MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Чим можна мити волосся замість шампуню?
Чим можна мити волосся замість шампуню?
OlenochkaДата: Субота, 17.08.2019, 11:07 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Ви повинні мити волосся, а під рукою немає шампуню? Перевірити, чим можна його замінити.

Більшість з нас миє волосся кожен день, можливо, що 2-3 дні і не уявляє собі, що робити після тривалої перерви. При тривалій перерві волосся починає жирніти, а шкіра починає свербіти, також може виникнути лупа. Зазвичай у нас є шампунь під рукою, але що, якщо ми дізнаємося, що хтось використав його? Тоді потрібно розібратися і знайти заміну. Нижче наведено кілька продуктів, якими можна ефективно мити волосся замість шампуню. Якщо користувалися чимось з них, то обов'язково дайте нам знати, який спосіб у Вашому випадку краще!



Чим можна мити волосся замість шампуню?

Нижче ви знайдете приклади замін шампуню, які швидше за все, є у Вашому домі, тому підійдуть на надзвичайні ситуації.

Кондиціонер для волосся. Шампунь можна замінити кондиціонером для волосся. Принцип такий самий але кондиціонер треба залишити на деякий час на волоссі. Треба рахуватися з тим, що ми будемо використовувати більше продукту, так як кондиціонер не піниться, але це єдиний мінус цього методу.

Гель для душу / гель для інтимної гігієни. Обидва ці продукти мають подібний склад з традиційними шампунями, тому вони можуть успішно замінити його. Деякі кажуть, що гель для інтимної гігієни (враховуючи короткий склад і ніжнішу дію), кращий ніж звичайний шампунь.

Харчова сода з оцтом яблучним. Цей спосіб може викликати опір, але люди, які перевірили, задоволені. Сода очищає шкіру голови, але при цьому не подразнює її. Оцет, в свою чергу, відновлює правильний pH, і крім того, прикриває лусочки волосся і додає блиск. Ложку соди слід змішати з 1/3 склянки оцту і долити води до повного. Все краще налити в пляшку від шампуню і добре перемішати.

Жовтки яєць. Вони добре працюють в якості заміни шампуню, хоча власники сухого і пошкодженого волосся повинні ретельно використовувати цей метод, бо може надати йому багато протеїну. Нам потрібно 2-3 жовтки яєць (залежно від довжини нашого волосся), які можна змішати з невеликою кількістю оливкової олії. Варто також додати кілька крапель ефірного масла, яке додасть волоссю приємний запах.

Звичайна вода. Таким чином, ми наводимо в самому кінці, тому що у багатьох він не працює. Звичайна вода в якійсь мірі вимиває волосся, однак ефект може виявитися занадто слабким, особливо у власниць жирної шкіри голови.

Тобі коли-небудь доводилося мити волосся чимось іншим? Напишіть нам, що це було!


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 8095004.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 21.08.2019, 21:28 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Цитата
Я читала про такий спосіб, що можна мити волосся засобом для миття посуду. Хто-небудь пробував?
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Чим можна мити волосся замість шампуню?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом