MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Відповідаємо, на питання чому "немає дівчини"
OlenkaДата: Неділя, 30.10.2016, 18:47 | Повідомлення # 1
та бо я ніколи не буду писати під вікнами "Сонечко (кіця, рибка, зайка), я люблю тебе!" Мені не подобаються ванільні або ментолові соплі на підвіконниках, ведмедики Тедді і сердечка в різних місцях. Мені не подобається постійно-розмовляти-через-риску або через_нижнє_підчеркування картинки з крилатими тьолками і сумними суїцидальними текстами, і мені плювати на всі чорничні ночі, на небесні запахи, на вовняні шкарпетки і сорочки, на чашки чаю і кави, на піджаті ноги, на шрами плювати. А, да. Ще на вії, сльози і мартіні.насрати.ало.А все тому, що я хочу від тебе дітей. Тому що я хочу смажити з тобою картоплю і м'ясо, а не читати статуси у всеможливих інтернетах. Тому, що я хочу тебе в ахуєнних шмотках. Звичайно, з охуітельно грудьми і жопою, з укладеними або неукладеним волоссям на голові. Тому що я тебе хочу, а не те, що в першому абзаці загорнуте в арафатки та фотографії кішечок. І я, як нормальний хлопець, хочу тебе трахати, а не обніматися в Новий рік, з пледом, чаєм та свічками. Я б хотів дарувати тобі не м'які іграшки, і не рукавиці з блядською трояндочкою впридачу, а, можливо, збори Довлатова, перший сніг, захований в морозилці, одяг і взуття, круті навушники або картину. Я не хочу чути "мур", "чмоки" і "рожевих тобі снів", мені приємніше чути, як ти мене ненавидиш і через хвилину стогнеш від поцілунків, як ти не даєш мені спати розмовами про політику і б'єш мене подушкою, тому що я тебе не слухаю. І випий водки, в кінці кінців. Небагато. І розхуярь посуд, і розріж мені всі шнурки на кєдах, і влаштуй істерику - нормальну - від того, що ти любиш мене і тобі нестерпно бачити мій похуізм. Тому, що я ні чорта не змінююся і не розумію тебе. Та тому що я теж люблю тебе, дурочка, і ти мене любиш саме таким і саме за це. І ніяких віршів про "любов-кров", про, блять, "він образив, сліз не бачив", ніяких тобі "видалити звідусіль". Скажи мені. І заспокойся. Тому що ти жінка, а я чоловік. Тому що мені потрахатися і пожерти хочеться, і це завжди так було, і так буде, і це природно. І жерти і трахатись я хочу з коханою, не з нервозною дівчинкою з "ламкими пальцями" і усілякими "няшкамі" в своїй кімнаті, а з жінкою, яка знає, хто я і хто вона сама. З тією, яка не пише "на добраніч" по смс, а приїжджає до мене спати. Яка розмовляє зі мною і робить щось зі мною, яка дає зрозуміти, що я можу бути там-то і там-то краще, а не "мені набридло це і це", а не сйобується - саме сйобується, стрімко і обов'язково з піснею - в ніч, в вокзали, в подружки з алкоголем, в петлю, в ванну, в безладні сльози. Бути дорослішаючою жінкою - це ж не тільки вміти пити і трахатись в підлітковому віці, і бути чоловіком - це не лише розповідати казки про красиве життя. І, до речі, стосунки - це коли ви разом зробили велику жопу, і разом, взявшись за руки, туди влізли, називаючи її своїм БУДИНКОМ, наводячи жах на батьків і не збираючись звідти вилазити.Ви все ще питаєте, чому в мене немає дівчини ... Та тому що я їбанутий.©

OlenochkaДата: Пятниця, 03.11.2017, 17:50 | Повідомлення # 2
Мене часто запитують: ось ти симпатичний, начитаний, з тобою цікаво спілкуватися, тобі 23 роки. А чому ти досі без дівчини?

А тому, що 70% жіночого населення це хто? Це тусовщиці, які навіть яєчню
самі посмажити не можуть, якщо і можуть, то згорить стопудово; це -
овечки, які крім як продавати стільникові телефони нічого не вміють; це -
мрійниці, які чекають всі свого олігарха на білому Лексусі до самої
старості; це - зірки, які вважають, що крім неї в принципі нікого не
повинно існувати.

Жити в кредит це не є шик, настала криза і все: "навіщо я за такого невдаху заміж вийшла?" А що ти
зробила для того, щоб якось підтримати людину? Так ні хера не зробила,
далі свого французького манікюру нічого не бачиш. Романтика - це не є,
блін, посиденьки в якомусь клубі, попиваючи Ред Булл з горілкою і
дивуючись на наступний ранок, чому я погано почуваюсь. Якщо хлопець не
курить і не вживає нічого, це не означає, що він лох або мамин
синочок-ботанік, тому що він думає, що у нього будуть нормальні здорові
діти, і не ходить в 20 градусний мороз з відкритим пузом, бо це, бачте,
зараз модно. І ходжу я зі звичайною зачіскою, тому що хоч якось
намагаюся залишитися мужиком і виділитися від стада гомосеків, яких
ззаду не визначиш - хлопець це чи дівчина. І якщо я дзвоню постійно,
коли ви не берете трубки, тому що подружці тато купив нову машину, або
стирчала в пробці і не чула, не тому, що я ревную або нав'язуюсь, а
тому, що я переживаю - чи все нормально з моєю коханою і чи не потрапила
вона, як завжди, в яку-небудь жопу.

"Я не буду готувати їсти чи мити посуд, тому що у мене НІГТІ! А дітей ти чим годувати будеш?
Нігтями? Або Ред Буллом? Маленькі діти не харчуються пельменями" Морозко
". І" Дом-2 "- це не життя, це шоу. і якщо там Рома кинув Олену, тільки
тому, що вона наділа не рожеві стрінги, а чорні, я так не роблю у мене
навіть думок таких в самі мої п'яні дні немає. і якщо я говорю, що
люблю, значить так воно і є і я не намагаюся тебе тим самим розкрутити
на секс, тому що я розкрутив тебе ще в перший день нашого знайомства.

Ось так би мені хотілося відповісти, але не можу, тому що це дуже довго і це все сумно.

А решта 30%? - А ти спробуй їх зустріти в цьому складному мегаполісі, де
кожен намагається виглядати гламурним і на справжні почуття немає часу.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом