КОХАНІЙ ЛЮДИНІ НА СТІНУ ....КОХАНІЙ ДІВЧИНІ!
|
|
girlorg | Дата: Неділя, 01.06.2014, 22:19 | Повідомлення # 1 |
| Вона буде для мене завжди маленькою та коханою. Я її ніколи не залишу і не відпущу в біді її ручку. Щоб не було прижму до себе і скажу що все буде добре. І сам все вирішу. Просто не дам її відчути це важке життя. Не дам їй підстав чогось боятися. Вона все прекрасне що в мене э. Вона замінила мені кисень. Бо по справжньому я дихаю коли вдихаю її аромат. Вона замінила мені сонце. Бо по справжньому я гріюсь коли вона мене обнімаэ. Вона моя серце. Бо лише коли вона близько воно сильно б'эться. Вона моя душа. Бо не важливо де я знаходжусь коли вона коло мене мені комфортно і спокійно. Я тебе дуже кохаю рідненька моя.
|
|
| |
girlorg | Дата: Середа, 29.10.2014, 20:33 | Повідомлення # 2 |
| В холодну осінь потрібно, щоб був хтось хороший хто обійме, відгорне волосся ласкаво з обличчя чий голос для тебе - найкращий і найсолодший хто поряд буде надовго, а не на раз чи на двічі
|
|
| |
girlorg | Дата: Четвер, 30.10.2014, 19:50 | Повідомлення # 3 |
|
|
|
| |
girlorg | Дата: Середа, 05.11.2014, 09:54 | Повідомлення # 4 |
| Твої очі - море теплих снів, Я не один і ти не одна, Я маю все, що хотів. Дотик твій нагадує дотик хвиль, Тіло твоє наче океан, Солодкі губи і солодка сіль, Нікому я тебе не віддам. І ми будем разом...](
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 11.11.2014, 21:42 | Повідомлення # 5 |
| А ти просто подзвони... Ти ж знаєш – я не скину... Я з усмішкою швиденько підніму! І як безмежно тебе кохаю і шалено сумую розкажу... Просто подзвони... Я божеволію без тебе... Дуже хочу почути твій приємний, ніжний і вже до болю рідний голос... Просто подзвони...
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 09.12.2014, 23:51 | Повідомлення # 6 |
| З нею навіть холод не такий, Із нею, тільки з нею я живий...
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 14.12.2014, 21:46 | Повідомлення # 7 |
| Я просто тримав її за руки. І уявив собі світ без нас. Яким непотрібним був би цей світ!
Джон Грін, "Винні зірки".
|
|
| |
girlorg | Дата: Середа, 24.12.2014, 22:43 | Повідомлення # 8 |
| Ти - мій кисень. Досить часто я задихаюсь, бо забуваю як правильно дихати, без тебе...
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 13.01.2015, 13:17 | Повідомлення # 9 |
| коли ми вперше зустрілись в мене і думки не було,що ти будеш для мене таким рідним....♥ Що твої обійми найніжніші....♥ Твої поцілунки найсолодшими....♥ Ти просто,той про якого я мріяла..♥ Ти просто,той з яким я щаслива....♥
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 15.03.2015, 18:30 | Повідомлення # 10 |
| Коли ти поруч — це безмежне щастя для мене! А ось коли тебе немає поруч і я залишаюсь наодинці зі своїми думками — розумію, що життя без тебе немає сенсу... Лише ти наповнюєш моє життя змістом. Я кохаю тебе... Безмежно... Більше за життя... Без тебе дуже сумно й самотньо. Думаю про тебе постійно. Серце вискакує з грудей, воно рветься до тебе. Душа кричить. Божеволію... Хочу до тебе. Хоч на хвилинку. Лише щиро обійняти тебе та ніжно поцілувати... Розумію лише одне: що б не сталося в цьому непередбачуваному житті — я кохатиму завжди лише тебе!...
|
|
| |
knopa | Дата: Четвер, 19.03.2015, 12:22 | Повідомлення # 11 |
| Мені почути б голос твій щирий, І торкнутися б шиї губами. Але я тебе обіймаю лише думками, А хотілося б дуже руками.
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 09.04.2015, 18:34 | Повідомлення # 12 |
| мені хочеться відчувати твоє тепло і заціловувати шепіт твоїх губ, прокинувшись, кидатись на пошуки твоєї руки, щоб «ще п’ять хвилин посплю» зцілювали душу, п’янити одне одного вечірніми розмовами, і засинати, щоб й там була ти, бо тебе багато не буває, буває дуже мало, мені тебе завжди мало, мені добре в зітканій Всесвітом для нас комірчині, ти лише говори зі мною, добре, коли є про що, коли чуєш, коли віриш, коли даруєш, коли заварюєш каву, коли шукаєш фільми, коли мовчиш-лікуєш тишею, укутавши обіймами, не думати про минуле, бо твоя посмішка й присутність - це твердження, що найкращі дні ще попереду, ніхто, окрім тебе, не пробуджував в мені такої самотності і ненависті до відстані, що вибоїною час від часу з’являється, чуєш, ти моя несподіванка, ти причина мого щастя, засинаю, внутрішня тиша, рахую дивні числа, дивних істот, бо безсоння, а зранку шукатиму твою руку і для життя більше змісту
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 20.06.2015, 15:47 | Повідомлення # 13 |
| Тримай мене міцно, одною рукою
|
|
| |
knopa | Дата: Четвер, 25.06.2015, 17:30 | Повідомлення # 14 |
| - Знаєш,що найжахливіше? -Що?. -Мені завжди з тобою добре, навіть коли погано...
|
|
| |
knopa | Дата: Пятниця, 26.06.2015, 13:11 | Повідомлення # 15 |
| Я би вирізав серце й подарував тобі На знак мого до тебе родства. І в особистій кривавій війні Вижили б тільки мої слова.
Викликав би швидку з автомату, Знімав би народження свого Ісуса. Терпів би твою задроченість кляту, Читав би тобі Бодлера і Стуса.
До скону пісень і наших життів Стримував кулі з твого листа. Увесь цей час я боровся й хотів Щоб ти нікуди звідси не йшла.
Я би вирізав власну гордість-пітьму, Що палила наші гарячі тіла. Аби ти не вила сама на луну, Ковтаючи фрази з цього вірша.
|
|
| |