|
Olenochka | Дата: Понеділок, 02.09.2019, 14:44 | Повідомлення # 2 |
| А що вам подобається? Напишіть нам
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 29.09.2019, 10:45 | Повідомлення # 3 |
| Аксесуари для окулярів з AliExpress
У цьому записі ви знайдете практичні і стильні аксесуари для окулярів з AliExpress.
У сьогоднішньому пості ми підготували огляд практичних і стильних доповнень до окулярів, які стануть в нагоді вам, якщо ви носите окуляри кожен день, але також для сонцезахисних окулярів. Всі продукти з нашого рейтингу мають середній бал вище 4 зірок і безкоштовну доставку.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 14.10.2019, 21:47 | Повідомлення # 4 |
| Цитата Ми запитали кілька наших читачів, за що вони люблять осінь. Перевірте, що написали.
Осінь-найменш улюблена пора року? Нічого більш неправильного! Наші слова доводять, що осінь можна любити. Перевірте, які її головні переваги.
За що ви любите осінь? ,, Осінь асоціюється зі мною з ароматним чаю, теплою, м'якою ковдрою і печивом і гарбузом з ароматом кориці. Чи може бути щось прекрасніше? Все, що залишилося-хороша книга або шоу На Netflix, і я на небесах"" Марія, 15 років.
Восени завжди збираю каштани і створюю букети з різнокольорових листя. Я люблю прогулянки в сусідньому парку, коли світить сонце". Аня, 19 років.
, Для мене сенс осені-Хеллоуїн. Як тільки закінчаться свята, я починаю продумувати маскування і планувати з подругами деталі заходу, такі як музика, закуски і цікаві розваги". Юлія, 15 років.
,, Я люблю осінь для тонни речей! Збір грибів, яблучний пиріг з морозивом, латте гарбузовий, ароматичні свічки, камін, багаття, відсутність комарів, золоті листя, мої улюблені светри і капелюхи. Можливо, є ще багато інших речей, але більше нічого не спадає на думку". Магда, 17 років.
"Восени ми завжди ходимо всією сім'єю збирати гриби, які потім разом чистимо і готуємо з думкою про свята „ Частина йде на сушку, частина оцту, а решта просто готуємо і морозили. Весь рік я насправді чекаю цього, і це з грибком асоціюється у мене восени". Оля, 16 років.
"Може бути, я якась дивна, але я люблю дощ. Є в ньому щось спокійне. Коли йде дощ, я надягаю навушники на вуха і йду прогулятися в парк. Мені подобається те, що порожньо навколо, тому що всі ховаються. Найчастіше після такої прогулянки йду за гарячим шоколадом в кафе. Запах свіжомеленої кави, що витає в повітрі, неповторний. І це тепло, розпливаючись по всьому тілу, як я беру перший ковток гарячого напою. Це дивовижне почуття і я відчуваю його тільки восени, тому я так люблю цю пору року". Тося, 17 років.
"Гарбузовий пряний латте зі Старбакс! " . Луїза, 15 років.
"Я люблю осінь за сукні-светри і чоботи до колін, за пальто, бордові лаки для нігтів (як-то в інший час року мені не підходять), туман (не плутати з смогом) та виготовлення будиночків з листя, шишок і гілочок". Ася, 18 років.
А Ви за що любите осінь? З нетерпінням чекаємо Ваші коментарі!
Джерело dlanastolatek
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 01.11.2019, 15:35 | Повідомлення # 5 |
| Зимові аксесуари
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 09.11.2019, 13:56 | Повідомлення # 6 |
| 11.11 починається великий розпродаж на AliExpress! Дізнайтеся подробиці акції!
В період 11-12 листопада, тобто через секунду, відбудеться великий розпродаж на AliExpress. Це справжнє свято для всіх шанувальників цієї платформи, і більшість з них чекають цілий рік! Під час розпродажів знижки досягають навіть 70%, так що, не буду приховувати, що є шанс на те, щоб купити щось круте!
|
|
| |