Olenochka | Дата: Субота, 28.07.2018, 21:03 | Повідомлення # 1 |
| Загалом, коли посваримося і я своїй дівчині висловлюю що мені не подобається в тому, що вона зробила або сказала або як повела себе. А вона у відповідь : "Це все, що ти хотів сказати?"( А потім посля того,як я що-небудь відповім, то вона типу ображається і йде геть або кидає трубку телефону. Ця фраза ставить мене в глухий кут. Як грамотно утилізувати її? З дівчиною зустрічаємося трохи більше року. Це відбувається тому що ти їй "виговорюєшся". Вона завжди в домінанті, помітив? Виходить, як мама відчитує дитину, він заперечує, що йому мати каже: "ти все сказав? А тепер марш робити уроки!". ЩОБ ЦЯ ФРАЗА НЕ СТАВИЛА В ГЛУХИЙ КУТ, НЕ ДОПУСКАЙ ЇЇ ПОЯВИ!
Відключиш емоції і перестанеш виговорюватися, схема "мати - дитина" сама пройде. Почнеш розмовляти, буде "дорослий - дорослий". А щоб "переключити" дівчину, досить запитати, що вона хоче сказати з приводу своєї поведінки, яка приносить тобі дискомфорт.
Рецепт: 1) Перестати їй виговорюватися на піку емоцій. Спокійно і без крику. 2) Значимість дівчини знизити, і м'яко відбивати їй руки до таких розмов. Вона не повинна розмовляти з тобою в такому тоні. Ти програєш в суперечці з нею, бо у тебе її значимість вище, ніж твоя у неї.
- Це все, що ти хотів сказати? - Ні, я хочу вислухати все, що ти думаєш з цього приводу. Мені не потрібні сварки як і тобі, я хочу вирішити цю ситуацію раз і назавжди, щоб більше не псувала нам настрій. І для цього дуже важливо вислухати одне одного, щоб знайти корінь нерозуміння.
|
|
| |