MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Зручні туфлі – це взагалі можливо?
Зручні туфлі – це взагалі можливо?
OlenochkaДата: Неділя, 08.09.2019, 21:20 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Ти любиш підбори? Якщо так, то не дивно - вони надають нам, дівчатам, жіночність, стрункість і легкість. Але, з іншого боку, давайте подивимося правді в очі – носіння шпильок буває реальною господарською роботою на благо краси! На щастя, так не повинно бути. Ось 8 простих способів, які хоч трохи зменшать ваші страждання.



Будьте розбірливі з точки зору відповідності.

Іншими словами – перш ніж купити туфлі, будь абсолютно впевнена, що є у вашому розмірі і в міру зручно. П'ята не може "трохи стиснути" , тому що це "трохи" перетвориться на кривавий кошмар в кінці вечора. Будьте розбірливі в цьому відношенні, і якщо ви не знайшли відповідних, продовжуйте шукати. Уникайте також підходу: "трохи цисне, але я впораюся" – він допомагає тільки тим, що красиві туфлі ви будете втискати в глиб шафи, тому що ходити в них буде мука. Шкода грошей.

Висушіть взуття... сушаркою.

Це цікавий спосіб пом'якшити деякі області взуття – за словами дівчат, які вже пробували його, він надзвичайно ефективний. Вся процедура виглядає наступним чином: ви надягаєте товсті шкарпетки, а потім шпильки, які ви хочете зробити більш зручними. Наступний крок-вийняти і включити сушарку, а потім вже направити потік теплого повітря на ті області, які найбільше тиснуть вас. Повторюйте процедуру кілька разів, кожен раз "сушіть" взуття приблизно 10 хвилин. Кажуть, він працює феноменально.

Якщо ви збираєтеся на вечірку, то спочатку пройдіть у взутті по вулиці.

Дуже часто ми купуємо туфлі спеціально на якусь можливість, наприклад, перед весіллям, 18-м номером, або навчанням. Потім виявляється, що не так в них танцювати, тому що вони просто занадто слизькі.

Вирішення цієї проблеми дуже просте - перш ніж виходити на вечірку, виходьте на шпильках на вулиці. Зробіть кілька тривалих прогулянок по тротуарах – це зробить поверхню підошви трохи потертою, і не буде слизько під час танцю.

Йдемо правильно.

Іншими словами-стежте за правильною поставою при ходьбі на підборах. Будете здивовані, наскільки це вплине на комфорт їх носіння!

Весь "Байєр" полягає в тому, щоб правильно виставити центр ваги тіла. Мабуть, він десь посередині – ви не можете "тягнути" за собою ноги або викидати їх перед собою. Якщо ви не можете отримати гарну поставу, попросіть когось про допомогу-це може бути подруга, якою ви завжди захоплюєтеся за те, як вона бігає на підборах.

Звикай, і носи високі підбори.

Якщо надіти таке взуття тільки "на свята", то звичайно, ноги будуть вас дражнити. Перед запланованою вечіркою обов'язково випробуйте. Маршируйте по будинку, в шпильках навіть в халаті. Коли відчуєте дискомфорт – знімайте їх і одягайте знову, коли ноги відпочинуть.

Дайте ногам відпочити.

Коли ви відчуваєте, що дійсно вже не можете, надівши на себе туфлі на шпильках – відпочиньте. Сядьте на 15 хвилин, витягніть ногу з взуття, наприклад, під журнальним столиком. Не варто соромитися того, що потрібно „відсидіти " хвилину - часто саме 15 хвилин без підбор на ногах дозволяє нормально функціонувати протягом наступних годин.

Бийте п'яту молотком.

Увага-це ефективний і перевірений, але водночас дуже ризикований метод. Якщо ваші шпильки страшенно п'ють вас в п'яті, залишаючи криваві відбитки, спробуйте зламати жорсткі застібки. Для цього потрібно нанести рушник на черевик, покласти його п'яту на підлогу і акуратно розбити тупою стороною звичайного молотка. Час від часу перевіряйте, що матеріал став більш м'яким і не доходить до пошкоджень (які через деякий час перетворяться в великі дірки)

Змастіть ноги тальком!

Це ідеальна допомога в разі, коли пошкодження стопи є результатом носіння взуття на голу шкіру. В цьому випадку шкіра пошкоджується в основному через вологу, що переважає у взутті, - як відомо, волога сприяє потертостям. Перед шпильками посипати ноги звичайним тальком і покласти упаковку до сумки. Ви зможете робити невеликі перерви (наприклад, на вечірці) і в туалеті, щоб швидко виправити ситуацію.

Джерело teenzone.pl
Прикріплення: 1335015.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 24.09.2019, 20:43 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Бувають і зручні
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Зручні туфлі – це взагалі можливо?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом