Olenochka | Дата: Понеділок, 13.11.2017, 10:54 | Повідомлення # 1 |
| Потрібні поради умілих,що з ним можна досягти? Воно зрозуміло,крім члена є маса іншого. Хочеться почути реальні поради, а не поплескування по плечу. Жалість мені не потрібна. Бо навіть в планах проста операція по збільшенню оного.
1. Як можна повноцінно і якісно трахати жінку використовуючи даний агрегат? 2. Чи можна з ним стати для неї найкращим партнером у сексі? 3. Чи Може він бути причиною розриву з дівчиною?
1. НІ 2. НІ 3. ТАК
Я тобі як дівчина задам зустрічне питання : Якщо ти сильно-сильно зацікавлений в дівчині, тебе дуже хвилює, що в неї 2 або 3 розмір грудей? Кинеш її, якщо цицьки на розмір менше, або все ж не в цицьки щастя ? Якщо вона тобі вже дала, значить готова з тобою бути. Ніякий здоровенний не змусить дівчину трахатися з її господарем, якщо господар не подобається їй.
Ось, що каже на твоє запитання мій друг:
""Ось недавно була ситуація, перед самим сексом дівчина запитує, а в тебе який розмір? Я кажу ніхто не скаржився))). З моїми стандартними 18см, дійсно ніхто не скаржився). А що кажу ти любиш великі? Ні, каже, навпаки я там маленька мені з великими боляче. Є реально дівки для яких потрібен великий розмір, але це зазвичай коні під 180 і не худенькі, такі собі кров з молоком, але знову з великим розміром активно в анал не подовбиш. ІМХО автор вибирай реально дівчат 160-165 см, з не великою жопою, експериментуй в сексі, і повір жіночий оргазм на 90 відсотків в голові і тільки на 10 в тілі(у вагіні, кліторі). І взагалі дівчата кайфують від сексу і без оргазму! При якісному сексі вона і без оргазму отримає задоволення.""
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 01.03.2018, 11:04 | Повідомлення # 2 |
| Я тобі як дівчина задам зустрічне питання : Якщо ти сильно-сильно зацікавлений в дівчині, тебе дуже хвилює, 2 або 3 розмір грудей? Кинеш її, якщо цицьки на розмір менше, або все ж не в цицьках щастя ? Якщо вона тобі вже дала, значить, готова з тобою бути. Ніякий здоровенний член не змусить дівчину трахатися з його власником, якщо він не подобається їй.
|
|
| |