MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Образ і стиль жінки
Образ і стиль жінки
OlenochkaДата: Четвер, 31.05.2018, 23:43 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Ось лише основні стилі. Інші не менш привабливі - яскравий етнічний, універсальний unisex, циганський стиль хіпі, бездоганний мінімалізм, елегантний стиль денді ...

Але стильна дівчина - не просто та, що одягнена відповідно до обраного стилю. Їй дійсно підходить все, що вона носить - це і є відповідність образу і стилю. Для того, щоб розвинути в собі почуття стилю і зрозуміти, який одяг вам підходить, спостерігайте, як одягаються дівчата вашого типу, визначте, що найбільше вам подобається, яка одяг підходить вашій фігурі і відповідає вашому характеру.


Гортайте модні журнали - там можна знайти самі останні тенденції моди. Необхідно, щоб ваш гардероб відповідав моді, але не копіював одяг оточуючих. Віддавайте перевагу тому наряду, який вам більше йде, а не тому, який коштує дорожче. Одяг повинен підкреслювати достоїнства вашої фігури і бути природним доповненням вас самої.


Уважно розгляньте себе. Якщо у вас тонка талія і красивий живіт, можна надіти брюки із заниженою поясом і короткий топ. Якщо у вас гарні груди, її підкреслить обтягує кофточка. Якщо ви хочете підкреслити довжину ніг, носіть міні, підкреслюйте талію і вибирайте монохромні кольори в одязі - все це візуально подовжує силует. Не купуйте колготки з великим вмістом лайкри, бо їх блиск візуально робить ноги товщі. І ніяких платформ, які виглядають досить пішло. Вульгарність - ворог моделі.

Ще один важливий момент: одяг необхідно підбирати відповідно нагоди. Ваш вид у вечірній сукні чи спортивних кросівках на кастингу буде недоречним, якщо тільки це не прохання замовника. При виборі одягу варто також подбати про правильність забарвлення. Яснооким, білошкірим і блондинкам йдуть світлі тони - одяг рожевого, блакитного, салатового або світло-кавового кольору не відволікає від зовнішності. Красу темнооких, смаглявих і брюнеток підкреслюють чорний, темно-зелений, коричневий, ліловий, синій і червоний.

Особливе мистецтво - правильний вибір аксесуарів. Елегантна біжутерія, яскраві браслети і модні пояса безсумнівно прикрашають. Але запам'ятайте - цього не повинно бути занадто багато, аксесуари повинні підкреслювати ваш образ і не більше того. Надмірність говорить про поганий смак, тому краще бути обережною у виборі прикрас. Ви повинні бути впевнені в тому, яке враження справить ваш вигляд. Зрештою - належне враження повинна зробити модель, а не її вбрання.

Безумовно, щоб не здатися старомодною, необхідно стежити за перебігом моди, але головне при цьому - не втрачати себе. Життя постійно вносить свої корективи в поняття «краса». Зараз в моді виразні індивідуальності. Але що б не диктувала мода, ваш зовнішній вигляд завжди повинен залишатися бездоганним

Прикріплення: 1219681.jpg (32.1 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Образ і стиль жінки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом