Olenochka | Дата: Середа, 11.12.2024, 16:32 | Повідомлення # 136 |
| Oleksandr Viter Senior Software Engineer в SoftServe10.12.2024 23:28Мої епік фейли цього року були не професійного характеру, а у сфері романтичних стосунків.Я ходив на побачення та активно переписувався з 4 дівчатами. Не одночасно, а послідовно — починав з наступною, коли розумів, що з попередньою нам точно разом комфортно не буде. Так от, перші 3 з 4 допомогли мені зрозуміти, наскільки важливо знайти людину зі здоровою психікою і що це не така проста задача, як я собі уявляв.У першої дівчини був біполярний афективний розлад (офіційно медично діагностований). У другої був розлад харчової поведінки, у третьої була депресія і вона вчинила суіцид у травні 2024. Лише після цього я зробив висновки і нарешті знайшов людину зі стабільною психікою, з якою ми у стосунках з літа.Нічого не маю проти людей з психічними проблемами, зараз взагалі весь світ з’їхав з глузду. Але я вже у тому віці, коли треба шукати не просто дівчину, щоб весело провести час, а майбутню дружину та матір ваших майбутніх дітей, а для такої відповідальної справи здорова менталка є чи не найважливішим фактором.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 11.12.2024, 16:37 | Повідомлення # 137 |
| Sergiy Morenets Java evangelist11.12.2024 12:43Коли-небудь, коли ви станете старим, хворим і немічним, ваші діти і родичі так само шукатимуть будь-які законні та незаконні засоби, щоб збагрити вас у якийсь будинок для людей похилого віку і забути про ваше існування
|
|
| |
|