Olenka | Дата: Неділя, 01.03.2015, 23:46 | Повідомлення # 1 |
| Рік пройшов як розійшлись з дівчиною.зустрічались приблизно півтори роки які були найщасливішими в моєму житті.все робили разом, жили як одне ціле, мріяли втілювали наповнювали одне одного собою. Нажаль все закінчилось. Для неї. Бо я і далі живу нею. Мріяли разом відкрити спільний бізнес, і створити щасливу сімю. Пройшов рік, я сам відкрив бізнес, все іде як і планувалося..ніби все вже маю, але для чого мені це все самому. Вона за рік вже встигла вийти заміж і народити дитину. Зустрічався з іншими дівчатами, але так як з нею вже не можу поводити себе. Всьо не то..відчуваю себе повністю потопленим і бажання немає ні до чого..порадьте щось..Сам політеховець. .Ніколи не був нитиком і не жалівся ні на що, тому й пишу анонімно. .підтримки зараз ноль.дякую за розумні поради
|
|
| |
7tanusha7 | Дата: Понеділок, 02.03.2015, 11:06 | Повідомлення # 2 |
l)))
| По-перше якщо вона з іншим, якщо вона має дитину, то у тебе немає шансів її повернути! Ця думка повинна тебе штовхнути вперед, ВИ НІКОЛИ НЕ БУДЕТЕ РАЗОМ! Потрібно забути. Як забути? Не цікався її життям, уникай її і балачок про неї, видали все, що нагадує про неї, якщо є друзі то я незнаю як ти до цих пір не відійшов, а якщо немає друзів, то тоді зрозуміло чому ти неможеш її забути, знайди друзів, відправся в подорож або займись чимось цікавим для себе, відкрий щось нове для себе. А з дівчатами не виходить, бо ти дивишся на дівчиу а згадуєш ту саму, такого робити не треба, як зустрінеш нову дівчину, шукай в ній щось нове для себе, звертай увагу на її жести, на всякі дрібнички, щось нове. І тоді буде тобі кохання і тоді будуть в тебе діти і ви будете щасливі!
|
|
| |