Дівчина змінилась,більше не така як колись!
|
|
knopa | Дата: Четвер, 22.10.2015, 22:28 | Повідомлення # 1 |
| Я не дозволю більше так поводитися зі мною. Ти не стараєшся заради нас двох. Сподіваюсь, одного дня я прокинусь і мені стане на тебе похуй. Щоб нарешті було взаємно все. Проявляючи свою любов ,я роблю себе вразлимим. Іди геть від мене. Я нещасний.Залиш мене на самоті я відпускаю тебе. Ти мені нічого не винна. Ти доросла і маєш починати стосунки з кимось дорослим. (тоді ти не розчаровуватимешся) Перше коханна завжди нещасне. Доведеться з цим змиритись. Нам просто треба було зустрітись пізніше. Як оксана у них все вийшло. Пообіцяй мені що будеш щаслива.дякую
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 02.03.2017, 10:16 | Повідомлення # 2 |
| Я здається зрозумів як треба себе поводити з дівчатами і жінками!!! Секрет простий, треба точно слідкувати за її циклом. В період овуляції їм всім потрібні качки, мачо, альфачі та реальні пацанчики. А в період самих критичних днів треба старатись бути порядочним сім'янином, пузо не втягувати, але водночас не розслаблятись до стану тряпки чи маминого синочка.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 19.12.2017, 18:27 | Повідомлення # 3 |
| Майже рік живу з хлопцем, стосунки чудові, секс ідеальний, але останнім часом він змінився. Зривається на мені, каже що я його дратую. Влаштовує сцени ревнощів, хоча приводів нема. Минулого місяця дізналась, що він переписується з дівчиною з якою намагався будувати стосунки до мене, обіцяв що не буде більше, але все рівно продовжує. Минулого тижня ми роз'їхались через нестачу грошей. Практично не спілкуємось і не бачимось, постійно якісь виправдання. Позавчора, коли випадково зустрісь з ним на вулиці, він просто сказав "привіт", потім передзвонив через годину і сказав, що просто не сподівався мене побачити. Так от... Ваша думка : він мене зраджує чи я накручую себе, як типова істеричка???
|
|
| |