MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Еректильна дисфункція у підлітка
Еректильна дисфункція у підлітка
OlenkaДата: Четвер, 20.04.2017, 16:39 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Мартін, 17 років: я дуже сором'язливий і, напевно досить незвичний, як на хлопця в такому віці. Зустрічаюся з дівчиною, після декількох місяців знайомства ми вирішили єити разом. Незважаючи на те, що без перерви у мене є величезне бажання займатися сексом, то вже при першій спробі статевого акту мій пеніс не встав. При наступних спробах ситуація повторювалася – доходило до легкої ерекції, пізніше член повністю був мякий. Як не дивно, у мене немає ніяких проблем з досягненням ерекції під час мастурбації. Я боюся, що я імпотент і мені соромно за це перед своєю дівчиною.



Хоч і прийнято вважати, що через високий рівень чоловічого гормону – тестостерону, підлітки не повинні мати проблем з ерекцією, під час перших сексуальних відносин, це не відноситься до рідкісних проблем. Основною причиною такого стану є стрес, через що зникнення ерекції, неповної ерекції або передчасної еякуляції. Чергові невдалі спроби проведення статевого акту, тільки погіршують психічний стан молодої людини.

Слід прийняти, що якщо доходить до повної ерекції під час мастурбації, а також з'являються ранкові ерекції, проблеми пов'язані з неможливістю проведення статевого акту лежать в стороні психіки.

Розлади ерекції у підлітків виникають також через комплекси та страхи про те, як себе поводити під час статевого акту. Напевно, більшість підлітків вважає, що їх довжина пеніса є маленькою, що тіло порівняно з культуристами, акторами занадто мало привабливе. Всі такі комплекси впливають на сексуальне життя. Тому прийняття свого тіла-це основа.

Для вирішення цієї проблеми необхідне розуміння, терпіння з боку партнерки і... відсутність поспіху. При наступних ваших зустрічах спробуйте збільшити до максимуму прелюдії, насолоджуйтесь собою. Цей тип ласки не обов'язково повинен закінчитися статевим актом, Однак дозволить повернути віру у власні можливості". Усвідомлення того, що проблема лежить на стороні психіки та є ключем до успіху.

Відсутність ерекції у підлітка-це завжди імпотенція?

Відсутність ерекції у підлітка найчастіше викликана психологічними факторами – головним чином, стрес, пов'язаний з сексуальним життям. Багато молодих чоловіків лікує цей етап свого життя, як своєрідний іспит – цікаво, як вони впали в очах своїх партнерок, кожна невдача, наприклад труднощі з відкриванням пачки презервативів, витяганням пеніса з піхви розглядають як свого роду поразку, забираючи це дуже особисто. При спробі чергового статевого акту, замість того, щоб зосередитися на задоволенні, яке він приносить з собою, на віддачі тепла і ніжності партнерки, зосереджуються на тому, щоб добре відірватися, а це призводить до ще відсутність нормальної ерекції. Стрес, страх перед "провалом", є найбільшим ворогом ерекції. Важливо те, щоб не поспішати, в той час прилюдії проявляти багато чутливості, не ставитися до статевого акту, як до іспиту. Слід пам'ятати також, що відсутність ерекції у підлітка може бути викликана іншими факторами, як, наприклад, перевтома, недостатня кількість сну, а для осіб, які інтенсивно тренуються – забагато тренеровок.
Прикріплення: 8218695.jpg (10.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 19.08.2017, 11:42 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4510
працював раз з одною малишкою, худенька,маленька,прикольна дєвка.Набухалися з нею на роботі(працювали ми в готелі у Львові),з бару
йшли по номерам,зайшли до мене.Все було супер,розділися до гола,вона на
все була готова, ногм розкрячила,я виліз на неї,рукою за попу
зловив,потім палець весь в попку засунув,залишилось лише відтрахати
класно, але тут мене мій пісюн підвів.Сука не хотів вставати і хоть
застріль...Потім я звільнився з роботи і ми так більше і не бачились.По
сьогодні обіжаюсь на свій член!Падла
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Еректильна дисфункція у підлітка
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом