Мені 39 я одружений і маю коханку, якій тільки виповнилось 1
|
|
Olenka | Дата: Середа, 04.03.2015, 16:25 | Повідомлення # 1 |
| Мені 39 я одружений і маю коханку, якій тільки виповнилось 19, студентка Політехніки. Вродлива, молода. Жінку я не люблю. Коханка вже 3 місяці вагітна і не знає від кого !!! А казала вірна мені..
|
|
| |
7tanusha7 | Дата: Четвер, 05.03.2015, 11:59 | Повідомлення # 2 |
l)))
| Дивлячись скільки ви з коханкою разом, быльше 3 місяців чи ні. Ну судячи по вашому невдоволенню мабуть більше ніж 3, так от якщо вона будучи з вами більше 3 місяців і каже незнає від кого, значить треба таку жінку кидати, тому що вона буде мати коханця на стороні, самі подумайте навіщо 19 річній дівчині 39 річний чоловік якщо в неї багато варіантів помолодіше. Кохання думаєте? Не смішіть, на стороні крім вас ходила з чоловіками і все, що тут говорити, яке кохання, кидати потрібно коханку, а якщо дитина ваша то ще гірше буде бо з неї мами не вийде буде гуляти... А жінку якщо не любите то ніхто не заставляє жити з нею. Взагалі я не люблю таких чоловіків як ви, вірність - це головне, а ви робите боляче жінці! Обов'язково за такий вчинок боляче зроблять колись вам. Все повертається.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 30.07.2018, 13:11 | Повідомлення # 3 |
| Відправив дочку і жінку на море на 2 місяця. А сам трахаю коханку. Ви можете зараз казати який я хєровий. Я ж бля не робот. Я без сексу не можу..з жінкою в мене секс 2-3 рази в місяць. Розводитись не хочу бо дитина. Говорити на цю тему немає смисла. Думав що може в неї хтось є, провірив нема нікого. Але тепер мені пофіг чи є в неї хтось. Я знайшов їй заміну. Так що дівчата, робіть висновки, якщо ви ну будете давати своїм хлопцям, то вони будуть трахати інших.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 12.08.2018, 10:46 | Повідомлення # 4 |
| Є чоловік, і коханець. На день народження чоловік подарував квіти, а коханець золотий браслет. Ось і робіть дівоньки висновки, для кого Ви більше значите. Один як належне все сприймає, а інший радіє кожній хвилині разом.
Щастя не рівняється в браслетах чи квітах,чоловік з тобою життя прожив і ще дарує квіти. А коханець тільки @бе,тай то коли йому получається. А ти запитай його чи він готовий одружитись і жити з тобою,так він зразу дасть задню. А якщо й погодиться,хто його знає що через пару років він подарить тобі,чи золото чи квіти,чи вобше забуде. Тому не рівняй чоловіків в подарунках,а в прожитих днях
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 27.04.2019, 13:43 | Повідомлення # 5 |
| Пойобую декілька років інколи одну молоду вчительку середньої зовнішності , крупної статури. Вона інтелектуалка, але дуже розбещена. З нею був і пристрастний секс і жорстке садо мазо з наручниками і батогами. Домінували по черзі. Так от вона інколи розповідає що зваблює десятикласників, поглядом, грацією, недосказаними фразами. Хлопчики з її слів немов ручні цуценята, намагаються призвести на неї враження інтелектуалів чи мачо. Але деякі навіть передьоргують серед уроку думаючи що це не помітно. Намагаються якось "случайно" торкнутися її. А вона тіпа це не помічає. Тьолка кайфує, але поки що не ведеться. Поживем побачим. А поки потихеньку підшукую нову , бо рано чи пізно школота підросте...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 16.05.2019, 09:29 | Повідомлення # 6 |
| Цитата Знаю, сторі не пошла але до волі романтична. І потребує поради) Була в мене одногрупниця. Якось не склалось шо ми не почали зустрічатись, але факт залишається фактом. Те шо ми настільки добре спілкувались всі 4 роки, що просто жесть. Ми так дружили. Так проводили час разом. І скільки б в мене не було подруг, тільки з нею я можу бути відкритим, самим собою. Їй теж було дуже комфортно зі мною спілкуватись. І за всі 4 роки, була така повага і дружба що пальцем я до неї і не дотронувся. Але життя безпощадне. Нас розкидало по різних містах. В неї з‘явився хлопець. А в мене дівчина. Обоє розочаруватись та втомились від довгих пошуків. Розтались зі своїми. Але спілкування стало ще кращим. Почались розмови про майбутнє і мрії. В нас одні і ті ж потреби в стосунках. Чомусь я їй довіряю більше ніж всім дівчатам на світі. Чомусь я впевнений, якщо б ми були разом вона нізащо не зрадить. Але є одне але...армія...мене скоро забирають в армію. Чи варто ризикнути доки є час? Що мені робити? Невже це і є справжнє, чисте, іскреннє кохання? І чи варто запропонувати зустрічатись? Великий страх відмови та втратити її навіть як подругу. Та що з цього вийде? Якщо в когось був такий досвід. Зазделегідь дякую
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 21.05.2019, 21:52 | Повідомлення # 7 |
| Цитата Исторія дуже довга, але суть така, я готова бути коханкою вічно, аби він лише був моїм, а він вже тиждень не пише і не дзвонить, телефон виключений, тільки дружина його прислала мені смс, що я тобі його так просто не відддам! Порадьте, як його повернути?
Мабуть він вже зробив свій вибір,і це не ти. Якби він хотів бути з тобою,то обрав би тебе,був поруч і не пропадав. А так він з сім'єю,і думаю не варто лізти туди,знайди того хто буде тільки твій,кого не потрібно буде дітили і чекати коли він виділить тоді свій час
|
|
| |