Olenochka | Дата: Субота, 02.09.2017, 23:19 | Повідомлення # 1 |
| Таке питання, дуже подобається одна Дівчина, довго спілкуємось у контакті, зустрічав після роботи, робив сюрприз, гуляли з Друзями, але на пропозиції зустрітись Вона якось намагається уникнути цього. Напишу останні повідомлення з переписки:
Привіт! Добре, давай так, Я розумію… Ти не хочеш зі Мною десь іти гуляти, тим паче нікуди не поїдеш… Дарма Я це все пишу, але… Ну от блін і правда Ти Мені сподобалась… Я мало Тебе знаю, але правда сподобалась і хотілось би пізнати Тебе краще, але мало того, що Я хочу добитись Твоєї прихильності від Тебе кроків ніяких… ПічАльКа звичайно.) Але Я буду радий, якщо Наше спілкування на цьому не закінчиться. Я так подумав, що скоріш за все Ти б хотіла щоб Я меньше турбував Тебе, Мені здається, що Я Тебе напрягаю… Тож вибачай. Був би дуже радий, якби це було не так, але… Думаю Ми ще обов’язково зустрінемся і хотілось би щоб Ти не намагалась Мене настільки уникати! Пиши буду радий. Радий все, що познайомився з Тобою! Дякую! Я все сказав, а Ти можеш не відповідати, якщо не бажаєш. Крапка! P.S.: Будь Щаслива!
Вона: привіт, просто я не хочу тебе ображати і давати якусь надію, ти дуже хороший, навіть занадто !!!я просто не хочу ніяких зараз відносин, ти тут не причому, в мене попередні відносини закінчились не дуже добре і я не хочу щоб таке повторилося!! я не така вже й хороша, а останнім часом дуже нервова, без настрою!!( (Від Неї.) Що робити далі? І в чому Я був не правий? Можливо занадто настирливий (Я гадаю, що Дівчину потрібно добиватися, але можливо це вже не ті часи?) Дякую за те, що допомагаєте!) P.S.: Як гадаєте, писати, цікавитись Її буднями, пошуки зустрічі, дарунки (квіти, чи інше), це все є приниженням у цьому випадку? Ще раз, Дякую!
Часом сильна ініціативність не допомагає, а зовсім навпаки. Особливо якщо у дівчини були важкі відносини. В таких ситуаціях найважливіше поважати простір один одного і наближатись повільно. Не всі готові до різкого зменшення дистанції. Згадай кота чи кішку як вони себе поводять коли хочуть скочити на коліна і щоб їх погладили за вушком. Найперше вони підходять і зупиняються на деякій відстані, уважно дивляться в очі і тільки коли отримують позитивну реакцію рухаються далі; ставлять одну лапку: чекають реакції, потім ставлять другу: реакція і тільки потім мостяться на колінах. Якщо на якомусь етапі була негативна реакція, повертаються на попередню позицію і знову чекають. Закриті дівчата часто дуже схожі на кішок…дай їй час, не поспішай.
|
|
| |