MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Сильна сексуальна напруга (хочеться сексу)
Сильна сексуальна напруга (хочеться сексу)
OlenochkaДата: Понеділок, 11.12.2017, 23:32 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Андрій, 15 років: вже більше трьох місяців у мене дуже сильний статевий потяг – я відчуваю велике хвилювання. Постійно хочу сексу, у мене були дуже часті, мимовільні ерекції. Не знаю, що відбувається, тому що бажання сексу настільки велике, що я часто мастурбую, навіть два рази в день. Якщо цього не робити, дуже болять яєчка а вночі я кінчив у сні. Крім того, останнім часом, дуже виросли яєчка і пеніс. Чи це Нормально, що зі мною відбувається?

 

Період статевого дозрівання-це час, коли наш організм зазнає ряд змін. Вони стосуються як фізичних аспектів, так і психологічних. Інтенсивний ріст, розвиток статевих органів, формування особистості та сексуальних уподобань, це тільки деякі з змін, які відчуває кожен підліток. За ці зміни відповідає так звана гормональна буря, яку проходять молоді люди.

В організмі молодих чоловіків підвищується рівень андрогенів і самого важливого статевого гормону тестостерону. Саме його рівень впливає на формування чоловічих ознак і статевий потяг.

Рівень тестостерону під дозрівання хлопців може бути на 25% вище, ніж в тілах зрілих чоловіків. Так, високий рівень цього гормону викликає виникнення сильної сексуальної напруги. Одночасно, під його впливом, тіло молодої людини починає змінюватися – відбувається швидкий ріст скелета і м'язової маси, а також ростуть статеві органи.

Яєчка, в процесі сперматогенезу, починають виробляти велику кількість сперми, яка вивільняється  під час мастурбації або під час мимовільних полюцій. У розпал гормональної бурі, кількість накопиченого в яєчках багато що може, викликати біль в яєчках і низу живота.

Часті мастурбації є поширеним явищем, як серед хлопців, так і дівчат, які в даний момент у фазі підвищеної секреції статевих гормонів.

Хоча ці зміни можуть викликати тривогу, з плином часу, коли період статевого дозрівання закінчиться, а рівень статевих гормонів дещо зменшиться, все має повернутися в норму.

Прикріплення: 6814197.jpg (19.1 Kb) · 4695280.jpg (21.7 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Сильна сексуальна напруга (хочеться сексу)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом