MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » СМС коханим половинкам » Як краще написати хлопцю СМС
Як краще написати хлопцю СМС
OlenkaДата: Четвер, 08.12.2016, 22:21 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Якщо у вас є улюблений, потрібно не соромитися говорити йому про свої почуття. Пишіть йому смс-повідомлення, в яких ви розповісте про те, як сильно ви його любите, як він дорогий вам.

Якщо чоловіку не говорять про любов, він може подумати, що його не люблять, що він потрібен лише для того, щоб скоротати час коханої, поки вона чекає чоловіка своєї мрії. Вважається, що чоловік повинен завжди сам говорити про почуття до жінки. А чому жінка не повинна говорити про свою любов? Якщо кохання є, не можна приховувати її

Напишіть приємні слова коханій хлопцеві. Ви можете написати: «Я ніколи не говорила тобі про свої почуття. Тому вирішила написати смс-повідомлення, в якому розповім тобі про них. Ти самий добрий, красивий, неординарний. Я дуже боюся тебе втратити, боюся, що тебе в мене вкрадуть. Тому, що на такий скарб. Як ти, неможливо не звернути увагу. Я буду боротися за нашу любов, і ми завжди будемо разом ». Або напишіть: «Прокидаючись, я думаю тільки про тебе, засинаючи, я теж думаю тільки про тебе. Світло очей моїх, будь зі мною завжди. Я з тобою дуже щаслива ».

Ви закохані, і хочете, щоб ваша любов була з вами завжди. Для цього ви повинні боротися за свою любов. Ви повинні робити так, щоб ваш коханий не можу уявити собі життя без вас. Потрібно говорити коханому про свої почуття, він повинен бути впевнений в тому, що його люблять. Напишіть повідомлення, в якому будуть красиві слова коханому хлопцеві. Слова, які змусять його не забувати про вас ніколи: Ти мій єдиний, я щаслива, коли ми поруч.
Дивлюся на тебе, і милуюся, а іноді навіть заздрю ??сама собі. Я навіть не підозрювала, що любов - це таке щастя. Ти подарував мені його. Ти навчив мене любити. І за це я дуже вдячна тобі, мій єдиний. Любити - це велике щастя. Я подвійно щаслива від того, що наша любов взаємна. Я знаю, що ти теж любиш мене, і хочу, щоб так було завжди.
Якщо ви були замужем, але життя склалося так, що ви розлучилися, це не привід для того, щоб опускати руки. Якщо ви любите свого колишнього чоловіка, говорите йому про це. Він повинен знати про те, що його не забули. І йому буде непросто знати, що він втратив велику і світлу любов. Якщо між вами встала інша жінка, все одно це не привід для того, щоб забути про вашу любов. Колись ви створювали сім'ю, у вас була взаємна любов. Все це не може проходити безслідно. Тому ви повинні боротися за свою любов. Нагадуйте колишньому чоловікові про себе.

Пишіть смс колишньому чоловікові. Отримуючи повідомлення, він буде знати, що ви не забуваєте про нього. Напишіть йому: «Коханий, хоч ми і в розлученні, я згадую про тебе кожен день. шкодую про те, що ми не разом. Ревную тебе до тієї, з якою ти зараз засинаєш і прокидаєшся, хочу бути на її місці ». Можна також написати: «Я постійно згадую, як ми були разом, як нам було добре. Дуже шкода, що все це закінчилося. Однак я вірю в те, що у нас все ще може бути добре. Адже ми зустрілися з тобою не просто так. Я вірю - ми створені одне для одного, і ми обов'язково будемо разом ».
Прикріплення: 1089775.jpg (18.6 Kb)
 
OlenkaДата: Пятниця, 21.04.2017, 09:57 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Ми з хлопцем любимо "гарячі переписки" поки находимся на роботі ... Ох, сидиш, ні про що не думаєш крім роботи, і тут приходить смс з повним описом в якій позі, куди, як саме ... У ці моменти хочеться не то що вздрочнуть, а послати на фіг керівництво і поїхати до коханої на роботу і здійснити все це. Зараз обдумую план як приїхати на роботу до нього закритися в кабінеті і щоб він віддер мене на своєму робочому столі ...
 
OlenochkaДата: Вівторок, 02.04.2019, 21:26 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Що можна написати красивій дівчині в інтернеті щоб вона зацікавилася

Цитата
А ты, наверное, пишешь что-то вроде "Не уделит ли прекрасная дама немного своего драгоценного времени, дабы пообщаться с уставшим путником"?
Во-первых, СМС - способ общения. Что же, интересно, мешает сказать абсолютно те же слова девушке лично или по телефону? Так ты хотя бы увидишь ее реакцию, и сможешь передать свои эмоции.
Во-вторых, чтобы нормально "смситься", нужно уметь грамотно писать, а у тебя этого навыка я не заметил.
И самое главно - ну как можно соблазнить девушку по СМС, если даже только при помощи вербального общения этого сделать очень сложно, и тут 99% участников форума хотя бы раз слышали про кинестетику.
По-моему, это попытка играть на чувствах застенчивых людей, которые вместо того, чтобы развивать навыки общения, будут это читать и "смситься".
 

Джерело : https://www.pickupforum.ru/index.php?showtopic=192687
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » СМС коханим половинкам » Як краще написати хлопцю СМС
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом