girlorg | Дата: Понеділок, 04.11.2013, 00:45 | Повідомлення # 1 |
| Смс освідчення в коханні
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 11.04.2017, 11:55 | Повідомлення # 2 |
| мені освідчились в коханні осінню.. був сильний дощ, ми промокли до ниткі.. забігли під якусь кришу.. він просто обняв мене, сказав "Я тебе кохаю".. і всьо)) це було надзвичайно)) рамантіка..)
Я взагалі думаю шо готуватись до цього нетреба. Просто влив у ці слова всю свою душу - і все.. вона це відчує і оцінить краще за кафе чи ше шось там))
(нє ну канєшно не на базарі це робить в мясному павільйоні) ,зараз весна.. сходіть на Басів Кут (вітер канешно сильний), але краса.... класно буде, чесн))
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 01.06.2017, 16:44 | Повідомлення # 3 |
| Я відчуваю, що ти для мене означаєш(.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 30.08.2017, 14:08 | Повідомлення # 4 |
| Щастя....Я знаю воно є. У кожній деталі, у кожному моменті, у кожному предметі. Час такий швидкоплинний, що ми забуваємо радіти життю, отримувати від нього істинне задоволення. Радіти тим моментам що у нас сталися, людям які приходять у наше життя та роблять його ще яскравішим. Щастя для кожного своє. Хтось бачить його у власних інтересах, хтось у певних речах, а хтось в особистостях. А для мене щастя - це вірні друзі , які у будь який момент зможуть мені допомогти....Це здоров*я моє, моєї сім*ї та родини, це розуміння і підтримка дорогих мені людей, це досягнення своєї мети та мрії. Щастя - це знайти рідну по душі людину, з якою ти будеш все життя. Щастя кохати та бути коханим. У мене така людина є. Я безмежно вдячна йому за яскраві та щасливі моменти у моєму житті. І я дуже щаслива що він у мене є. Я займаюсь улюбленою справою, яка приносить мені задоволення, отримую підтримку від дорогих мені людей, і впевнено йду до своєї мрії. Я щаслива. Щастя у простих речах, тільки навчіться його помічати.
|
|
| |