MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Як слід прати взуття?
Як слід прати взуття?
OlenochkaДата: Пятниця, 07.06.2019, 21:56 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Ваше взуття потребує освіження? Перевірте, як слід їх прати, щоб їх не пошкодити.

Чистий одяг і взуття - це основа, коли справа доходить до акуратного зовнішнього вигляду. На жаль, взуття (особливо світле), швидко забруднюється. Не завжди ручна чистка дає задовільні результати, особливо тому, що іноді проблемою є також неприємний запах. Тут на допомогу приходять нам спеціальні спреї, але коли вони перестають допомагати, стає необхідним випрати взуття.



Як слід прати взуття?

Перш ніж кидати взуття в пральну машину, прочитайте наступні поради.

Не все взуття підходить для прання. Як правило, ця інформація знаходиться на етикетці. Потрібно рахуватися з тим, що багато виробників не рекомендують прати взуття в пральній машині – таким чином захищають себе від можливих претензій, тому що під час віджиму матеріал може пошкодитися.

Взуття слід захистити. Щоб максимально захистити взуття від пошкоджень, їх необхідно відповідним чином зафіксувати, щоб один не вдарявся об одного при обертанні. Як це зробити? Найкраще кожен черевик помістити в окремий мішечок для прання білизни, а якщо таких немає, можна використати старі футболки, які привязуємо належним чином.

Відповідна програма для прання. Більшість сучасних пральних машин має можливість встановити відповідну програму для прання взуття. Якщо така можливість відсутня, необхідно знайти програму для прання делікатних тканин і зменшити кількість обертів і відмовитися від віджиму.

Миючі засоби використовуємо економно. При пранні взуття кількість порошку має бути невелика. Пом'якшувачі тканини краще не використовувати взагалі, так як вони можуть погано впливати на матеріал, з якого зроблене взуття.

Шнурки треба прати окремо. В першу чергу, шнурки потрібно вимочити, щоб легше позбутися від  бруду, а то залишені ускладнюють доступ до куточків, і чистка може не бути доброю.


Відповідне сушіння. Прання взуття - це одне, але не менш важливо адекватне висихання. Щоб уникнути складок, слід набити взуття зсередини, бажано газетою, яка додатково вбере вологу. Газету слід міняти, коли стане мокрою. Взуття не потрібно виставляти на пряме сонце, ні під радіатор, так як занадто висока температура може негативно вплинути на матеріал, з якого виготовлене.
Прикріплення: 9318494.jpg (35.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Як слід прати взуття?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом