MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як фарбувати брови? Розповідаємо крок за кроком!
OlenochkaДата: Понеділок, 02.09.2019, 22:28 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4519
У цьому записі підкажемо, крок за кроком, як малювати брови, щоб вони виглядали ідеально.

Правильно підкреслені брови здатні "зробити" нам весь макіяж. У свою чергу, їх відсутність або занадто слабкі, роблять макіяж неповним. Ринок краси заливає нас все новими і новими засобами для макіяжу: олівці, mascary, гелі, тіні, помади... Як в цьому всьому розібратися і, перш за все, як фарбувати брови, щоб вони виглядали ідеально? Ми підготували для вас короткий посібник з докладним описом найпопулярніших косметичних засобів і покроковими інструкціями про те, як зробити ідеальний макіяж.



Як фарбувати брови?

Не всі дівчата можуть похвалитися природно темними бровами. Ті, до кого мати-природа не дуже щедра, повинні користуватися косметикою. У магазинах найчастіше можна знайти наступні вироби для фарбування брів:

◊ олівець для брів – добре заточений дозволяє надати бровам бажану форму, а також ідеально їх заповнити. Ми можемо замінити його традиційним олівцем для очей, але уникаємо чорного кольору і темно коричневого відтінку , які виглядають неприродно;

◊ туш для брів - не тільки тонізує волосся і заповнює можливі порожнини, але і розчісує їх і вкладає. Використовується в самому кінці додатково розчісує Надлишок пудри або тіні;

◊ тіні/пудра для брів – забезпечує заповнення порожнеч і розгладження брів, завдяки чому вони отримують однорідний відтінок;

◊ помада для брів – використовується в тих же цілях, що і пудра, однак, своєю консистенцією нагадує віск. За допомогою спеціальної щітки можна ідеально підкреслити брови;

◊ гель для брів – безбарвний і призначений для дисципліни неслухняного волосся, а також їх природного підкреслення.

Якщо вищезгаданий список налякав вас, ми заспокоюємо – вам не потрібно використовувати всі ці косметичні засоби кожен раз. Почніть з mascary, а коли отриманий з її допомогою ефект буде для Вас надто слабкий, спробуєте більше продукції. Безумовно, знадобиться олівець і тіні або помада.

Цитата
Брови макіяж крок за кроком

#1. Регулювання. Перш ніж почати малювати брови, ви повинні відрегулювати їх, щоб отримати бажану форму. Якщо ви не відчуваєте себе впевнено в цьому, йдіть до косметолога. Ви уникнете цієї невдачі і будете знати, що ви можете собі дозволити.

#2. Волос. Щоб макіяж брів був ідеальним, волосся повинні бути добре укладені. Використовуйте для цього спеціальну щітку або використовуйте чистий аплікатор від туші. Зубну щітку можна злегка змочити водою або використовувати засіб для брів, для кращого ефекту.

#3. Надати правильну форму. Щоб надати бровам ідеальну форму, вам знадобиться коричневий олівець. Блондинкам ми рекомендуємо олівці бежевого відтінку, щоб відтінок не був занадто темним. Олівець повинен бути добре заточений, щоб риса була максимально точна.

#4. Заповнення. Коли у нас вже є готовий контур брів, необхідно забезпечити точне заповнення. Відмінно підійдуть тіні пудра або помада. Для їх нанесення знадобиться спеціальний, косий пензлика. Початківцям дівчатам ми рекомендуємо тіні, які дають більш м'який ефект, і при необхідності їх легше змити.

#5. Усталення. Це не обов'язковий момент, але при бажанні можна в самому кінці використовувати туш, яка збере натяк на пудру або безбарвний гель.

#6. Можливі виправлення. В самому кінці ви можете використовувати чисту щітку, щоб акуратно протерти походження брів (квадратні брови вже давно проходять). Якщо ви хочете ще більше підкреслити Луки, вам знадобиться олівець білого або бежевого кольору. Підкресліть нижню лінію і акуратно протріть її пензлем, щоб лінія не була надто гострою.


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 4446928.jpg (83.5 Kb)
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом