
OlenkaДата: Пятниця, 15.05.2015, 13:56 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Правила підбору одягу
Ця стаття буде корисна дівчатам, які не надто добре розбираються в правилах етикету (є й такі), проте хочуть виглядати справжніми леді на будь-якому побаченні. Адже потрібно з'єднати відразу кілька образів: спокусливість і стильність, але при цьому не виглядати вульгарно і епатажно. Плюс одяг має бути комфортним, сидіти на вас ідеально, щоб почували себе впевнено, могли відкрито спілкуватися і не звертати уваги на поділ сукні або нерівно сидить водолазку.Зрозуміло, вибір конкретної одягу сильно залежить від того, де побачення проходить: у ресторані обов'язкове респектабельна одяг, а от десь на природі вона буде виглядати безглуздо. Отже, пройдемося по основним місцях побачень і запропонуємо вам варіанти правильного одягу для них.Побачення або ж прогулянка в міському парку, відвідування якого-небудь скверу або годування качечок у найближчого водоймища вимагає від вас простий і практичного одягу . Сміливо надягайте свої улюблені джинси, світлу футболку, легке взуття (наприклад, м'які мокасини), якщо ж на вулиці не дуже жарко, можна накинути на плечі теплий джемпер. Влітку ж ідеальним вибором стане легкий сарафан з яскравим забарвленням, на ноги надіньте зручні сандалі або шльопанці, які підходять за стилем до сарафана. Якщо потрібно створити образ аж надто ефектної леді, не завадить невелика капелюшок від сонця.Відвідування художньої галереї чи кінотеатру вимагає зовсім іншого підходу. У даному випадку фахівці рекомендують створювати більш витончений образ : вибираєте спідницю до коліна, світлу блузочку і туфлі на підборах (середньому або високому). Або надіньте трикотажне плаття максимально простого фасону з туфлями на платформі (якщо вони потрібні). У більш холодну пору року рекомендується надягати штани (дуже добре, якщо вони підкреслять стрункість стегон і довжину ніг), блузочку і укорочений жакет вільного стилю. Колір підбирається індивідуально, намагайтеся дотримуватися класики.Вас запросили в ресторан або кафе ? До ваших послуг будь коктейльне плаття, також непогано виглядають яскраві топи, скомбіновані з спідницями до підлоги.
Головне завдання - створити романтичний і вишуканий образ, тому можна надіти навіть коротке чорне плаття, воно давно вважається класикою і завжди безпрограшна.Найскладніше підібрати одяг до побачення на ковзанці, боулінгу або ж іншому спортивному закладі. Радимо надягати скинни або легіннси, якщо фігура дозволяє, то вони повинні бути вузькими, підкреслюючи форми. Зверху відмінно підійде подовжений светр, з взуття кращими стануть невеликі чобітки, можна на плоскій підошві без каблука. Залежно від кольору і загального стилю, можна створити привабливий образ ідеальної леді.Тепер перейдемо до інших, не менш важливих пунктів. Ні в якому разі не надягайте великої кількості прикрас , вони будуть відволікати увагу від вас замість того, щоб підкреслювати витонченість образу. Залежно від одягу, достатньо одного колечка, браслета і ланцюжки або тонкої підвіски. Або ж надіньте колечко, брошку і гарні невеликі сережки.Макіяж потрібно максимально скоротити. Повірте, немає сенсу сидіти в салоні краси кілька годин, потрібно просто вирівняти тон шкіри до необхідного рівня і підкреслити губи, вії, очі. Можна також і виділити овал обличчя, більш докладно про макіяж ми писали в окремій статті.Використання парфумерії обов'язково, але не перегніть палицю, вибирайте щось легке і свіже, ідеальними вважаються квіткові відтінки.Якщо це дійсно побачення, то ні в якому разі не можна створювати занадто відвертий образ. Виключені глибокі декольте, великі розрізи на спідниці або ж одяг з прозорих тканин. Вам потрібно створити спокусливий і загадковий образ справжньої леді, а не виставити напоказ всі принади.Нові і занадто старі речі бажано не надягати. Тільки що куплені туфлі можуть за годину сильно натерти ноги, а нове плаття буде незручно сидіти або ж задиратися в непотрібних місцях. Зі старими речами, думаємо, питань немає, вони можуть просто вийти з моди. За гардеробом потрібно постійно стежити.Ну і останній, проте не менш важливий пункт: обов'язково "візьміть" з собою гарний настрій і щиру посмішку , повірте, вони завершать ваш образ і ви дійсно будете чарівні.
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Одягаємося на побачення.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом