girlorg | Дата: Понеділок, 02.12.2013, 23:58 | Повідомлення # 1 |
| Анонімні поради для дІвчат.
|
|
| |
ДівчинкО | Дата: Субота, 22.03.2014, 14:37 | Повідомлення # 2 |
| Допоможіть порадою, бо вже декілька днів не сплю. Відчуваю,що стою посеред поля сама і незнаю куди піти, бо просто не маю з ким порадитись кваліфікованим у цьому питанні. Декілька тижнів тому звільнилась з роботи офіційної, стабільної, на якій майже рік працювала,але з невисокою офіційною оплатою. Звільнилась, щоб прийнятись на іншу роботу, з якою, на диво мені пощастило, бо зараз на скільки розумію будь-яку знайти не можна. А тут - зарплата вища, вся офіційна, умови добрі. Все ок. Щоправда на співбесіді була усна домовленість, що найближчим часом в декрет не піду, бо звичайно накладно чекати щоб я ввійшла в курс справи повноцінно декілька місяців,а потім шукати працівника на декретне місце та і взагалі на підприємство спеціально приходять дівчата, щоб на офіційних умовах в декрет піти. Пообіцяла, що як мінімум пів року-рік нікуди не дінусь, бо поки вагітність не планую - мала деякі гінекологічні проблеми, та і в побуті ще не зовсім все налагодженно, та і в будь-якому випадку, якби планувала - то краще б йшла в декрет з старої роботи, хоч і з меншою зарплати, але з моральним правом просити короткий день, відпрошуватись, або йти на лікарняний з малих термінів. Так от - за декілька днів по прийомі зробила тест, по настоянні чоловіка, бо навіть не могла на 1% подумати, що вагітність можлива - і 2 полоски. Одним словом я в розірваних почуттях. Бо вагітність бажана, хоч і планувалась на пізніше. Але розумію, що підсовую на роботі свиню. Вони вибрали мене з багатьох кандидатів, а я як спеціально виходить ними користаюсь. Варіантів виходу бачу декілька, але в кожному є нюанси. Перший, до якого схиляє мене оточення: працювати скільки можу (а зможу не знаю чи довго,бо вже почуваю себе не дуже), а потім по любій потребі на лікарняний і до побачення - морда "кірпічьом", все законно. Але - приймалась на умові випробувального на 3 місяці. Наскільки розумію питання з юридичної сторони неоднозначне - можуть і за непроходження звільнити, а це-капец трудовій. І морально цей варіант для мене не зовсім підходить. Не хочу бути свиньою і тянути за собою хвіст непорядності, це все мене замучить. Другий варіант - в убиток собі звільнитись і піти в центр зайнятості. Отримувати там якусь допомогу, книжка в дупі, за пару років після декрету починати карєру наново і нароблених 10 років до тепер-в трубу. Та і шкода себе, бо дійсно не спеціально пішла на цей крок, не планувала такого і фінансово ще не зовсім готова,а це різниця в десяток-півтори десятка тисяч гривень. І третій - від душі мені найближчий, але, практично, напевно найдурніший. Признатись чесно як все є і як все сталось і віддатись на рішення керівництва. Яке, звичайно, буде не на мою користь, бо за неповних 2 тижні ,які там відпрацювала, звичайно, чужа їм людина, яка хоче нажитись на них. Скажу чесно, найбільше шкода, що зараз змушена скомкати собі перші тижні радості першого материнства. І замість того, щоб радіти і світитись - не сплю, зриваюсь на чоловіка, нервуюсь і плачу. Дякую.
|
|
| |
girlorg | Дата: Субота, 22.03.2014, 22:10 | Повідомлення # 3 |
| Привіт,дякую аз питання в нашому пораднику!!! Якщо справді і вагітна то раджу вибрати сімю... Карэра це ніщо,в порівнянні зі своэю створеною сімэю...Всього маэ бути досталь.
|
|
| |
girlorg | Дата: Субота, 22.11.2014, 15:55 | Повідомлення # 4 |
| На хороших хлопців ми не звертаємо уваги? а як він хороший, но невпевнений в собі чи неамбіційний чи нудний чи меланхолічний чи не старається гарно підібрати одяг? треба прикладати зусиль до вдосконалення! а не жалітись на дівчат! Ви ж не звертаєте уваги на хороших, но невпевнених нецікавих дівчат!
|
|
| |