Olenka | Дата: Субота, 09.05.2015, 21:59 | Повідомлення # 1 |
| Флірт і компліменти Потанцюємо? — ¿Bailamos? Ти одна / один? — ¿Estás soltera(o)? У тебе є дівчина / хлопець? — ¿Tienes novia(o)? Ти дуже гарна. — Eres muy linda. У тебе дуже красива посмішка. — Tienes una sonrisa muy hermosa. У тебе самі найкрасивіші очі у світі. — Tienes los ojos más bonitos del mundo. Ти чудова (неперевершенна)/(неперевершений) чудовий. — Eres divina(o). Ти найдивовижніша у всьому світі/ти найдивовижніший у всьоум світі — Eres la persona más maravillosa del mundo.Ти чудовий / дивовижна. — Eres espectacular. Ти зводиш мене з розуму. — Me vuelves loco(a). Я за тобою сходжу з розуму. — Estoy loco(a) por ti. Ти зачаровуєш мене. Я тобой зачарований(а). — Me encantes. Меін так повезло, що я тебе зустріла(а). — Soy muy afortunado(a) de conocerte. Ти моя принцеса. — Tu eres mi princesa. Ти мій принц. — Tu eres mi príncipe. Твоя посмішка робить мене неймовірно щасливим(ою). — Tu sonrisa me hace inmensamente feliz. Ти так добре пахнеш. — Hueles rico.
Побачення Давай зустрічатися? — ¿Quieres salir conmigo? Давай зустрічатись. — Vamos a salir. Ти вільна / вільна сьогодні вечером? — ¿Estás libre esta noche? Я запрошую тебе на побачення. — Te invito a una cita. Давай повечеряємо разом? — ¿Cenamos juntos? Будеш моєю дівчиною / моїм хлопцем? — ¿Quieres ser mi chica / mi chico? Я можу тобі подзвонити? — ¿Puedo llamarte?
Секс Ти дуже сексуальна / сексуальний. — Eres muy sexy. Ти викликаєш у мені пристрасть. — Me apasionas. Я хочу тебе. — Te deseo. Не можу дочекатися, щоб зайнятися з тобою любовю. — No puedo esperar a volver a hacerte el amor otra vez.
Любов та симпатія Ти мені (дуже) подобаєшся. — Me gustas (mucho). Я тебе люблю. — Te quiero. Te amo. Я люблю тебе усім серцем. — Te quiero con todo mi corazón. Я тебе обожнюю. — Te adoro. Поцілуй мене. — Bésame. Обніми мене. — Abrázame.
|
|
| |