Olenochka | Дата: Понеділок, 11.12.2017, 23:32 | Повідомлення # 1 |
| Андрій, 15 років: вже більше трьох місяців у мене дуже сильний статевий потяг – я відчуваю велике хвилювання. Постійно хочу сексу, у мене були дуже часті, мимовільні ерекції. Не знаю, що відбувається, тому що бажання сексу настільки велике, що я часто мастурбую, навіть два рази в день. Якщо цього не робити, дуже болять яєчка а вночі я кінчив у сні. Крім того, останнім часом, дуже виросли яєчка і пеніс. Чи це Нормально, що зі мною відбувається?
Період статевого дозрівання-це час, коли наш організм зазнає ряд змін. Вони стосуються як фізичних аспектів, так і психологічних. Інтенсивний ріст, розвиток статевих органів, формування особистості та сексуальних уподобань, це тільки деякі з змін, які відчуває кожен підліток. За ці зміни відповідає так звана гормональна буря, яку проходять молоді люди.
В організмі молодих чоловіків підвищується рівень андрогенів і самого важливого статевого гормону тестостерону. Саме його рівень впливає на формування чоловічих ознак і статевий потяг.
Рівень тестостерону під дозрівання хлопців може бути на 25% вище, ніж в тілах зрілих чоловіків. Так, високий рівень цього гормону викликає виникнення сильної сексуальної напруги. Одночасно, під його впливом, тіло молодої людини починає змінюватися – відбувається швидкий ріст скелета і м'язової маси, а також ростуть статеві органи.
Яєчка, в процесі сперматогенезу, починають виробляти велику кількість сперми, яка вивільняється під час мастурбації або під час мимовільних полюцій. У розпал гормональної бурі, кількість накопиченого в яєчках багато що може, викликати біль в яєчках і низу живота.
Часті мастурбації є поширеним явищем, як серед хлопців, так і дівчат, які в даний момент у фазі підвищеної секреції статевих гормонів.
Хоча ці зміни можуть викликати тривогу, з плином часу, коли період статевого дозрівання закінчиться, а рівень статевих гормонів дещо зменшиться, все має повернутися в норму.
|
|
| |