MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Що розповідати про себе дівчині на її "Розкажи про себе"?
Що розповідати про себе дівчині на її "Розкажи про себе"?
OlenochkaДата: Неділя, 09.12.2018, 22:51 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4504
Допоможіть, будь ласка, з наступною проблемкою. Часом буває така ситуація, коли сидиш з дівчиною в кафе не першому побаченні, а вона тобі раптом задає питання: "розкажи про себе". Мене завжди вганяє в ступор це питання, тому що замислюєшся, намагаєшся вибрати щось цікаве і розумієш, що нічого такого цікавого їй розповісти немає... Що їй, автобіографію свою розповідати? Типу "Я, Пєтечкін народився тоді-то там-то, жив там-то ітд?" Я можу цікаво відповісти на конкретно поставлене запитання, але щоб розписати всю свою біографію одразу весело і цікаво мені слабо. До того ж дівчата мають манеру просити розповісти про себе, коли ти їм вже все розповів: скільки тобі років, де працюєш, про свої захоплення, музичні уподобання. Саме в такі моменти особливо впадаю в ступор. Починаю підбирати слова, затягується довга пауза і дівчина на мене дивиться як на якогось дауна... Як реагувати на такі питання? Варто якось віджартовуватися або чесно втирати їй свою автобіографію, починаючи з самого народження? І взагалі, які моменти зі свого життя їй варто взагалі розповідати, які ні? 



1. Таке питання задається дуже часто, навіть в середині дуже жвавої бесіди. Це природне питання, адже ви говорили про всяку фігню, або про неї, а про тебе вона дійсно нічого не знає. Щодо того, що його тільки малолітки задають - фігня. Я гуляю з дівчатами старше себе, питання чую дуже часто. Варіант відповіді: Вона: "Розкажи що-небудь про себе" Ти "З задоволенням, дай мені руку"/пішли звернемо сюди/звичайно, але спочатку скажи мені о... Вона стрибає, потім відповідаєш: я симпатичний, молодий, сексуальний, далі перераховуєш свої кращі якості, недовго, впевнено, дивлячись в очі і з посмішкою. Щоб це виглядало конгруентно репетируй перед дзеркалом. Вона обов'язково дасть зауваження щодо твоєї високої самооцінки або типу того Ти кажеш: "Якщо у тебе запитують резюме було б нерозумно не дати собі найкращі рекомендації". Ця відповідь завжди використовую, дофіга раз перевірений в полях, вона працює, мені подобається.

- Розкажи про себе
- А що конкретно тебе цікавить? ти запитай, не соромся.

Дівчина хоче щоб ти їй що-небудь розповів. За великим рахунком, їй пофіг про що саме ти будеш балакати, лише б ти робив це емоційно, смакуючи соковиті подробиці.
Прикріплення: 1744948.jpg (149.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Що розповідати про себе дівчині на її "Розкажи про себе"?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом