MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Закомплексована особистість. Залежу від чужої думки (Я дуже закомплексована особистість і як я з цим не боролась)
Закомплексована особистість. Залежу від чужої думки
OlenochkaДата: Неділя, 03.09.2017, 09:10 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4504
Я дуже закомплексована особистість і як я з цим не боролась нічого не виходить. Що саме гірше, так це те, що я дуже залежу від чужої думки. Можливо, в дечому є вина моєї мами, яка постійно стверджує, що в мене немає смаку, власного стилю і тд… Мені 15 років. Я постійно підлаштовуюся під інших, хоч і маю власну думку але я не вмію її правильно висловити, тому переважно любий спір закінчується сваркою з батьками. Також, наприклад, якщо мені подобається хлопець і подружка не знаючи цього, каже , що він не симпатичний чи щось таке то мені він уже підсвідомо перестає подобатись і так навпаки. Коли я вибираю речі в магазині то теж постійно звертаю увагу на реакцію мами і якщо мені ця річ подобається а їй ні то звичайна річ ми йдемо дальше. В мене таке враження , що кожен з моїх знайомих , родичів знає на мене вплив і користується цим.Як з цим боротись ? Що робити?



Питання про життя за власним бажанням є темою дуже великою і для того щоб торкнутися її, варто з чогось почати. Пропоную почати з самооцінки і самоцінності. По великому рахунку все залежить від того, як ти сама до себе ставишся, на скільки твоя думка важлива для тебе. Так згодна, що виховання в цьому плані важливе і може сильно впливати. Питання в тому, що батьки нас виховують так, як виховували їх і частіше за все по іншому просто не вміють.

Мама, як би не дивно це могло для тебе прозвучати робить то все з величезною любов’ю до тебе. І тут зараз все залежить від того, що тобі хочеться насправді. Зараз це і є момент дорослішання коли нормально і дуже добре заявляти про свої бажання і казати ні, коли порушують границі. Для початку згадай всі моменти успіху, коли ти казала ні і все було добре, коли ти щось одягала і тобі подобалось. Впевнена, що в тебе є смак, просто він відрізняється від маминого. Згадай ті моменти коли ти щось робила, в тебе виходило і це приносило багато задоволення. Згадай те, чим ти можеш пишатися і я знову впевнена, що такі моменти є!

Потім пропиши десь свої позитивні якості( не менше 40) і було б добре завести щоденничок, де можна записувати свої бажання та перемоги. А ще питай у себе два питання «Чого я хочу?» і «Чого я хочу насправді?», відповіді теж можна записувати. І…МРІЙ! Сварки з батьками — зараз це нормальний процес, їм теж дуже не просто. Коли у всіх спокійний настій старайся розказати батькам про те, як з тобою можна, а як ні і пробуй не здаватися у важливих для тебе питаннях, хоча прислуховуватися до батьків теж важливо. І коли опускаються руки, згадуй моменти успіху. Я вірю в те, що в тебе все вийде.
Прикріплення: 1052139.jpg (89.7 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Закомплексована особистість. Залежу від чужої думки (Я дуже закомплексована особистість і як я з цим не боролась)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом