MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як мати красиву шкіру?
OlenochkaДата: Середа, 10.07.2019, 21:49 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4519
Красива шкіра-це перш за все доглянута, тому в цьому пості ви дізнаєтеся, як піклуватися про свою шкіру.

У наших бабусь не було очищаючих масок під рукою, і вони досягли успіху без них. Погано підібрані і з штучними інгредієнтами засоби по догляду можуть подразнювати, висушувати, а креми блокувати пори. Тому варто брати приклад зі старшого покоління і обмежувати кількість косметики або вибирати, з максимально простим складом. Нижче наведено кілька порад, як мати гарну шкіру.



1. Позбавтеся від косметики зі штучним складом
Це вони знищують і приховують Ваші природню красу. Перед кожною покупкою ретельно перевіряйте склад косметики. Допоможе вам у цьому безкоштовний додаток на телефон. Деякі косметичні засоби містять сильно шкідливі хімічні сполуки. На щастя, існують також такі, які мають натуральний склад. Пошукайте в інтернеті натуральних альтернатив (наприклад, як маска для вій, відмінно підійде касторове масло, яке допоможе видужити, притемнити та погрубити вії).

2. Не торкайтеся до обличчя
Без цього не обійтися, якщо ви мрієте про красиву шкіру. На наших руках знаходиться дуже багато мікробів. Торкаючись предметів, на яких кишить від них і перенесення їх на обличчя, не є гарною ідеєю. У свою чергу, роздирання пустул призводить до поширення бактерій і утворення наступних прищів.

3. Протирайте телефон і міняй наволочку
З усіх предметів повсякденного використання, ці два мають найближчий контакт зі шкірою на обличчі. Щодня протирайте телефон і намагатися його не забруднювати. Не їжте над ним їжу, і не носіть його в туалет.

Замінюйте наволочку не рідше одного разу на два тижні. Ліжко є місцем проживання мікроорганізмів і пилових кліщів, тому варто подбати про чистоту. Точно так само з рушником, який має контакт з тілом-намагайтеся замінювати його якомога частіше. Хороший спосіб (хоча мало економічний) витирання обличчя одноразовим паперовим рушником.

4. Освіжай себе
Забруднення повітря негативно впливає на стан шкіри. День, проведений в селі, або в лісі піде на користь. Свіже повітря освіжить розум і тіло, заспокоїть, а також викраде стрес.


5. Їжте здорову їжу
Ти те, що їси. Все, що ви їсте впливає на Ваш зовнішній вигляд. Перш за все, уникайте солодощів. Замініть їх фруктами, але будьте обережні, тому що фруктоза, що міститься в них, також є простим цукром, хоча вона набагато краще солодкого. Фрукти містять безліч вітамінів, які позитивно впливають на стан шкіри. Також уникайте гострих спецій і солі, тому що вони також не гарні для обличчя.


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 8648487.jpg (49.5 Kb) · 0145665.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 08.08.2019, 23:03 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4519
Познайомтеся з ферментативною глинистою маскою від Tolpa.

Цитата
Ферментативна глиняна маска серії dermo Face T Zone поєднує в собі властивості маски для обличчя і ферментативного пілінгу. Це ідеальний продукт для чутливої, алергічної, комбінованої, жирної і вугрової шкіри і з недосконалостями. Продукт є 100% веганські, не містить парабенів, штучних барвників, силіконів, масла парафінової. Повний склад можна знайти в інтернеті.

Яку дію надає ферментативна маска?


Вловлює домішки і надлишок шкірного сала
Очищає і відкриває пори
Усуває жирний блиск і сірий колір
Розгладжує і зволожує




Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 4215455.jpg (20.8 Kb)
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом