MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Косметичка для школярки
Косметичка для школярки
OlenkaДата: Субота, 19.11.2016, 00:18 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285

Готовність номер один до навчання і до відпочинку! Закуплено нові зошити, нова сумка готова прийняти підручники ... Та й швидше за все, нове вбрання для принцеси, що підросла та погарнішала за літо, вже очікує 1 вересня. А ми ж влаштуємо сьогодні ревізію косметики, яку теж пора перебрати й поновити.
1. Шкільний мейк-ап.
Сперечатися про те, чи можна ходити в школу в макіяжі - мабуть, марно. Це залежить від школи, віку, оточення і багатьох інших факторів. Немає сенсу тільки бунтувати проти системи - якщо у вашій школі макіяж заборонено - не варто доводити справу до скандалу. А навіть якщо й дозволено - не варто зловживати.
При покупці відсутніх засобів арсеналу краси постарайся віддати перевагу легким і напівпрозорим мотивам. Це не лише модно і ідеально підходить саме для юної шкіри, але і дасть можливість шкірі дихати, позбавляючи її від додаткового навантаження.

2. Ранок починається з ...
Зрозуміло, з очищення!
Твоя шкіра надовго збереже свіжість і красу, якщо забезпечити їй правильний догляд, основна частина якого - м'яке щоденне очищення шкіри.
Тому скористайся одним із засобів лінії Gentle Cleansers від Olay, які не тільки ніжно очистять шкіру, але й забезпечать їй догляд на цілий день.
Ти можеш вибрати, що тобі більше подобається - очищаюче молочко, гель для вмивання або освіжаючий тонік. Незалежно від цього, будь-який з цих засобів, що містить екстракти алое й огірка, буде насичувати твою шкіру вологою і підтримувати оптимальний баланс зволоженості шкіри, тонізувати і забезпечувати
захист від негативного впливу зовнішніх чинників, надавати стимулюючу і пом'якшувальну дію.

Отже, перше досягнення дня - чиста, свіжа й красива шкіра!

3. Не тільки обличчя.

Зрозуміло, весь арсенал твоєї полички з косметикою носити з собою немає необхідності. Але найголовніший набір експрес-допомоги завжди повинен перебувати в надрах твоєї сумочки. Що важливо завжди мати з собою, навіть у школі?
Блиск для губ або гігієнічну помаду - окрім блискучого ефекту, вони захистять губи від впливу зовнішнього середовища.
Пилочку для нігтів - навіть якщо ти прихильниця короткого класичного манікюру, пилочка допоможе загладити сліди невдалого волейбольного пасу у вигляді зламаного нігтя.
Пара прокладок - на випадок, якщо критичні дні прийдуть несподівано для тебе. Ну або просто виручити подружку.

Крем для рук. Їм варто змащувати руки кожного разу після того, як ти їх миєш - тоді вони будуть доглянутими не від випадку до випадку, а завжди.

Вологі серветки. Тут і пояснювати нічого не треба.
Паперові носові хусточки. Стануть в нагоді не тільки плаксам, повір.
Ну, і головне, не забувай, що основне призначення школи все-таки навчання. Не роби з косметички виставку засобів макіяжу. Успіхів!
Прикріплення: 9442961.png (468.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Косметичка для школярки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом