Olenka | Дата: Неділя, 30.10.2016, 18:47 | Повідомлення # 1 |
| та бо я ніколи не буду писати під вікнами "Сонечко (кіця, рибка, зайка), я люблю тебе!" Мені не подобаються ванільні або ментолові соплі на підвіконниках, ведмедики Тедді і сердечка в різних місцях. Мені не подобається постійно-розмовляти-через-риску або через_нижнє_підчеркування картинки з крилатими тьолками і сумними суїцидальними текстами, і мені плювати на всі чорничні ночі, на небесні запахи, на вовняні шкарпетки і сорочки, на чашки чаю і кави, на піджаті ноги, на шрами плювати. А, да. Ще на вії, сльози і мартіні.насрати.ало.А все тому, що я хочу від тебе дітей. Тому що я хочу смажити з тобою картоплю і м'ясо, а не читати статуси у всеможливих інтернетах. Тому, що я хочу тебе в ахуєнних шмотках. Звичайно, з охуітельно грудьми і жопою, з укладеними або неукладеним волоссям на голові. Тому що я тебе хочу, а не те, що в першому абзаці загорнуте в арафатки та фотографії кішечок. І я, як нормальний хлопець, хочу тебе трахати, а не обніматися в Новий рік, з пледом, чаєм та свічками. Я б хотів дарувати тобі не м'які іграшки, і не рукавиці з блядською трояндочкою впридачу, а, можливо, збори Довлатова, перший сніг, захований в морозилці, одяг і взуття, круті навушники або картину. Я не хочу чути "мур", "чмоки" і "рожевих тобі снів", мені приємніше чути, як ти мене ненавидиш і через хвилину стогнеш від поцілунків, як ти не даєш мені спати розмовами про політику і б'єш мене подушкою, тому що я тебе не слухаю. І випий водки, в кінці кінців. Небагато. І розхуярь посуд, і розріж мені всі шнурки на кєдах, і влаштуй істерику - нормальну - від того, що ти любиш мене і тобі нестерпно бачити мій похуізм. Тому, що я ні чорта не змінююся і не розумію тебе. Та тому що я теж люблю тебе, дурочка, і ти мене любиш саме таким і саме за це. І ніяких віршів про "любов-кров", про, блять, "він образив, сліз не бачив", ніяких тобі "видалити звідусіль". Скажи мені. І заспокойся. Тому що ти жінка, а я чоловік. Тому що мені потрахатися і пожерти хочеться, і це завжди так було, і так буде, і це природно. І жерти і трахатись я хочу з коханою, не з нервозною дівчинкою з "ламкими пальцями" і усілякими "няшкамі" в своїй кімнаті, а з жінкою, яка знає, хто я і хто вона сама. З тією, яка не пише "на добраніч" по смс, а приїжджає до мене спати. Яка розмовляє зі мною і робить щось зі мною, яка дає зрозуміти, що я можу бути там-то і там-то краще, а не "мені набридло це і це", а не сйобується - саме сйобується, стрімко і обов'язково з піснею - в ніч, в вокзали, в подружки з алкоголем, в петлю, в ванну, в безладні сльози. Бути дорослішаючою жінкою - це ж не тільки вміти пити і трахатись в підлітковому віці, і бути чоловіком - це не лише розповідати казки про красиве життя. І, до речі, стосунки - це коли ви разом зробили велику жопу, і разом, взявшись за руки, туди влізли, називаючи її своїм БУДИНКОМ, наводячи жах на батьків і не збираючись звідти вилазити.Ви все ще питаєте, чому в мене немає дівчини ... Та тому що я їбанутий.©
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 03.11.2017, 17:50 | Повідомлення # 2 |
| Мене часто запитують: ось ти симпатичний, начитаний, з тобою цікаво спілкуватися, тобі 23 роки. А чому ти досі без дівчини?
А тому, що 70% жіночого населення це хто? Це тусовщиці, які навіть яєчню самі посмажити не можуть, якщо і можуть, то згорить стопудово; це - овечки, які крім як продавати стільникові телефони нічого не вміють; це - мрійниці, які чекають всі свого олігарха на білому Лексусі до самої старості; це - зірки, які вважають, що крім неї в принципі нікого не повинно існувати.
Жити в кредит це не є шик, настала криза і все: "навіщо я за такого невдаху заміж вийшла?" А що ти зробила для того, щоб якось підтримати людину? Так ні хера не зробила, далі свого французького манікюру нічого не бачиш. Романтика - це не є, блін, посиденьки в якомусь клубі, попиваючи Ред Булл з горілкою і дивуючись на наступний ранок, чому я погано почуваюсь. Якщо хлопець не курить і не вживає нічого, це не означає, що він лох або мамин синочок-ботанік, тому що він думає, що у нього будуть нормальні здорові діти, і не ходить в 20 градусний мороз з відкритим пузом, бо це, бачте, зараз модно. І ходжу я зі звичайною зачіскою, тому що хоч якось намагаюся залишитися мужиком і виділитися від стада гомосеків, яких ззаду не визначиш - хлопець це чи дівчина. І якщо я дзвоню постійно, коли ви не берете трубки, тому що подружці тато купив нову машину, або стирчала в пробці і не чула, не тому, що я ревную або нав'язуюсь, а тому, що я переживаю - чи все нормально з моєю коханою і чи не потрапила вона, як завжди, в яку-небудь жопу.
"Я не буду готувати їсти чи мити посуд, тому що у мене НІГТІ! А дітей ти чим годувати будеш? Нігтями? Або Ред Буллом? Маленькі діти не харчуються пельменями" Морозко ". І" Дом-2 "- це не життя, це шоу. і якщо там Рома кинув Олену, тільки тому, що вона наділа не рожеві стрінги, а чорні, я так не роблю у мене навіть думок таких в самі мої п'яні дні немає. і якщо я говорю, що люблю, значить так воно і є і я не намагаюся тебе тим самим розкрутити на секс, тому що я розкрутив тебе ще в перший день нашого знайомства.
Ось так би мені хотілося відповісти, але не можу, тому що це дуже довго і це все сумно.
А решта 30%? - А ти спробуй їх зустріти в цьому складному мегаполісі, де кожен намагається виглядати гламурним і на справжні почуття немає часу.
|
|
| |