MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Виглядай на мільйон
Виглядай на мільйон
OlenochkaДата: Вівторок, 29.05.2018, 20:01 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Думаете, це можливо лише при наявності солідного рахунку в банку? А от і помиляєтеся. Щоб виглядати шикарно, зовсім не обов'язково дні безперервно проводити в салоні краси і користуватися косметичними засобами найдорожчих марок. Все набагато простіше! І дешевше. Головне - правильно розставити акценти.



Волосся - це перше із списку, по чому зазвичай судять про статус жінки. Але зовсім не обов'язково щодня вставати на годину раніше, щоб спорудити на голові «Вавилон». Чисті, блискуче волосся - вже шикарно. Природність - головна вимога і до кольору волосся. Уникайте кричущих тонів, віддаючи перевагу натуральній гамі.

Секрети успіху
* Відтіночний мус натурального тону вашого волосся привнесе в зачіску деяку «жвавість», додасть блиску. А шатенки можуть скористатися мусом, що додає волоссю благородний мідний відтінок.

* Не нехтуйте косметичними новинками. Сьогодні практично в кожній серії засобів по догляду за волоссям є спеціальні спреї, рідини, бальзами, які при вмілому використанні в лічені хвилини приведуть волосся в порядок.

* Після миття обполіскуйте волосся настоями і відварами трав. Щоб стимулювати ріст волосся, використовуйте хміль, кропиву, м'яту, ромашку, липу. Щоб волосся не сіклися - кульбаба, шавлія, подорожник. Щоб блищали - ромашку для світлого волосся і чай для темних. Щоб волосся не були жирними - кору дуба, ромашку, лопух, календулу, мати-й-мачуху, чебрець. Від лупи - кропиву і аїр. 2 ст. л. будь-який з трав залийте 1 ст. окропу, дайте настоятися годину, процідіть.

Макіяж
Ознака успішності - сяюча здоров'ям шкіра. Це і є ключовим моментом в макіяжі. Весь макіяж має бути в міру помітним і досить природним. В якості основи використовуйте прозорий надлегкий тон, який вирівняє шкіру і приховає її недоліки, але не виявить себе при цьому. Рум'яна краще використовувати натуральних бежевих і персикових відтінків. Благородно виглядають тіні для повік будь-якого відтінку коричневого гами - від світлого бежевого до охристого коричневого. І ніякого перламутру! Він кілька «спрощує» образ. Скажіть тверде "ні" яскравим малиновим і бузковим відтінкам губної помади. Для підкріплення нашого способу краще використовувати помаду натуральних відтінків або прозорий блиск.

Секрети успіху

* Макіяж тільки тоді виглядає природно і ефектно, коли водний баланс шкіри в нормі. Зволожуючий спрей для обличчя дозволяє в лічені секунди заповнити запас вологи. Багатий мінеральними речовинами і рослинними компонентами, нежирний і не липким, він дає шкірі заряд бадьорості та енергії. Окропивши обличчя спреєм до нанесення декоративної косметики, ви істотно скоротите обсяг тональних засобів, якими зазвичай користуєтеся для вирівнювання рельєфу і кольору шкіри. А завдавши мінеральний спрей поверх макіяжу, ефективно зафіксуєте останній.

* Гладка доглянута шкіра плюс чіткі, рельєфні риси обличчя без натяку на набряклість - запорука успіху будь-якого макіяжу. Щоб і ваша шкіра відповідала цим характеристикам, скористайтеся методикою точкового масажу. Нанесіть зволожуючий крем тонким шаром на все обличчя, після чого вказівними пальцями натискайте (протягом 2-3 секунд) на біологічно активні точки: центр підборіддя, куточки рота, віскі, внутрішні куточки очей (під надбрівними дугами), точку на лобі між бровами, точку трохи вище, симетричні точки вище скронь на межі росту волосся.

Секрети успіху
* Хоча найбезпечнішим способом обзавестися ідеальним відтінком шкіри сьогодні визнано використання автозагара, мало хто в самому розпалі літа зможуть встояти перед прийомом сонячних ванн. Але, прагнучи до миттєвого результату, деякі вибирають засоби з більш низьким фактором захисту, ніж необхідно. В результаті отримують червону обпалену шкіру і пухирі. Тому майте на увазі: тільки загоряючи повільно і потроху, ви можете розраховувати на рівний колір і здоров'я шкіри.

* Посилити ефект засмаги можна, завдавши лосьйон з сяючими частинками на плечі, ключицю і в області декольте.

Важливі дрібниці

* До формування гардеробу слід підходити вибірково. Не варто витрачати нечувані суми на придбання одягу. Тут важливіше смак і відчуття стилю, а не її кількість. Головне, на що варто звернути увагу жінкам, охочим «виглядати на мільйон», - якісне взуття, сумочка і хороший парфум.

* Не перестарайтеся з аксесуарами. Занадто багато біжутерії гірше, ніж її повна відсутність.

* Самий безпрограшний варіант манікюру - виконаний у світлих тонах. Він завжди виглядає акуратно і доречно. Всілякі розпису, аплікації і пірсинг в даному випадку недоречні.

* Посміхайтеся! Тільки внутрішнє світіння робить нас по-справжньому чарівними і змушує говорити оточуючих: «Виглядаєш на мільйон!»
Прикріплення: 9332864.jpg (32.1 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Виглядай на мільйон
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом