MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » 10 порад, які допоможуть Вам схуднути
10 порад, які допоможуть Вам схуднути
OlenochkaДата: Неділя, 01.12.2019, 14:40 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Ви намагаєтеся скинути зайві кілограми, але поки ефекту не видно? У цьому пості ви знайдете 10 порад, які допоможуть тобі схуднути.

Втрата ваги, на жаль, не є простою справою, особливо коли ми не можемо розраховувати на підтримку найближчих. Багатьом людям не вдається це з першого разу, і доводиться починати все заново, багато разів. Для досягнення успіху потрібна мотивація і наполегливість. Нижче наведено 10 рад, які полегшать Вам задачу і допоможуть вистояти в умовах, щоб насолоджуватися фігурою.




Цитата
10 порад, які допоможуть Вам схуднути

1. Тренуйтеся 2-3 рази на тиждень
Якщо ви тільки починаєте схуднення, не має сенсу мучити себе тренуваннями 5 або 6 разів на тиждень. 2-3 тренування будуть достатніми, і таким чином, ви не будете надмірно напружувати свій організм і занадто швидко втомлюватися.

2. Складіть список здорових закусок
Під час втрати ваги найбільшим прокляттям є відчуття голоду. Щоб не піддатися спокусам і не дістати в такий момент тістечко або шоколад, підготуйте заздалегідь список здорових закусок, які ви зможете дістати в разі необхідності.

3. Відмовитися від чит-дня
Більшість людей, які втрачають вагу, з нетерпінням чекають так званого cheat day, який є днем, коли вони дозволяють собі є нездорові страви і закуски. Однак це небезпечно, оскільки протягом одного дня можна прийняти дуже багато калорій, що призводить до того, що робота всього тижня йде нанівець. Дозвольте собі час від часу нездорові закуски, без докорів сумління, а тобі буде краще.

4. Почніть більше ходити
Чим більше фізичної активності, тим краще! Відмовтеся від ліфта на користь сходів, почніть виходити зупинку раніше і йти пішки. Поставте також на активний відпочинок – прогулянки, їзда на велосипеді і легкі вправи під час перегляду серіалу.

5. Завжди носіть з собою пляшечку з водою
Пам'ятайте, що зволоження-це основа в процесі догляду за тонкий силует. Щоб мати можливість пити, коли хочеш, носи з собою пляшку з водою. Хоча краще буде великий циліндр, маленький буде практичніше.

6. Не купуйте солодощі в магазині
Ця фраза має звучати так: не їжте солодощі взагалі, але ми самі добре знаємо, що повністю відмовитися від цього типу закусок дуже складно. Якщо, замість того щоб купувати печиво в магазині, зможеш їх зробити самостійно то можна з"їсти без докорів сумління.

7. Задайте собі щомісячні цілі
По-перше, вам буде легше домогтися успіху, якщо замість того, щоб заявити, що ви хочете схуднути, ви визначаєте, скільки кілорам ви плануєте скинути. Крім того, встановивши собі щомісячні цілі, ви будете маленькими кроками наближатися до мети і постійно контролювати успіхи.

8. Створити дошку натхнення
Дошка натхнення стане в нагоді вам в моменти, коли вам знадобиться додаткова мотивація. Ви можете створити колаж з роздрукованих фотографій і цитат, які причепиш або створити збірник мотиваційних картинок на Pinterest.

9. Їж сніданок
Пропуск сніданку-це велика помилка, яка може негативно позначитися на Вашій дієті. Коли ви голодні, цілком імовірно, що ви досягнете нездорової закуски, щоб якомога швидше припинити неприємне всмоктування в шлунку.

10. Знайдіть когось, щоб схуднути разом з вами
Можливо, ваша подруга або бойфренд хотіли б приєднатися і разом з вами боротися за струнку фігуру? З їх підтримкою Вам буде набагато легше досягти наміченої мети. Навіть якщо ніхто з Ваших близьких не хоче тренуватися або сісти на дієту, попросіть їх мотивувати.


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 6071919.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 19.02.2020, 22:33 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Якщо, вам є що додати напишіть нам
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » 10 порад, які допоможуть Вам схуднути
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом