MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Як прокинутися красивою
Як прокинутися красивою
OlenkaДата: Четвер, 08.12.2016, 20:40 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285


Як часто буває, що заночувавши в гостях або поселившись в готелі під час канікул, ти ніяк не можеш влаштуватися на новому місці і виспатися?
Здавалося б, все гаразд, але немов якийсь внутрішній неспокій не покидає тебе... Таке може трапитися з кожною з нас, навіть з тими, хто звик засинати, просто звалившись в ліжко.

А враховуючи, що зараз літо, час подорожей і пригод, поїздок у гості, на море, в гори і просто до друзів або родичів на дачу, не хочеться ставати заручницею становища, коли ти не можеш виспатися вночі, а потім не можеш бути енергійною весь день.
Щоб не опинитися в такій ситуації, ми пригадали декілька простих правил, які допомагають кожній з нас справитися з цією ситуацією.

4 правила від Тусі

1. Обов'язково візьми з собою те, в чому ти звикла спати. Це відразу створить відчуття звичного затишку та комфорту. Твій організм налаштується на сонний лад, відчує звичний режим для комфортного сну. Я навіть беру з собою свого плюшевого ведмедика, який живе біля моєї подушки з трьох років.

2. Найголовніше для сну - правильно вибрана температура. У кімнаті має бути прохолодне настільки, щоб було приємно спати сховавшись під ковдрою або пледом. Зрозуміло, що в літню жару це не завжди досяжно, тому постарайся максимально провітрити кімнату. Свіже повітря у будь-якому випадку сприяє кращому відпочинку під час сну.

3. Прохолодний душ перед сном допоможе настроїтися на сонний лад. І, до речі, допоможе відчути прохолоду і свіжість, таку необхідну літньою ніччю. Саме прохолодний душ і ніяк не гаряча ванна. На думку лікарів, вона сприяє пробудженню, а зовсім не заколисує. Я особисто обожнюю уявляти в душі, що він змиває з мене всі проблеми сьогоднішнього дня.

4. Спати треба в темноті, тому не залишай включеним світло. Заснути буде набагато легше, коли твій погляд не блукає незнайомими інтер'єрами і сторонніми предметами.

4 правила від Дусі

1. Закривши очі, уяви, що ти вдома, у своєму затишному ліжку. Постарайся виразно уявити в деталях всі нюанси твоєї кімнати. Як тільки ти переконаєш себе, що ти лежиш удома в своєму ліжку, ти заснеш практично вмить.

2. Розслаб по черзі всі м'язи. Включаючи м'язи обличчя. Уяви, що ти просто відключаєш їх групу за групою - це не тільки налаштує тебе на сон, але і допоможе дійсно відпочити за ніч. Я навчилася цьому пару років тому, і це допомагає на всі 100%.

3. Не наїдайся перед сном, особливо незвичної їжі. Після вечері повинно пройти не менше 3-4 годин, інакше організм зайнятий переварюванням їжі, а це активна фаза життєдіяльності. Я взагалі стараюся ніколи не їсти на ніч.

4. У критичні дні покладися на нічні прокладки. Вони відрізняються подовженою формою. А для того, щоб і зовсім не турбуватися, скористайся Always Ultra Night, адже в них на 20% більше гелю. Вони створені спеціально для того, щоб твій сон був безтурботним навіть у критичні дні. Подовжені, з надійними крильцями, ці прокладки оберігатимуть твій сон стільки, скільки буде потрібно. І ти зможеш прокинутися такою, що відпочила і виспалася. І тоді тобі по плечу будь-які плани, будь-які починання і подвиги. Будь упевнена в собі на 100% навіть уві сні.

Мабуть, що тобі заважає заснути не стороння обстановка, а насичений день, який передував цьому вечору. У цьому випадку краще ще півгодинки не спати, але не лежачи в ліжку, а займаючись приготуванням до сну - неспішним умиванням, якою-небудь маскою для обличчя, роздумами про плани на завтрашній день. Занадто багато вражень або дуже бурхлива вечірка не сприяють спокою, необхідному для сну. Організму потрібен час, щоб перейти в інший режим.

Якщо ж тебе, навпаки, турбує день завтрашній, то краще записати собі на листку все, чого ти від нього чекаєш, що боїшся забути або просто перерахувати всі пункти, які тебе хвилюють. Це допоможе тобі заспокоїтися і швидше заснути. Адже наявність плану і нагадувань самій собі допоможуть тобі бути упевненою, що ти нічого не забудеш.
Прикріплення: 6848250.jpg (54.2 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Як прокинутися красивою
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом