MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Я викладач , одружений. Можете мене засуджувати.
Я викладач , одружений. Можете мене засуджувати.
OlenkaДата: Вівторок, 10.02.2015, 14:56 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Я політехніки, одружений. Можете мене засуджувати. Я шалено хочу сексу зі своєю студенткою. Як їй натякнути? Дівчата, якою була б Ваша реакція?Дякую.
 
OlenochkaДата: Середа, 21.02.2018, 15:04 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Два тижні тому я познайомилася з хлопцем у кафе. Він дуже красивий і все таке ... у нього виявилося є дружина. Але про це я дізналася тільки вчора. Ну так от, ми поспілкувалися пару днів, потім він запросив мене в ресторан. Після вечері ми поїхали в клуб ... повернулися в 2:00 ночі. Він завалили мене на моє ліжко, зняв одяг і у нас почався дуже жаркий секс. Ми лягли спати, а вранці він поїхав додому, але перед від'їздом трахнув мене і пішов в душ. Я після цієї ночі отримала незабутнє задоволення .. це було дуже приємно))) 

Але суть в тому що вчора я дізналася що у нього є дружина. У нього в ВК стоїть з нею сп, що вони одружені + є весільні фотографії. Я не знаю що робити .. мені він дуже подобається і я не хочу його відпускати хоча знаю, що так чинити негарно ... як би ви вчинили?
 
OlenochkaДата: Четвер, 29.03.2018, 09:36 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
Д18 хочу поділитись своєю історією навчаюсь на 2 курсі політеху і давно замічала що мій викладач на мене якось не так дивиться 
було таке щов він мене мацав за попу кажуче що це випадково.Але сьогодні він мене згвалтував. сказав мені залишитись після пар нічого не пояснивши, я чекала його в аудиторії він прийшов закрив на ключ двері почав мене лапати цілувати роздягати я противилась цьому але він в два рази більший від мене, я кричала але таке враження шо в універі вже нікого не було. Але через пару хвилин поцілунків я потікла і почала сама його роздягати опустилась на коліна почала йому сосати пізніше він мене трахнув так жорстко що я ледве прийшла додому.Вот лежу і думаю плакати чи радіти тому що це був найкращий секс хоча без моєї згоди
 
OlenochkaДата: Четвер, 19.04.2018, 08:48 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
Одружений вже майже 9 років троє дітей школярів вже, справа в тому що закохався як пацан малолітній в дівчину, яка молодша за мене на 15 років ,їй 20 мені 35 вона теж мене любить дуже, секс з нею просто супер з дружиною такого не було ніколи, вона хоче щоб ми були разом не хоче щоб я кожен вечір їхав додому .У кого було таке порадьте що робити? анонімно, будь ласка...опуклікуйте прошу.



Моя тобі порада:"жоден самий ох*єнний секс і жодна сука,яка пішла на стосунки з мужиком, знаючи, що в нього є сім'я, не варті самого основного-дітей та дружини.
Потім все "проїдається" і зрозумієш, що будні не такі й вже романтичні та буде вже пізно.
Діти дуже важко переживають такі речі. Не роби х*йні. Ти приділи аналогічну увагу своїй дружині і побачиш, що те ж саме ти зможеш отримати і від неї,і ти здивуєшся,Не роби,те про що пожалієш.Ти ж не просто так з нею одружився,живеш,напевно у вас спочатку був секс, який тобі подобався. Були і є почуття. І основне, є діти, - це найголовніше.
Прикріплення: 4729981.jpg (49.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 07.08.2018, 09:10 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4515
Мабуть в кожному університеті є сексуальний препод. Отак і в нашому є фізрук від якого течуть як викладачки, так і студентки...)) мені неодноразово снились еротичні сни з його участю..от мені скоро буде 18 і я готую коварний план як його звабити! Тут є ще такі тигриці, що покорили препода? Діліться досвідом!
 
OlenochkaДата: Середа, 19.09.2018, 20:58 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4515
Я закохалась в чоловіка,від нього мені дах зривало,мої думки лише про нього,не чоловік,а одним словом-МРІЯ.
Ми зустрічались таємно (він так просив мене )я завжди сміялись з того,адже ми дорослі люди,навіщо ховати свої почуття?для чого???
До поки я не дізналася,що він одружений!За що так він зі мною?За що????????
Все!!!Моїм стражданням та сльозам немає кінця...Я і досі справді не розумію?!
Він пропав,на мої дзвінки не відповідає!хотіла просто спитати,навіщо так обманювати,адже я відкрилась саме йому.Я і досі не збагну...Так..це-було моє кохання всього життя,незнаю розчарувалась в чоловіках,не довіряю їм.Я і досі самотня так не знайшла нікого і напевне і не покохаю так,як ЙОГО!
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Я викладач , одружений. Можете мене засуджувати.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом