MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Мені 39 я одружений і маю коханку, якій тільки виповнилось 1
Мені 39 я одружений і маю коханку, якій тільки виповнилось 1
OlenkaДата: Середа, 04.03.2015, 16:25 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Мені 39 я одружений і маю коханку, якій тільки виповнилось 19, студентка Політехніки. Вродлива, молода. Жінку я не люблю. Коханка вже 3 місяці вагітна і не знає від кого !!! А казала вірна мені..
 
7tanusha7Дата: Четвер, 05.03.2015, 11:59 | Повідомлення # 2
l)))
Повідомлень: 37
Дивлячись скільки ви з коханкою разом, быльше 3 місяців чи ні. Ну судячи по вашому невдоволенню мабуть більше ніж 3, так от якщо вона будучи з вами більше 3 місяців і каже незнає від кого, значить треба таку жінку кидати, тому що вона буде мати коханця на стороні, самі подумайте навіщо 19 річній дівчині 39 річний чоловік якщо в неї багато варіантів помолодіше. Кохання думаєте? Не смішіть, на стороні крім вас ходила з чоловіками і все, що тут говорити, яке кохання, кидати потрібно коханку, а якщо дитина ваша то ще гірше буде бо з неї мами не вийде буде гуляти... А жінку якщо не любите то ніхто не заставляє жити з нею.
Взагалі я не люблю таких чоловіків як ви, вірність - це головне, а ви робите боляче жінці! Обов'язково за такий вчинок боляче зроблять колись вам. Все повертається.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 30.07.2018, 13:11 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4510
Відправив дочку і жінку на море на 2 місяця. А сам трахаю коханку. Ви можете зараз казати який я хєровий.
Я ж бля не робот. Я без сексу не можу..з жінкою в мене секс 2-3 рази в місяць. Розводитись не хочу бо дитина. Говорити на цю тему немає смисла. Думав що може в неї хтось є, провірив нема нікого. Але тепер мені пофіг чи є в неї хтось. Я знайшов їй заміну.
Так що дівчата, робіть висновки, якщо ви ну будете давати своїм хлопцям, то вони будуть трахати інших.
 
OlenochkaДата: Неділя, 12.08.2018, 10:46 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4510
Є чоловік, і коханець. На день народження чоловік подарував квіти, а коханець золотий браслет. Ось і робіть дівоньки висновки, для кого Ви більше значите. Один як належне все сприймає, а інший радіє кожній хвилині разом.

Щастя не рівняється в браслетах чи квітах,чоловік з тобою життя прожив і ще дарує квіти. А коханець тільки @бе,тай то коли йому получається. А ти запитай його чи він готовий одружитись і жити з тобою,так він зразу дасть задню. А якщо й погодиться,хто його знає що через пару років він подарить тобі,чи золото чи квіти,чи вобше забуде. Тому не рівняй чоловіків в подарунках,а в прожитих днях
 
OlenochkaДата: Субота, 27.04.2019, 13:43 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4510
Пойобую декілька років інколи одну молоду вчительку середньої зовнішності , крупної статури. Вона інтелектуалка, але дуже розбещена. 
З нею був і пристрастний секс і жорстке садо мазо з наручниками і батогами. Домінували по черзі. 
Так от вона інколи розповідає що зваблює десятикласників, поглядом, грацією, недосказаними фразами. 
Хлопчики з її слів немов ручні цуценята, намагаються призвести на неї враження інтелектуалів чи мачо. Але деякі навіть передьоргують серед уроку думаючи що це не помітно. 
Намагаються якось "случайно" торкнутися її. А вона тіпа це не помічає.
Тьолка кайфує, але поки що не ведеться. 
Поживем побачим. 
А поки потихеньку підшукую нову , бо рано чи пізно школота підросте...
 
OlenochkaДата: Четвер, 16.05.2019, 09:29 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4510
Цитата
Знаю, сторі не пошла але до волі романтична. І потребує поради) Була в мене одногрупниця. Якось не склалось шо ми не почали зустрічатись, але факт залишається фактом. Те шо ми настільки добре спілкувались всі 4 роки, що просто жесть. Ми так дружили. Так проводили час разом. І скільки б в мене не було подруг, тільки з нею я можу бути відкритим, самим собою. Їй теж було дуже комфортно зі мною спілкуватись. І за всі 4 роки, була така повага і дружба що пальцем я до неї і не дотронувся. Але життя безпощадне. Нас розкидало по різних містах. В неї з‘явився хлопець. А в мене дівчина. Обоє розочаруватись та втомились від довгих пошуків. Розтались зі своїми. Але спілкування стало ще кращим. Почались розмови про майбутнє і мрії. В нас одні і ті ж потреби в стосунках. Чомусь я їй довіряю більше ніж всім дівчатам на світі. Чомусь я впевнений, якщо б ми були разом вона нізащо не зрадить. Але є одне але...армія...мене скоро забирають в армію. Чи варто ризикнути доки є час?
Що мені робити? Невже це і є справжнє, чисте, іскреннє кохання? І чи варто запропонувати зустрічатись? Великий страх відмови та втратити її навіть як подругу. Та що з цього вийде? Якщо в когось був такий досвід. Зазделегідь дякую
 
OlenochkaДата: Вівторок, 21.05.2019, 21:52 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4510
Цитата
Исторія дуже довга, але суть така, я готова бути коханкою вічно, аби він лише був моїм, а він вже тиждень не пише і не дзвонить, телефон виключений, тільки дружина його прислала мені смс, що я тобі його так просто не відддам! Порадьте, як його повернути?


Мабуть він вже зробив свій вибір,і це не ти. Якби він хотів бути з тобою,то обрав би тебе,був поруч і не пропадав. А так він з сім'єю,і думаю не варто лізти туди,знайди того хто буде тільки твій,кого не потрібно буде дітили і чекати коли він виділить тоді свій час
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Мені 39 я одружений і маю коханку, якій тільки виповнилось 1
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом