MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Косметичні засоби, які повинна мати кожна дівчина
OlenochkaДата: Середа, 12.06.2019, 23:04 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4519
Подивіться, яку косметику повинен мати кожна дівчина.

Цікаво, яка косметика - абсолютний must have для кожної дівчини-підлітка? У цьому пості ми розповімо вам, що повинно бути у вашій косметичні сумці. Звичайно, косметика з нашого списку не виключно для дівчаток-підлітків – більшість з них можуть використовувати люди будь-якого віку, за умови що підберуть відповідний тип.



Косметичні засоби, які повинна мати кожна дівчина
Лосьйон/молочко для зняття макіяжу Демакіяж-це абсолютна основа у догляді за шкірою, якщо ми наносимо на обличчя туш, підводку для очей ітд. Не відмовляйтеся від нього, навіть коли дуже втомилися, тому що від цього забиваються пори, що може призвести до появи прищів на вашому губах. У свою чергу залишки тушу, залишені на шкіру, послаблюють її, тому не пропускайте цей крок у вашому щоденному догляді.

Гель для миття обличчя Це один з основних косметичних засобів, який повинна мати кложна, навіть якщо ви не малюєтеся. Протягом дня (а також протягом ночі) в на обличчя осідає пил, тому бажано 2 рази в день мити з гелем підібраним для Вашої шкіри.

Тонік Щоб після миття гелем повернути шкірі необхідний pH, слід протерти обличчя тоніком. Уникайте продуктів, що містять спирт, оскільки він може надмірно висушити вашу шкіру. Цей косметичний продукт також повинен бути використаний 2 рази в день.

Крем для обличчя Після ретельного очищення слід нанести на неї відповідний крем. Навіть якщо у вас суха шкіра, не рекомендується нанесення на обличчя крему Nivea (на інші ділянки тіла буде ідеально) і використання крему, призначеного для нашої шкіри. 

Пілінг Відлущування мертвої шкіри-один з найважливіших елементів догляду, тому варто 1 в тиждень робити скраб. Пам'ятайте, щоб підібрати тип косметики яка підходить для Вашої шкіри, особливо якщо у вас чутлива шкіра.

Дезодорант Це ще один основний косметичний догляд, без якого важко обійтися. У підлітковому віці проблема з потовиділенням може погіршитися, тому так важливо мати ефективний антиперспірант в косметиці.

Шампунь з простим складом У підлітковому віці волосся починає швидше жирніти, тому варто мати шампунь з ніжним ефектом, призначений для частого застосування.

Гель для інтимної гігієни Інтимна гігієна дуже важлива не тільки в підлітковому віці, але через бурхливі гормони і гіпергідрозу, особливу увагу слід приділяти саме цьому періоду. У цьому випадку звичайне мило або гель для душу не є кращим вибором, тому варто взяти продукт спеціально для цього призначений.

Косметика для макіяжу Це дуже індивідуальне питання, і важко говорити тут про те, що щось має бути. Макіяж-це не примус, так що хто не хоче, не потрібно його робити. Чим пізніше ми почнемо, тим краще для нашої шкіри. Для початку досить туші і блиску для губ.
Прикріплення: 0819638.jpg (8.1 Kb)
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом