Olenochka | Дата: Неділя, 09.12.2018, 22:51 | Повідомлення # 1 |
| Допоможіть, будь ласка, з наступною проблемкою. Часом буває така ситуація, коли сидиш з дівчиною в кафе не першому побаченні, а вона тобі раптом задає питання: "розкажи про себе". Мене завжди вганяє в ступор це питання, тому що замислюєшся, намагаєшся вибрати щось цікаве і розумієш, що нічого такого цікавого їй розповісти немає... Що їй, автобіографію свою розповідати? Типу "Я, Пєтечкін народився тоді-то там-то, жив там-то ітд?" Я можу цікаво відповісти на конкретно поставлене запитання, але щоб розписати всю свою біографію одразу весело і цікаво мені слабо. До того ж дівчата мають манеру просити розповісти про себе, коли ти їм вже все розповів: скільки тобі років, де працюєш, про свої захоплення, музичні уподобання. Саме в такі моменти особливо впадаю в ступор. Починаю підбирати слова, затягується довга пауза і дівчина на мене дивиться як на якогось дауна... Як реагувати на такі питання? Варто якось віджартовуватися або чесно втирати їй свою автобіографію, починаючи з самого народження? І взагалі, які моменти зі свого життя їй варто взагалі розповідати, які ні?
1. Таке питання задається дуже часто, навіть в середині дуже жвавої бесіди. Це природне питання, адже ви говорили про всяку фігню, або про неї, а про тебе вона дійсно нічого не знає. Щодо того, що його тільки малолітки задають - фігня. Я гуляю з дівчатами старше себе, питання чую дуже часто. Варіант відповіді: Вона: "Розкажи що-небудь про себе" Ти "З задоволенням, дай мені руку"/пішли звернемо сюди/звичайно, але спочатку скажи мені о... Вона стрибає, потім відповідаєш: я симпатичний, молодий, сексуальний, далі перераховуєш свої кращі якості, недовго, впевнено, дивлячись в очі і з посмішкою. Щоб це виглядало конгруентно репетируй перед дзеркалом. Вона обов'язково дасть зауваження щодо твоєї високої самооцінки або типу того Ти кажеш: "Якщо у тебе запитують резюме було б нерозумно не дати собі найкращі рекомендації". Ця відповідь завжди використовую, дофіга раз перевірений в полях, вона працює, мені подобається.
- Розкажи про себе - А що конкретно тебе цікавить? ти запитай, не соромся.
Дівчина хоче щоб ти їй що-небудь розповів. За великим рахунком, їй пофіг про що саме ти будеш балакати, лише б ти робив це емоційно, смакуючи соковиті подробиці.
|
|
| |