MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Як кинути дрочити .порада
Як кинути дрочити .порада
girlorgДата: Вівторок, 25.11.2014, 21:47 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Знайти дівчину.
 
girlorgДата: Понеділок, 05.01.2015, 16:09 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
ПЕРЕДІСТОРІЯ. Бувало у вас таке, щоби ви закрившися у туалеті/ванній, чи у пустій кімнаті, де ніхто найближчим часом не потурбує, починали погладжувати свої статеві органи? Чесно?.. Точного означення цьому поняттю не існує. Позаяк не існує чіткої межі, де починається статевий акт. Назвемо мастурбацією процес отримання статевого задоволення через подразнення статевих органів поза класичним значенням статевого акту. Отже, як це правильно робити, з якого віку починати, які існують способи і наскільки це корисно?

СТАТИСТИКА. Не дивно, існує величезна купа міфів та упереджень, пов’язаних із цим питанням. Перш за все, а це мабуть головне, описане і пояснене ще Зігмундом Фрейдом, статевий потяг та задоволення людський організм здатний отримувати задовго до статевого дозрівання, а саме починаючи приблизно із 1-річного віку. Це свідчить про те, що в такий ранній вік мастурбація не є усвідомленим актом, але все ж вона існує. Пізніше у кількарічному віці дитина може уже свідомо займатися погладжуванням своїх статевих органів, хоча це далеко не означає повноцінної ерекції (напруження статевих органів) та оргазму. Мастурбація є нормальним проявом сексуальності людини у будь-якому віці. Однак пік припадає на вік 20-50. Згідно статистики, у дитячому віці мастурбацію практикували майже всі хлопці. Після одруження цифри знижуються так: “майже всі” замінюється на “більшість”. Найчастіше мастурбація спостерігається у здорових людей. За частотою існують різні показники: від одного разу за півроку до кількох разів щоденно. Фізіологічно надмірної мастурбації не існує. Інша справа, коли організм відчуває насичення статевим задоволенням – оце і є межа. Мастурбація не призводить до слабкості, психічних відхилень, не вичерпує запас сперматозоїдів (навпаки, чим більша сексуальна активність людини у юності, тим більша здатність сім’яників створювати сперму у зрілому віці). Якщо класичний статевий акт із якихось причин відсутній, то дуже доцільно займатися мастурбацією для профілактики раку простати та простатиту: речовина, що надто довго знаходиться у вивідних каналах, може призвести до інфекції – її періодично треба позбуватися. Мастурбація буває генітальна (зовнішня) та анусна (внутрішня). Останню іноді рекомендують для масажу простати при лікуванні слабкої ерекції. Отже фізіологічно стримуватися шкідливо. І психологічно також, адже оргазм призводить до розрядки всього організму і зняття напруження. І наостанок: серед чоловіків із вищою освітою 80% займаються мастурбацією, а без освіти – 49% (дослідження у США).
 
girlorgДата: Вівторок, 06.01.2015, 19:42 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Чому мозок працює гірше після мастурбації?Хлопець, 19 років.
 
OlenkaДата: Субота, 11.04.2015, 20:50 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
цікавить питання: якшо часто дрочити, то воно способствує витривалості в сексі чи навпаки, прискореній еякуляції?
 
OlenkaДата: Понеділок, 11.05.2015, 18:29 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
якщо часто і багато мастурбую, то на лиці з'являються прищі, багато (без пріколів). Нічого не допомагає, все перепробував. Якщо кидаю, то за 2-3 тижні від прищів і сліду нема... ЯК кинути дрочити на завжди і чи це можливо?
 
OlenkaДата: Вівторок, 07.06.2016, 12:27 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
19 років. Відучила хлопця від дрочки мінетом, тепер чекає з нетерпінням наших зустрічей, до мене був незайманим і так заспокоювався, звик часто так робити, Виховала! пишаюся цим;)
 
OlenkaДата: Середа, 22.06.2016, 19:09 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Задумався, якщо кинути дрочити, чи зміниться тривалість сексу(з моєї сторони звісно) чи буду довше задовільняти дівчину, чи скорше буду получати екстаз. Вот і задумався. Хлопець 20 років.
 
OlenkaДата: Середа, 27.07.2016, 17:52 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
У дитинстві мене лякали сліпотою, якщо я буду дрочити. Зараз я став гірше бачити і тепер я не впевнений, що це брехня ...
 
ДенисДата: Середа, 06.01.2021, 21:55 | Повідомлення # 9





Я почав дрчити з 12 років.Спершу мені це подобалось,але потім я розумів,що це є одною з моїх проблем.У 15 років я познайомився з порно(оголених жінок я розглядав днсь з 11 років).Я відчував сильну вину,і картав себе за те,що я 3-4 рази дрочу за тиждень.Зарпз мені 15,7 років.Я намагаюся кинути це діло,але зриваюся і далі продовжую дрочити.За ці 3 з половиною роки я кінчив близько 500 раз.І зовсім недавно дізнався,що під час дрочки втрачається 100 мл крові!Це ж 50 л крові в мене зникло...
 
OlenochkaДата: Вівторок, 12.01.2021, 14:00 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4515
Трохи брєд
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Як кинути дрочити .порада
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом