MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Штучка на шпильках
Штучка на шпильках
OlenkaДата: Понеділок, 31.10.2016, 00:56 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Мрієш про високі підбори? Все у твоїх руках! Але одного придбання пари туфель своєї мрії замало. Адже для того, щоб не шкутильгати на шпильках, потрібно придбати досвід невимушеної легкої і впевненої ходи на підборах, каблучках, стилетах і платформах.
З чого почати?


Звикай поступово. Зістрибнути з балеток на дванадцятиметрові шпильки складно, страшно і не потрібно. Ноги зведе судомою, і розчарування забезпечено.
Починай із взуття на невеликому каблучку і з кожною наступною парою туфель ти поступово наблизишся до взуття своєї мрії.

Також існує спеціальне тренування для звикання до майбутніх навантажень - для нього знадобиться тільки спинка стільця. Тримаючись за спинку і не напружуючи стопи, спробуй максимально піднятися на носочках, і протримайся так, скільки зможеш. Однієї хвилини цілком достатньо. Повторюй цю вправу кілька разів на день.

Хода топ-моделі

Ходіння на підборах - свого роду спортивне тренування. Адже треба одночасно:
• тримати спину прямо;
• втягувати живіт;
• не напружувати ноги
Спостерігай, як ходять моделі на подіумі - здається, що вони ніби ковзають - один крок плавно перетікає в інший. Витончена хода не передбачає жорстких кроків, стукоту каблуків і струсу всього тулуба, як апельсинового желе.
Ноги треба ставити легко і вільно, зберігаючи пряму поставу. Розучена таким чином хода - ідеальна. Шпильки і плаття - найпрекрасніша пара, здатна зробити принцесою будь-яку з нас. Обирай будь-який колір і фасон, навіть у критичні дні. Адже ми знаємо секрет ідеального захисту від неприємностей.

Твоя головна зброя - стовідсоткова впевненість у собі. 

Не забувай посміхатися при ходьбі - і весь світ буде у кінчиків твоїх підборів.
Не забувай про руки. Вони не повинні бути судорожно притиснуті до тіла, і розмахувати ними, як канатоходець, теж немає необхідності. Руки повинні бути розслаблені, тоді твоя хода буде гармонійною і плавною.

Новенькі шпильки

Першому виходу у світ твоїх карколомних шпильок повинні передувати тренувальні прогулянки по будинку. Навіть якщо туфлі здаються тобі абсолютно зручними, тренуйся ходити в них по кілька годин на день.
Це не тільки допоможе уникнути пухирів і набряків, але і дозволить тобі звикнути до них і відпрацювати ідеальну ходу саме в цій парі взуття.
Якщо тобі здається, що туфлі тісні, прогулюйся в них удома в більш щільних шкарпетках або гольфах.

Принцеси не квапляться

Хочеш виглядати елегантно, розкішно і жіночно? Не поспішай. Справжня леді не скаче на підборах, а дефілює. Будь справжньою принцесою на високих підборах!

Запасний варіант

Тримай під рукою улюблені зручні туфлі на низькому каблуці або балетки, які виручать у критичний момент, коли ноги дуже втомляться. Носити підбори майже цілодобово шкідливо.

У справжньої міської модниці є туфлі на всі випадки життя. Шпильки - взуття для урочистих виходів. Тому мокасини, босоніжки, сабо, платформи і сандалети - твій модний арсенал, який треба застосовувати до місця.

Об'ємна сумка топ-моделі найчастіше приховує в собі саме запасну пару взуття. Щоб з комфортом переміщатися містом в зручних мокасинах, а в потрібний час перетворитися на елегантну панночку в чудових туфельках.
Візьми цю думку на озброєння.
Прикріплення: 1376082.jpg (41.9 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Штучка на шпильках
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом