MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Капелюх, повний чудес
Капелюх, повний чудес
OlenkaДата: Середа, 10.05.2017, 09:20 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285


Бешкетна стрижка, романтичні локони, гладкі пасма або неслухняні кучерики ...

Яким би не було твоє волосся, саме взимку воно потребує захисту і догляду. Адже саме в цей час року нашу голову чекає чимала кількість проблем. Частину з них підносить нам природа і стрімко впливає на неї людина - екологічні проблеми знайомі не тільки мешканкам великих міст. Багато в чому ми самі наполегливо вимучували власне волосся постійним впливом то води, то фену, то тепла, то холоду, не кажучи вже про захворювання шкіри голови, які можуть доставити чимало неприємних хвилин.

Шапка - друг людини

Щоб зменшити негативний вплив на волосся, головне - правильно вибрати шапку. Найкраще - з натуральних матеріалів, що пропускає повітря. У шапці не повинно бути ні жарко, ні холодно. У занадто теплій шапці шкіра голови не дихає. У результаті може сповільнитися ріст волосся, воно може стати тьмяним і млявим. А в надто холодній - волога замерзає, і волосся «гине» від обмороження, стає ламким. Тому краще всього мати декілька шапок, не тільки під настрій, але і під різну температуру на вулиці.


Шевелюра під прицілом.

Носиш шапку? Не забувай щодня мити голову за допомогою відповідних для твого типу волосся шампунів. Інакше голова буде виглядати засмальцьованою.
Віддавай перевагу шампуням і бальзамам з вітамінами A, B, E - вони підтримають волосся взимку, додадуть йому здоровий вигляд та блиск.
Побалуй волосся масками, особливо кінчики волосся - їм дістається найбільше і від негоди, і від твоїх експериментів із зачіскою.
Розчісуй волосся частіше - це зміцнює коріння і покращує кровообіг шкіри голови і ріст волосся.

Гаряча пора

Постарайся захистити змучене холодом волосся від впливу гарячого повітря. При сушінні феном використовуй ледь теплу температуру повітря, і намагайся уникати використання прасок для волосся. Не вискакуй на вулицю відразу після укладання гарячим повітрям, щипцями або прасками. Різкий перепад температури може дуже зашкодити волоссю.

Обережно! Пофарбовано!

Якщо ти фарбуєш волосся, постарайся взимку робити це рідше. Будь-яке фарбування - сильний вплив на волосся і разом з холодною зимою може зробити твоє волосся млявим. Скористайся натуральними барвниками і засобами відтінків. Щоб виглядати яскраво - не обов'язково змінювати свій вигляд радикально серед зими.

Меню для зачіски

Не забувай про те, що можна підтримати здоровий вигляд волосся за допомогою ... правильного харчування!
Перший друг волосся - білкова їжа. Це риба, птиця, нежирне м'ясо, печінка, червоне м'ясо, яйця, бобові. Для утворення кератину, так необхідного волоссю, треба додати в меню рослинне масло, хліб з борошна грубого помелу, насіння соняшнику.
Ну, а овочі та фрукти - цінне джерело необхідних вітамінів і мінералів.
Волосся потребує вітамінів, мікроелементів і амінокислот мало не менше за інших частин нашого організму. Ще б пак, адже саме воно піддається ще й такому навантаженню, крім сонця, дощу і вітру, як шапки, фени, праски, забарвлення, завивки ...
Краса і здоров'я твого волосся цієї зими - під твоїм захистом.
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Капелюх, повний чудес
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом