knopa | Дата: Понеділок, 19.10.2015, 00:36 | Повідомлення # 1 |
| Раніше ,не було потреби про це говорити.Але, зараз не хочу бути, заручником своїх думок. Просто, коли я був у тому місті де ми вчились то ми, бачились на тиждень 3-4 рази. Якось було лекше тебе відчувати... Зараз коля я поїду, і ми будемо на відстані. Боюсь, що ти мені зрадиш фізично.( Звісно я тобі довіряю,просто кєруюся тим що:
А) Ну в тебе вже"давно не було" і просто хочеться. # в тебе нема часу навить відпочити не то щоб про це думати. В) Так я в тебе перший,і думки про те що ти завжди "любиш щось нове" дають привід логічно мислити що захочеш спробувати з кимось іншим. # бо я наприклад не хочу,і протягом всього часу не хотів і не зраджував.
Ти скажеш,щоб про це не дував. Я стараюсь, про це не думати звісно....я просто форматую свій мозок від зайвих думок які приносять негатив.
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 05.01.2017, 19:11 | Повідомлення # 2 |
| В мене така історія,зустрічаюсь з дівчиною більше 3-х років,в плані стосунків в нас все чудово,а вот як діло доходить до сексу то піпец! Все починається добре,ласки поцілунки куні(мінєт дуже рідко) і як тільки вона починає отримувати задоволення в будь-якій позі,то зразу хоче свою одну улюблену позу((( Бо так як вона об'яснила в такій позі я її до яєчників дістаю і її дуже добре!! А для мене це те саме що дивитись один і той самий фільм і знати вже кінцівку(( Можливо хтось стикався з подібним? Чекаю адекватних порад)
|
|
| |