MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Закриті Дівчата. Поради (Не хочу тебе образити ти дуже хороший)
Закриті Дівчата. Поради
OlenochkaДата: Субота, 02.09.2017, 23:19 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4512
Таке питання, дуже подобається одна Дівчина, довго спілкуємось у контакті, зустрічав після роботи, робив сюрприз, гуляли з Друзями, але на пропозиції зустрітись Вона якось намагається уникнути цього. Напишу останні повідомлення з переписки:

Привіт! Добре, давай так, Я розумію… Ти не хочеш зі Мною десь іти гуляти, тим паче нікуди не поїдеш… Дарма Я це все пишу, але… Ну от блін і правда Ти Мені сподобалась… Я мало Тебе знаю, але правда сподобалась і хотілось би пізнати Тебе краще, але мало того, що Я хочу добитись Твоєї прихильності від Тебе кроків ніяких… ПічАльКа звичайно.) Але Я буду радий, якщо Наше спілкування на цьому не закінчиться. Я так подумав, що скоріш за все Ти б хотіла щоб Я меньше турбував Тебе, Мені здається, що Я Тебе напрягаю… Тож вибачай. Був би дуже радий, якби це було не так, але… Думаю Ми ще обов’язково зустрінемся і хотілось би щоб Ти не намагалась Мене настільки уникати! Пиши буду радий. Радий все, що познайомився з Тобою! Дякую!  Я все сказав, а Ти можеш не відповідати, якщо не бажаєш. Крапка!
P.S.: Будь Щаслива!


Вона:
привіт, просто я не хочу тебе ображати і давати якусь надію, ти дуже хороший, навіть занадто !!!я просто не хочу ніяких зараз відносин, ти тут не причому, в мене попередні відносини закінчились не дуже добре і я не хочу щоб таке повторилося!!
я не така вже й хороша, а останнім часом дуже нервова, без настрою!!( (Від Неї.)
Що робити далі? І в чому Я був не правий? Можливо занадто настирливий (Я гадаю, що Дівчину потрібно добиватися, але можливо це вже не ті часи?)
Дякую за те, що допомагаєте!)
P.S.: Як гадаєте, писати, цікавитись Її буднями, пошуки зустрічі, дарунки (квіти, чи інше), це все є приниженням у цьому випадку? Ще раз, Дякую!




Часом сильна ініціативність не допомагає, а зовсім навпаки. Особливо якщо у дівчини були важкі відносини. В таких ситуаціях найважливіше поважати простір один одного і наближатись повільно. Не всі готові до різкого зменшення дистанції. Згадай кота чи кішку як вони себе поводять коли хочуть скочити на коліна і щоб їх погладили за вушком. Найперше вони підходять і зупиняються на деякій відстані, уважно дивляться в очі і тільки коли отримують позитивну реакцію рухаються далі; ставлять одну лапку: чекають реакції, потім ставлять другу: реакція і тільки потім мостяться на колінах. Якщо на якомусь етапі була негативна реакція, повертаються на попередню позицію і знову чекають. Закриті дівчата часто дуже схожі на кішок…дай їй час, не поспішай.
Прикріплення: 4041381.jpg (87.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Закриті Дівчата. Поради (Не хочу тебе образити ти дуже хороший)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом