MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Як доглядати за пошкодженим волоссям?
Як доглядати за пошкодженим волоссям?
OlenochkaДата: Неділя, 24.11.2019, 20:25 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Ваше волосся руйнується і цікаво, як про нього дбати? Ми Вам підкажемо, як це зробити.

Доглянуте волосся - наша візитна картка, тому ми повинні приділяти час аби піклуватися про нього, особливо якщо воно пошкоджене і потребує догляду. Щоб ваше волосся добре виглядало  (незважаючи на те, що воно пошкоджене), дотримуйтесь наведених нижче порад. Також не забудьте регулярно підрізати кінчики, що посилити цей ефект.




Цитата
Як доглядати за пошкодженим волоссям?

1. Не викручувати волосся після миття
Багато дівчат має таку звичку, що після миття крутять волосся, щоб позбутися якомога більшої кількості води. Це, здавалося б, невинна дія, може пошкодити ще більше, тому з мокрим волоссям потрібно поводитися дуже обережно. Акуратно стисніть волосся на маківці голови і повільно поверніть долоні до кінців, а потім оберніть волосся м'яким матеріалом, який вбере надлишки води.

2. Не обмотуйте волосся щільно і не розчісуйте його " вологим”
Залишаючись в темі догляду за волоссям відразу після миття, неможливо не згадати про його обгортання. Часто поширена помилка - це використання для цього рушника і скручування його якомога міцніше, щоб створити "тюрбан". Якщо додатково перед обгортанням ми будемо терти рушником волосся, то пошкодження нікуди не дінуться. Замість цього обережно оберніть волосся, бажано бавовняною сорочкою, і зніміть рушник, як тільки вода перестане капати з нашого волосся.

У питанні розчісуванні, краще почекати, поки волосся висохне. Якщо це неможливо, використовуйте для цього дерев'яний гребінь і будьте ніжні!

3. Обмежити використання тепла
Маємо звичайно на увазі піддаванню впливу теплого (або навіть гарячого повітря, тобто сушка, випрямлення і створення локонів. Ці 3 популярні процедури дуже псують волосся, тому їх потрібно обмежити до мінімуму. Дозвольте волоссю висохнути природно, або сушіть їх прохолодним повітрям.

4. Не мийте волосся кожен день
Ми знаємо, що це може бути важко. Проте варто спробувати обмежити миття волосся, так як щоденне застосування хімії може додатково пересушити. Якщо ваше волосся вимагає щоденного миття, то використовуйте ніжні шампуні, з коротким складом.

5. Зволоження
Кондиціонери, маски та ефірні масла - ваші друзі. Завдяки їм, ваше волосся буде краще виглядати, тому, пам'ятайте про їх застосування. Кондиціонер можна наносити після кожного миття, а маску або масло бажано раз у тиждень. Подбайте також про зволоження зсередини, пийте щодня 2 літри води.

6. Не розчісуйте волосся занадто часто
Ви не тільки переносите забруднюючі речовини, що залишилися на щітці (або гребені), але ви піддаєте своє волосся ломкості, а кінчики-роздвоєння. Найкраще розчісувати волосся один, максимум два рази в день.
Прикріплення: 7555264.png (437.3 Kb) · 8369332.jpg (83.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Як доглядати за пошкодженим волоссям?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом