MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 10 з 10
  • «
  • 1
  • 2
  • 8
  • 9
  • 10
Поради для хлопців
OlenochkaДата: Середа, 11.12.2024, 16:32 | Повідомлення # 136
Oleksandr Viter Senior Software Engineer в SoftServe10.12.2024 23:28Мої епік фейли цього року були не професійного характеру, а у сфері романтичних стосунків.Я ходив на побачення та активно переписувався з 4 дівчатами. Не одночасно, а послідовно — починав з наступною, коли розумів, що з попередньою нам точно разом комфортно не буде. Так от, перші 3 з 4 допомогли мені зрозуміти, наскільки важливо знайти людину зі здоровою психікою і що це не така проста задача, як я собі уявляв.У першої дівчини був біполярний афективний розлад (офіційно медично діагностований). У другої був розлад харчової поведінки, у третьої була депресія і вона вчинила суіцид у травні 2024. Лише після цього я зробив висновки і нарешті знайшов людину зі стабільною психікою, з якою ми у стосунках з літа.Нічого не маю проти людей з психічними проблемами, зараз взагалі весь світ з’їхав з глузду. Але я вже у тому віці, коли треба шукати не просто дівчину, щоб весело провести час, а майбутню дружину та матір ваших майбутніх дітей, а для такої відповідальної справи здорова менталка є чи не найважливішим фактором.

OlenochkaДата: Середа, 11.12.2024, 16:37 | Повідомлення # 137
Sergiy Morenets Java evangelist11.12.2024 12:43Коли-небудь, коли ви станете старим, хворим і немічним, ваші діти і родичі так само шукатимуть будь-які законні та незаконні засоби, щоб збагрити вас у якийсь будинок для людей похилого віку і забути про ваше існування

OlenochkaДата: Середа, 11.12.2024, 18:29 | Повідомлення # 138
https://localhistory.org.ua/texts/statti/130-rokiv-klenovoyi-diaspori/

• Сторінка 10 з 10
  • «
  • 1
  • 2
  • 8
  • 9
  • 10
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом