MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Як зменшити кількість жиру в раціоні?
Як зменшити кількість жиру в раціоні?
OlenochkaДата: Четвер, 29.08.2019, 22:15 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Дізнайтеся, як легко зменшити кількість жиру у вашому раціоні.

Якщо хочете харчуватися здорово або піклуватися про бездоганну статуру, то потрібно уникати зайвого жиру в нашому раціоні. Не завжди це, так просто, як здається. Жир насправді не скрізь, а його надлишок підвищує ризик розвитку раку і піддає нас багато інших захворювань, тому потрібно намагатися його обмежувати. Нижче ви знайдете 6 способів, завдяки яким ви будете споживати менше жиру.


Як зменшити кількість жиру в раціоні?



Цитата
1. Вибирайте молоко з меншою кількістю жиру
Молоко з меншою кількістю жиру, менш смачне, але ви можете використовувати його, роблячи пудинг або до тіста. Я гарантую, що ви не відчуєте різниці в смаку, але зменшите калорійність приготовленої їжі. Крім того, добре вводити зміни поступово, тобто почати з молока 2%, потім 1,5% до 0,5%.

2. Смажте на добре розігрітому жирі
Чим вище температура смаження, тим менше жиру поглинає блюдо. Саме з цієї причини рекомендується спочатку добре розігріти жир на сковороді, і тільки потім починати смажити. Готову страву добре перекласти на паперовий рушник, який вбере надлишки оливи (або вершкового масла/смальцю).

3. Спробуйте більше запікати і менше смажити
Запечені страви набагато корисніше, ніж приготовані на сковороді. Багато страв можна просто запекти, а не смажити. Вони однаково смачні (як не смачніше!), а їх калорійність набагато менша.

4. Замінити сметану на йогурт
Сметана містить набагато більше жиру, ніж простий, натуральний йогурт, і обидва продукти дуже схожі. Як і у випадку з молоком, можна для початку почати з їх заміни у випічці. Різниця в смаку буде непомітна.

5. Звертайте увагу на етикетки
Начебто це очевидно, але часто про це забуваємо, а більшість людей, яких читає, звертає увагу тільки на калорії. Жирність теж дуже важлива, тому не варто забувати про те, щоб її перевірити. Варто також порівнювати між собою продукти, тому що навіть від одного виробника, можуть мати абсолютно різну калорійність.

6. Зацікавтеся продуктами типу " Light”
Продукція "Light" мають знижену калорійність приблизно на 30% порівняно з традиційними продуктами, а отже, також мають менше жиру в собі. Звичайно, це не означає, що їх можна з'їсти безкарно, крім того ряд виробників знижує вміст жиру, на користь підвищеного вмісту цукру, тому ще раз нагадую про читання етикеток.

Пам'ятайте, що жири є одним з мікроелементів, які необхідні нашому організму (наприклад, для надання йому енергії), тому не можна повністю виключити з раціону. Однак слід вибирати з розумом, тобто обмежувати споживання жирів тваринного походження, на користь цих рослинних.


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 5437573.jpg (29.9 Kb) · 8631238.jpg (83.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Як зменшити кількість жиру в раціоні?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом