MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Переваги порядку в кімнаті
Переваги порядку в кімнаті
OlenochkaДата: Субота, 27.07.2019, 11:23 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
У цьому записі ви знайдете переваги, які тягнуть за собою підтримку порядку в кімнаті.

Багатьом підліткам прибирання, скоріше не пов'язане з занадто позитивом, але в цьому записі я хочу вас переконати, що це не так. Всупереч розхожій думці, прибирання і підтримання порядку в кімнаті має свої переваги. Сподіваюся, що після прочитання цього тексту охочіше почнете відкладати все на своє місце.




Переваги порядку в кімнаті

1. Прибирання заспокоює. Для багатьох людей прибирання допомагає заспокоїтися в той момент, коли вони напружені. Ти злишся? В цьому випадку миття вікон або енергійне ходіння з пилососом може допомогти тобі випустити пар. Переконайтеся, що ці способи спрацюють і у Вас.

2. Ви можете швидко знайти те, що потрібно. Скільки разів шукали ключі або телефон в поспіху? Маючи порядок, зменшуєте шанси бути в такій ситуації. Тримати все на своєму місці, може заощадити багато часу і нервів.


3. Ви можете запросити гостей в будь-який час. Порядок в кімнаті дасть вам відчуття комфорту. Навіть якщо хтось прийде до вас несподівано, ваша кімната буде виглядати акуратно, і у вас буде місце, де посадити гостя.

4. Батьки, безумовно, оцінять це. Про порядок в кімнаті найчастіше скаржаться батьки. Прибирати по своїй волі, звичайно, принесеш їм задоволення. Безумовно, вони також будуть більш схильні задовольняти Ваші потреби.


5. Спосіб від нудьги. У відпустці іноді у нас такі дні, що не хочеться нікуди йти. Ми- без мети ходимо по дому. Можна цей час використовувати ефективніше і роботи, наприклад, прибрати.

6. Повертаються старі спогади. Перебираючи шафи і ящики, ми можемо знайти багато речей з нашого дитинства, таких як старі іграшки, фотографії або сувеніри. З їх допомогою ми можемо згадати найпрекрасніші спогади нашого життя.


7. Спосіб для схуднення. Звучить неймовірно? Можливо, але це правда! Швидкі, енергійні прибирання може непогано допомогти, фізичне навантаження = спалювання калорій.

Найголовніше у всьому цьому, в гордості від виконання завдання. Ми не уникнемо прибирання, тому краще подружитися з ним і шукати позитивні результати.
Прикріплення: 3673084.jpg (42.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 30.07.2019, 12:27 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
Цитата
Порядок це завжди круто
 
OlenochkaДата: Середа, 02.10.2019, 22:56 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4513
Порядок іноді нудно
 
OlenochkaДата: Пятниця, 04.10.2019, 10:11 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4513
Інколи, немає часу для своєї кімнати
 
OlenochkaДата: Понеділок, 07.10.2019, 15:23 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4513
А як же зручність?
 
OlenochkaДата: Середа, 25.03.2020, 18:13 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4513
Подивіться, які рослини варто мати в своїй спальні.

Рослини володіють багатьма властивостями, і до цього вони відмінно виглядають і красиво пахнуть. У цьому пості ви дізнаєтеся, які з них варто мати в своїй спальні.

Які рослини варто мати в спальні?

АЛОЕ

Алое Віра відома своїми цілющими властивостями. Її сік, застосовуваний до ран, прискорює їх загоєння, знімає біль і заспокоює опіки. Він також містить сполуки, які мають протизапальну та знеболюючу дію. Алое Віра підвищує імунітет, виробляє кисень, фільтрує повітря і зволожує його.

Найкраще встановити його на підвіконні або в місці з великою кількістю сонячного світла і поливати 1-2 рази на тиждень.

Сансевієрія
Інакше відомий як змійовик, він очищає повітря від токсинів. Поглинає шкідливі речовини, такі як, наприклад, пари від фарб або клеїв. Це також сприяє кращому сну. Вона не вимагає занадто великої уваги, їй потрібен тільки систематичний полив.

ОРХІДЕЯ
Вона також очищає повітря від токсинів, таких як ацетон або фарба. Підтримує дихальну систему і, крім того, забезпечує здоровий і регенеруючий сон. Вона вимагає великої вологості (однак занадто багато води може призвести до гнилі коренів) і розсіяного світла.

Крилатка
Крилатка фільтрує і зволожує повітря. Вона поглинає випромінювання, що виділяються електронними пристроями, і поглинає спори цвілі. Згідно фен шуй, вона випромінює позитивну енергію. Підходить для алергіків. Любить вологість і тінисті місця.

КАКТУС
Є багато різновидів кактусів, і кожен з них має різні властивості. Зволожує, вода що міститься в його стеблі, використовується в індустрії краси. Робить шкіру більш еластичною, а волосся блискучим. Заспокоює роздратування. Він стійкий до посухи, тому є ідеальним рослиною для забудькуватих.


Джерело:dlanastolatek
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Переваги порядку в кімнаті
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом