MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Мода на домашній одяг.
Мода на домашній одяг.
OlenkaДата: Субота, 16.05.2015, 11:08 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Домашній одяг теж може бути стильною, про це запевняють сучасні дизайнери, які впевнені, що справжня модниця навіть в піжамі буде привабливою і сучасної. Негарні і неохайні халати вже давно в минулому, вони залишилися в "бабусиних" разах. Сьогодні можна підібрати брючні костюми з м'якою і приємною до тіла тканини, комплекти з шортами або бриджами, ну а якщо все-таки ближче халати, то нехай це будуть варіанти з якісних тканин - махрові, шовкові, атласні.

Відомі модельєри виготовили колекції модного домашнього одягу 2013, серед них Stella McCartney, Calvin Klein, Emilio Pucci, Donna Karan та інші. А також модні бренди - Incanto, Etam, Oysho, La Senza. Дизайнери намагаються привнести красу не тільки на подіум, але в щоденне життя дівчат, ось чому щорічно створюються цілі колекції одягу для будинку.
Домашній одяг на всі пори року - це бавовняні костюми. Найпопулярнішими домашніми варіантами є теплі бавовняні штани. Особливу увагу дизайнери приділили забарвленні брюк - це не тільки одноколірні моделі або класична клітка, а й різноманітні візерунки та невеликий квітковий принт.
Крім звичайних класичних прямих брюк, в моду ввійшли штани-банани, лосини і брюки- афгані. Вони зручні, практичні, прекрасно тягнуться і при цьому не втрачають своєї первісної форми.
У сучасних домашніх брюках мається декоративна застібка у вигляді гудзики, а також бант із стрічок. Такі елементи прикраси дуже сподобаються молодим дівчатам.
Поєднувати такі брюки можна з будь футболкою або майкою. Модельєри пропонують футболки з різною довжиною рукава. Їх можна носити в залежності від комфорту температури повітря в будинку або квартирі.
Спеціально для зимового сезону дизайнери виготовили сорочки піжамного типу в стилі palazzo. Вони бувають бавовняними, шовковими або байковими.

Піжамні костюми поєднують в собі стиль і зручність, саме тому вони так популярні. Для літнього сезону ідеально підійдуть домашні шорти, які бувають різних кольорів: в клітку, з бантиками та мереживом. Їх легко можна поєднувати з літніми топами і маєчками.
Домашні сукні та халати - для тих, хто вірний класиці. Дизайнери пропонують плаття для дому з принтами у вигляді веселих смайликів і мультгероев, а також з принтами у вигляді тексту. Ніяких старомодних квіточок. Деякі модні бренди виготовляють домашні сукні, які придатні не лише для домашньої шкарпетки, але і цілком можуть вдягатися на вулицю. Колірна палітра суконь досить різноманітна, від темних, до персикових, жовтих і рожевих.
Для дам, які домашнім штанів воліють жіночні вбрання, дизайнери пропонують звернути увагу на пеньюари. Це ідеальна домашній одяг для сексуальних спокусниць. Сучасні пеньюари відрізняються розкішною декоративною обробкою мереживом і шиються з шовку і блискучого сатину.
Деталі обробки увійшли в моду завдяки чоловікам, які проявляють підвищену увагу до жінки в одязі такого роду.
Халати цього сезону мають не менш цікаві принти та оздоблення.
Домашній одяг для сну - це піжама. Вона є найпоширенішою одягом для нічного відпочинку. Моду на неї ввела Коко Шанель, нагадує. Раніше в піжамі спали тільки чоловіки, але зараз піжаму воліють більшість дівчат, а дами старшого віку - сорочки.
Сучасна взуття для будинку має безліч варіацій. Дизайнери взуття роблять домашні тапочки з вовни та хутра, а схожі вони більше на в'єтнамки.
Для зими спеціально виготовляються домашні вовняні напівчоботи.
Найпоширенішими для домашньої шкарпетки є балеринки. Це те, в чому дійсно буде зручно.
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Мода на домашній одяг.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом