MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » 9 ПРИЧИН ЧЕРЕЗ ЯКІ ТИ НЕ ПОДОБАЄШСЯ ДІВЧАТАМ ______________
9 ПРИЧИН ЧЕРЕЗ ЯКІ ТИ НЕ ПОДОБАЄШСЯ ДІВЧАТАМ ______________
OlenkaДата: Неділя, 08.02.2015, 15:44 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
9 ПРИЧИН ЧЕРЕЗ ЯКІ ТИ НЕ ПОДОБАЄШСЯ ДІВЧАТАМ

________________________________________________

1. Тому що ти занадто м'який
Я не вважаю, що бути чутливим сором'язливим, тактовним завбачливим і слухняним - це погано. Але саме так зазвичай думають юні діви. І чим менше років дівчині, тим, як правило, більше значення вона надає хрестоматійним атрибутам маскулінності (рішучості, що межує з нахрапистістю, командним інтонаціям в голосі, сталевому погляду вольовому підборідді і далі за списком). Щоб глянути - і відразу зрозуміти: перед тобою не просто істота чоловічої статі, а самець, причому явно домінантний. А якості, що знаходяться на протилежному полюсі, часто трактуються * навпаки, як ознака слабкості і невпевненості в собі. І такі ось трепетні, не зовсім (або зовсім не) самцові кавалери зазвичай виявляються придатні в якості подружок, з якими можна в кіно і погомоніти, але дивитися на них без трусів, дякую, якось не хочеться.

* Зрозуміло, такий підхід з точки зору гуманізму (і дорослої жінки зразок мене) - жорстокий, поверхневий, навіть дурний. Але юні дівчата найчастіше саме такі - поверхневі стереотипно мислячі і, прямо скажемо, безсердечні істоти.

2. Тому що ти замкнений
Немає більшої тортури, ніж побачення з хлопцем, який не може зв'язати двох слів дивиться на тебе скоса і спідлоба, ніби ти зробила опудало з його улюбленої такси, і на будь-яке питання відповідає так, немов кожне його «еммм ...» неодмінно буде використано проти нього ж. По-перше, тому що дівчина зазвичай налаштовується на те, що це її розважатимуть і захоплюватимуть. А коли в результаті вона сама змушена тягнути на собі всю розмову і виступати в ролі аніматора, - це, прямо скажемо, облом. По-друге, суспільство мовчунів і соціопатів - це завжди велике випробування для жіночої самооцінки. Головою-то вона, може, й розуміє, що проблема не в ній, а в тобі (і тому, що, зависаючи добами / тижнями / місяцями в який-небудь соцмережі, ти банально відвик - а може, ніколи й не вмів - спілкуватися в реалі). Але десь глибоко всередині все одно ворушиться хробак сумнівів: раптом насправді ти чарівний і промовистий, а поводишся так з нею, бо вона елементарно не достатньо подобається тобі? А жінки, як не крути, воліють суспільство того, хто від них без розуму. І не приховує це.

3. Тому що ти грубий
У тому числі і особливо по відношенню до дівчат. Ти їм грубіяниш підколюєш і просто намагаєшся при будь-якій можливості принизити. Тестикули б пообривати тому, хто переконав тебе в тому, що жінки люблять, коли їх змішують з брудом. Повір мені на слово: не люблять. Може, перший час деяким це і здається чарівно-ексцентричним і навіть хвилюючим. Але потім неодмінно приходить усвідомлення того, що ти так ведеш себе не від надлишку сили, а, навпаки, від безсилля.

4. Тому що ти критикуєш
Здатність у всьому вишукати ложку чого-небудь погано пахнущого і неїстівного («Симпатична? Значить, напевно дура або шльондра», «Зарплату підвищили на 10%? Ну так а ціни зросли на 20» і т.д.), в принципі корисний по життю навик. Відомо ж: чим менше ти чекаєш, тим менше за підсумком розчаровуєшся. Але хороший цей навик тільки для його власника. Всім іншим (і дівчатам в тому числі) в суспільстві подібних негатівщіков рано чи пізно стає незатишно. Як кажуть, краса - в очах того, що дивиться. А давати шанс хлопцю, у якого явно проблеми «із зором» охочих немає.

5. Тому що ти скаржишся
Скигліїв не любить ніхто. І навіть мами скигліїв, яким належить втішати, гладити їх по кудрям і нашіптувати «все буде добре», роблячи все це, про себе думають, млинець, ну скільки ж можна то, а ну зберися вже, врешті-решт! Якщо вже тобі так не під силу і неодмінно треба кудись вилити свої страждання, заведи собі маленьку книжечку і записуй в неї всі свої бідулькі і бідощі. А дівчатам зовсім не хочеться вислуховувати про те, що погода - дрянь, сусіди дістали своїм ремонтом, предки вижили з розуму, останній сезон «Ігри престолів» - нудьга і так далі, у тій же мінорній тональності. І якщо ти розраховуєш на те, що дівчина кинеться переконувати тебе і доводити, що життя насправді прекрасне і дивовижне, то марно. Скоріше вже вона кинеться в обійми до того, хто не так болісно ставиться до недосконалостей цього світу.

6. Тому що ти пасивний
У самому примітивному абсолютно гетеросексуальном сенсі. Чоловіки, які живуть за принципом «Прийдуть і самі все запропонують», зазвичай наївно вважають, що це правило поширюється і на жінок. А якщо його поріг досі не оббивають прекрасні, готові на все діви, то це тимчасове явище. Треба просто зручніше влаштуватися на дивані, упевнитися, що дверний дзвінок працює, і почекати. На жаль, це не так. Жінки, як і сто років тому, чекають, сподіваються і вірять, що їх будуть завойовувати. І навіть у наше суворе метросексуальне століття на одного такого, як ти, доводиться десяток спадкових «видобувачів».

7. Тому що з тобою нудно
Давай об'єктивно поглянемо на ситуацію. Чим, окрім навчання / роботи серіалів і соцмереж наповнене твоє життя? Розбираєшся ти хоча б у чомусь дійсно добре? Здатний ти говорити про щось з палаючими очима довше 15-ти хвилин? Та хоч би й про етимологію російського мату або різниці між румунським і бельгійським порно. Як часто, спілкуючись з тобою, люди кажуть: «О, круто!», «Нічосе!», «От уже ніколи б не подумав (а)!» І т.д. Жінки завжди тягнулися - і будуть продовжувати це робити - до тих, хто знає, вміє, бачив більше, ніж вони самі. А в тому, що вони не бачать в тобі таку людину, винен тільки ти і убогий діапазон твоїх інтересів.

8. Тому що ти сам себе не любиш
Якщо ти вважаєш себе нікчемою, то з якого дива комусь сприймати тебе інакше? Якщо вже вибирати між крайнощами, то дівчата більше симпатизують злегка нарцисовим натурам (ключове слово - «злегка»). З ними ми хоч і на других ролях, але завжди в епіцентрі уваги і подій. Головне, щоб зарозумілість кавалера було засновано не тільки на тому, що в дитинстві йому мама твердила: «Малюк, ти найкращий!», А на чомусь трохи більше істотному і відчутному.

9. Тому що ти впевнений, що усі тобі повинні
Держава - рівні дороги і ввічливих лікарів, друзі - зустріти в аеропорту в три години ночі, дівчата - здавати номери своїх телефонів, варто тобі затриматися на них поглядом більше трьох секунд. Такі типи, по-перше, зазвичай виявляються махровими нудними і егоїстами, які тільки і твердять про свої потреби, здебільшого незадоволені. А по-друге, часто самі не вміють і не мають, що віддати тому, хто поруч. А стосунки - це, як не крути, парний вид спорту.
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » 9 ПРИЧИН ЧЕРЕЗ ЯКІ ТИ НЕ ПОДОБАЄШСЯ ДІВЧАТАМ ______________
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом