MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Як підвищити ефективність тренувань?
Як підвищити ефективність тренувань?
OlenochkaДата: Неділя, 07.07.2019, 20:06 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
У цьому пості ви дізнаєтеся, як підвищити ефективність тренувань.

Багато людей тренуються кілька разів на тиждень, і ви дійсно можете зробити тренування коротшими і ефективнішими. Часто буває так, що не досягнувши ефектів, залишаємо нашу мету. Перевірте, що потрібно зробити, щоб вичавити з тренувань якомога більше.



Як підвищити ефективність тренувань?

1. Обмежте час тренування до години

Тренування довше, ніж 60 хвилин роблять так, що піднімається рівень стресу (кортизолу), що в свою чергу, викликає уповільнення побудови м'язів і сприяє відкладення жирової тканини. Надмірна секреція кортизолу викликає також погане самопочуття. Крім того, чим коротші тренування, тим дозволяють підвищити інтенсивність, а це дозволяє швидше досягти наміченої мети.

2. Виберіть свою мету

Коли ми ходимо на тренування, у нас часто є кілька цілей одночасно, наприклад, спалювання жиру і вираження тіла. Щоб підвищити ефективність тренувань необхідно правильно підібрати програму тренувань, і на ньому зосередитися. Якщо ми почнемо переслідувати всі цілі одночасно, то не зможемо досягти бажаного ефекту. Необхідно спочатку реалізувати одну мету, а тільки потім ще одну.

3. Створіть свій план тренувань

Планування вправ дозволяє уникнути виправдання і усунути нерегулярність тренувань. Після створення хорошого тренувального плану, ви будете прекрасно знати, що потрібно в певний день зробити.

4. Робіть інтервальні тренування

Зменшення і збільшення темпу вправ дозволяє спалити ще більше калорій і краще виділити деякі частини тіла. Інтервальне тренування хороше для зайнятих людей і тих, тому що займає менше, ніж стандартні тренування.

5. Кидай собі виклик

Кидати собі виклики дозволяє вичавити з себе ще більше сил і мобілізації для вправ. Ви побачите, що будете пишатися тим, що вдалося реалізувати мету. Приклад: ви повинні пробігти 5 кілометрів, тому ставите перед собою мету завершити маршрут за 40 хвилин. Це робить вас кращим!

ПРИМІТКА: Не слід створювати собі занадто великих цілей, тому що це може бути небезпечно для здоров'я і привести до зниження мобілізації (у разі поразки).

5. Змінити план тренувань

Зміни приведуть до Різного зусилля, що дуже добре для м'язів. Роблячи довгий час таке ж тренування, м'язи не будуть так реагувати і не дасть бажаних результатів. Модифікації зроблять так, що- не набридне занадто швидко.

6. Добре використовувати анаболічне вікно

Анаболічне вікно-це час після тренування (прибл. 2-3 години), коли нам потрібно поповнити поживні речовини, втрачені під час фізичної активності. Тоді всі калорії спалюються легше, але це не означає, що ми можемо з'їсти, наприклад, піцу. Дуже часто таке мислення помилкове.


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 1015995.jpg (58.4 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 25.12.2019, 14:22 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
А як вам даються ?
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Як підвищити ефективність тренувань?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом