MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » 10 способів від спеки
10 способів від спеки
OlenochkaДата: Понеділок, 17.06.2019, 20:36 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Високі температура дається в знаки ? У цьому пості ви знайдете 10 способів, від спеки.

Більшість з нас любить, коли на вулиці тепло, проте занадто висока температура дається легко не всім. У цьому пості ми представляємо корисні поради, які допоможуть пережити спеку і зробити її не такою страшною.



10 способів на спеку
1. Уникайте повного сонця
Зрозуміло, що ми не завжди можемо десь сховатися в 11-14 годин, але якщо у є така можливість, то намагайся уникати впливу повного сонця в денні години.


2. Завжди тримайте під рукою воду
У жарку погоду дуже легко втратити свідомість, тому завжди носіть з собою воду, хоча б півлітрову пляшку. Вода стане в нагоді також, коли пересихає в роті, а в влітку не складно.

3. Подбайте про відповідний дрес-код
Вибирай одяг, який не забезпечує підтримку тіла тісно і виготовлене з легких матеріалів. Носіть сандалі і шльопанці замість кросівок, і намагайтеся завжди мати головний убір. Не забувайте про окуляри, які захистять ваші очі від сонячних променів.

4. Їжте соковиті фрукти
Кавун, диня і ананас це фрукти, які містять у своєму складі багато води, тому вони дуже популярні, коли жар ллється з неба. Сміливо можна їсти також полуницю, яблука, груші і виноград, хоча останні не можна їсти безкарно, коли дієта.

5. Закрийте всі вікна
Якщо Ваша кімната знаходиться на західній стороні, після обіду сонце світить прямо в Ваші вікна. Відкривши вікна, ви просто впустите гаряче повітря всередину, і в результаті в кімнаті буде гарячіше.

6. Подаруйте собі міні-вентилятор
Останнім часом дуже популярними стали маленькі вертушки, які підключаються до телефону за допомогою кабелю USB. Можна також вибрати версію зі звичайними акумуляторами. В крайньому випадку, підійде також щось традиційне, і навіть зошит. Часто, навіть такий ніжний порив вітру може принести розраду.

7. Їжте морозиво і фрукти
Подаруйте собі трохи прохолоди завдяки порції морозива. Для того, щоб подбати про свою фігуру і не доставляти організму непотрібні порожні калорії можна готувати овочі/фрукти або морозиво водне. Звичайне абрикосове теж буде добре, без доповнення у вигляді начинки або шоколаду.

8. Їжте трохи
У спекотні дні часто немає апетиту, але коли приходить час їжі, варто вибирати страви, що легко засвоюється, які не будуть обтяжувати організм. Харчування має складатися в основному з овочів і фруктів, за це жирні страви, залишимо собі на період осінньо-зимовий.

9. Треба мазатися кремом з фільтром
Це не жарт – в сонячні дні використовуйте креми з високим фільтром, щоб захистити шкіру від опіків. Опікання тіла на сонці загрожує не тільки опіками, але і меланомою, тому бережіть своє здоров'я, адже воно найголовніше.

10. Охолодіть тіло
У спекотні дні, напевно, мрієте про те, щоб стрибнути в басейн з водою, на жаль не завжди це можливо. Тимчасове полегшення принесе ніжне розбризкування холодною водою шиї і декольте. Також зап'ястя

Прикріплення: 0594212.jpg (35.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 26.06.2019, 17:00 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Актуально
 
OlenochkaДата: Понеділок, 27.02.2023, 16:11 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
"Чому, коли ми пробуємо нове морозиво, нам завжди здається, що ми змінюємо улюбленого смаку? У нас же немає серйозних стосунків",
Цитата"Почему, когда мы пробуем новое мороженое, нам всегда кажется, что мы изменяем любимому вкусу? У нас же нет серьёзных отношений", Циципас
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » 10 способів від спеки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом