MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Як підібрати відповідний тон макіяжу
Як підібрати відповідний тон макіяжу
OlenochkaДата: Четвер, 31.05.2018, 23:34 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Як підібрати відповідний тон? Обов'язково спробувати: нанести трохи крему на обличчя і вийти з дзеркальцем на денне світло. Деякі моделі вважають, що якщо їм йде загар, то потрібно користуватися темним тоном. Це невірно: темний тон додає вік, та й на обличчі дуже помітний. Якщо замовнику знадобиться ефект засмаги, вам його зроблять візажисти-професіонали. Тональний крем потрібно вибирати так, що б він ідеально повторював тон вашої шкіри.

Є два основні відмінності між тональними кремами. Для сухої шкіри необхідний крем, на якому стоїть позначка "oil", тон на масляній основі зволожує шкіру. Для жирної шкіри вибирайте крем, на якому написано "oil free", тобто не містить масла, який прибирає жирний блиск. Але в будь-якому випадку - не допускайте, щоб тон знаходився на шкірі більше восьми годин, оскільки він закриває пори і не дає шкірі дихати.


Не наносите крем порціями. Іноді в книгах по макіяжу рекомендують нанести крем на виступаючі частини - лоб, ніс, щоки - і розтушувати. Цього робити не можна. Краще взяти трохи крему на руку, тонко нанести губкою на лоб, взяти ще - на вилиці, щоки, ніс і трохи на губи - і м'яко звести до шиї.

Французи кажуть: "Де закінчується особа - закінчується макіяж". Але це не означає, що тональний крем потрібен тільки для особи, його потрібно наносити і на шию, щоб колір обличчя злився з її кольором. Дуже часто тональний крем підбирають під колір шкіри шиї - її колір може відрізнятися від шкіри обличчя.

Наступний пункт макіяжу на кожен день - рум'яна. Рум'яна потрібно підбирати натуральні. Якщо шкіра має золотистий відтінок, вони повинні бути теплих тонів. Якщо шкіра світла, рум'яна повинні бути світло-рожевими. Ні в якому разі не можна маскувати блідість яскравими рум'янами. Вам потрібен ефект натурального рум'янцю


Прикріплення: 5595954.jpg (42.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 29.02.2020, 16:42 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
Хочете почати свою пригоду з макіяжем? У цьому пості знайдете поради щодо макіяжу брів.

Брови - дуже важлива частина нашого обличчя. Звичайно, ви не раз бачили графіки, на яких хтось навмисно витирав брови людині на фотографії (зазвичай комусь знаменитому). Це виглядало дуже весело, чи не так? У цьому пості ми даємо вам поради щодо макіяжу брів, щоб ви ніколи не виглядали як зірки шоу-бізнесу, з яких хтось вирішив пожартувати.

Макіяж брів для початківців

Перш ніж перейти до макіяжу, ви повинні стилізувати свої брови. Вони часто потребують підпорядкування. Для цього вам знадобляться ножиці для кутикули, спеціальна гребінець (або чиста щітка після туші) і пінцет. Почніть з розчісування брів, щоб дати їм правильний напрямок. При необхідності ви можете акуратно обрізати їх. Останнім кроком буде їх регулювання за допомогою пінцета. Це найкраще проводити ввечері або вдень, коли нам не потрібно виходити з дому. Часто з'являється почервоніння або набряклість або навіть мікротравма.

1. Туш для брів
Просто проведіть пензлем по волоссю для природного затемнення. Туш можна наносити як на самому початку, так і в кінці виконання макіяжу.

2. Олівець для брів
Це друга косметика, яку ви повинні мати. Добре загострений олівець дозволить вам ідеально підкреслити лінії брів, а також зафарбувати будь-які порожнини або просто оптично згустити волосся. Уникайте чорного олівця-на ринку є безліч відтінків коричневого, тому ви без проблем виберете відповідний для себе.

3. Тіні для брів / помада
Ці косметичні засоби стануть в нагоді вам, якщо ви дбаєте про ефект ретельної заливки і затемнення брів.Тіні і помаду слід наносити спеціальним пензлем, який дозволить точно наносити продукт.
 
OlenochkaДата: Неділя, 03.05.2020, 14:45 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4513




Прикріплення: 5797280.jpg (32.8 Kb) · 5860170.jpg (28.4 Kb) · 7128867.jpg (37.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Як підібрати відповідний тон макіяжу
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом