MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Тренди зачісок цієї осені
Тренди зачісок цієї осені
OlenkaДата: Понеділок, 31.10.2016, 01:04 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Мода на зачіски - мінлива і непостійна. Але цього року можна вважати її особливо вітряною. Здається, стилісти всього світу ніяк не можуть домовитися між собою, які саме роки цього століття обрати для наслідування, який саме образ вони хочуть створити, і які саме риси обличчя підкреслити. З іншого боку, при всьому різноманітті вибору намітилися якісь загальні тенденції. Про них і поговоримо, поки стилісти не передумали.



Пучки і вузли

Одна з найбільш примітних тенденцій зачісок усього 2010 року. Загорнуте і заплетене, гладко і недбало зібране у вузол волосся - підходить майже до будь-якої формі особи і є хітом сезону. Єдине нововведення, яке принесли з собою давно забуті пучки, - чим вище, тим краще. Конструкції, що підносяться прямо від чубчика - наймодніша новинка осені.

Ретро-зачіски

Ретро-зачіски і стилізації - ось забава осені всіх стилістів світу. Гламурні 20-ті роки з їх впізнаваними хвилями. Громіздкі конструкції з 50-х. І навіть скуйовджені хіпові 70-х. Будь-яка ретро-зачіска актуальна. Важливо лише домогтися не легкої подібності, а постаратися повторити з максимальною точністю зачіску будь-якого з цих сезонів.

Кінський хвіст

Несподіване повернення непримітного кінського хвоста перетворило довге волосся у предмет заздрощів оточуючих. Адже кінський хвіст чудово виглядає на довгому прямому чи кучерявому волоссі. Головна фішка хвоста в цьому сезоні - одна з пасм обгорнута навколо гумки, якою перетягнуто хвіст. 
Кінський хвіст теж підіймається все вище по потилиці, і навіть є присутнім у весільних зачісках цього року.

Коси

Коса, заплетена набік - теж знахідка сезону. Але виглядати вона повинна правильно. Довге волосся перекидається через одне плече і заплітається в косу від середини довжини. Недбалість тільки вітається.

Локони

Для тих же, хто не готовий до всіх попередніх експериментів - останній реверанс у бік романтики і вишуканості - крупні локони. Вже не перший сезон, перебуваючи в хіт-параді зачісок, локони не втрачають актуальності і цієї осені, створюючи ніжний і романтичний образ. Ідеальні локони осені - 2010 великими кільцями в'ються приблизно з середини довжини волосся.

Короткі зачіски

Мода пам'ятає і про любителів коротких стрижок. Цієї осені короткі, майже хлоп'ячі стрижки знову стають скуйовдженими і немов наспіх укладені мокрими руками. Об'ємні і рвані, вони дозволяють виглядати трохи по-хуліганськи, але в той же час надзвичайно ніжно.

Кольори сезону

Рудий колір волосся абсолютно не збирається розлучатися зі своїми правами на подіум. Але й у інших кольорів з'явилися перспективи. У темній палітрі основний конкурент - колір гіркого шоколаду, світлі тони взяли курс на потепління - золотисті відтінки блонду і найнесподіваніший третій конкурент - червоне дерево, готові потіснити всі відтінки рудих і мідних квітів.
Прикріплення: 9538250.jpg (64.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 17.08.2017, 11:15 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Красиві Плетені Зачіски Для Довгого Волосся
Ми викладали багато цікавого про зачіски для короткого волосся.
Коли я думаю про милі осінні зачіски, то автоматично думаю про коси.







Прикріплення: 2387137.jpg (24.5 Kb) · 7197950.jpg (24.2 Kb) · 8030256.jpg (32.0 Kb) · 5912926.jpg (55.2 Kb) · 4852803.jpg (36.6 Kb) · 6042122.jpg (74.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Тренди зачісок цієї осені
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом