MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Кератинове випрямлення волосся – що вам потрібно знати
Кератинове випрямлення волосся – що вам потрібно знати
OlenochkaДата: Субота, 10.08.2019, 13:16 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
У цьому пості ви знайдете найбільш важливу інформацію про процедуру кератинового випрямлення волосся.

Ви мрієте про пряме волосся, але не хочете щодня мучити його? В такому випадку, цей запис саме для вас!
Кератинове випрямлення-це процедура, спрямована на відновлення волосся шляхом нанесення на нього кератину. Як саме все це виглядає і як ви повинні доглядати за волоссям, щоб ефект тривав якомога довше? Ви все дізнаєтеся, читаючи далі.



Що таке кератин?

Простіше кажучи, це один з природних складових волосся, також шкіри і нігтів, які відносять до білків.

У чому полягає процедура кератиновий випрямлення волосся?

Процедура полягає в тому, щоб "впрасувати" кератин в волосся, використовуючи випрямляч. Це необхідно для відновлення волосся, завдяки доставці їм натурального матеріалу.

Які ефекти дає кератиновое випрямлення?

Ця процедура призначена спеціально для людей, які мають знищене, сухе і пошкоджене волосся волосся (часто це пов'язано з стилів обробки температурою). Ефект здорових, блискучих і в першу чергу, прямого волосся.

Як проходить процедура кератинового випрямлення?

Процедура не є короткою, вона триває близько 2,5 години, у випадку довгого волосся. Якщо хтось має довше, то потрібно на це більше часу, а якщо коротше – менше. Все починається з миття голови очищенням шампунем, який відкриває лусочки волосся, готуючи до прийому кератину. Потім наше волосся просто висушують. Після цього приходить час на нанесення кератину. Він наноситься дуже акуратно, на невеликі пасма волосся на відстані близько. 1 см від шкіри голови. Після ретельного нанесення продукту потрібно почекати 20-30 хв, після чого волосся знову підсушуються. Останнім етапом є введе кератину в волосся за допомогою випрямленням. Під час цього етапу, з волосся іде дим, але не хвилюйтеся, це не ознака, що наше волосся горить (попри високу температуру), а тільки те, що кератин "поглянається" волоссям.

Увага! Процедура не з приємних. Кератин може щипати очі і біль в горлі. Це посилюється, коли ви гладите волосся. Він не є токсичним продуктом і не заподіє нам ніякої шкоди, проте варто запитати перукаря чи має доступні маски на обличчя.

Що робити відразу після процедури?

Волосся після процедури ми не миємо від двох до трьох днів (таким чином, не змиваємо кератин відразу). У ці дні ми також не зав'язуємо (наприклад, ми не робимо поні), найкраще залишити так. Якщо після ночі, помічаємо якісь складки, необхідно їх випрямити (темп. 200 – 220 градусів). Те ж саме ми робимо, якщо під час купання якимось чином пасмо волосся намокне. Щоб закріпити волосся під час купання, можна акуратно зафіксувати великою шпилькою, а потім завернути голову хусткою.

Догляд за волоссям після процедури

Після процедури не використовуйте шампуні і поживні речовини, що містять у складі: SLS/SLES (Sodium Lauryl Sulfate і Sodium Laureth Sulfate); сіль (sodium chloride); ми також намагаємося уникати силіконів. Кращим рішенням є використання шампуню для дітей. Маски і кондиціонери (якщо ми вже застосовуємо) наносіть на кінчики волосся і не роблять цього кожен день. Масла ми також можемо використовувати, але тільки на кінчики волосся, в невеликих кількостях і не дуже часто. Слід мати на увазі, що волосся після процедури вже є відновленим і сяючими.

Скільки часу збережеться ефект?

Якщо ми будемо дотримуватися цих порад, то ефект повинен триматися 3-4 місяці. Кератин поступово вимивається з нашого волосся під час купання, так що люди які миють волосся кожен день, на жаль, ефект збережеться коротше.

Ціна кератинового випрямлення волосся

Ціна залежить від довжини волосся. Чим довше волосся, тим вище ціна. Але краще перевірити пропозиції декількох салонів, в різних місцях. Ближче до центру міста, ціни можуть виявитися трохи вищі.

Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 2403013.jpg (31.1 Kb) · 7611292.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 21.08.2019, 21:28 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Діліться коментарями
 
OlenochkaДата: Пятниця, 01.11.2019, 16:31 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Зачіски оригінальні





Прикріплення: 1794022.jpg (62.0 Kb) · 8355604.jpg (71.8 Kb) · 3928233.jpg (93.0 Kb) · 2294922.jpg (51.2 Kb) · 7895507.jpg (44.0 Kb) · 0029879.jpg (46.8 Kb) · 7122572.jpg (61.2 Kb) · 3169960.jpg (72.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Кератинове випрямлення волосся – що вам потрібно знати
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом