MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Анонімні поради для дІвчат.
Анонімні поради для дІвчат.
girlorgДата: Понеділок, 02.12.2013, 23:58 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Анонімні поради для дІвчат.
 
ДівчинкОДата: Субота, 22.03.2014, 14:37 | Повідомлення # 2





Допоможіть порадою, бо вже декілька днів не сплю. Відчуваю,що стою посеред поля сама і незнаю куди піти, бо просто не маю з ким порадитись кваліфікованим у цьому питанні. Декілька тижнів тому звільнилась з роботи офіційної, стабільної, на якій майже рік працювала,але з невисокою офіційною оплатою. Звільнилась, щоб прийнятись на іншу роботу, з якою, на диво мені пощастило, бо зараз на скільки розумію будь-яку знайти не можна. А тут - зарплата вища, вся офіційна, умови добрі. Все ок. Щоправда на співбесіді була усна домовленість, що найближчим часом в декрет не піду, бо звичайно накладно чекати щоб я ввійшла в курс справи повноцінно декілька місяців,а потім шукати працівника на декретне місце та і взагалі на підприємство спеціально приходять дівчата, щоб на офіційних умовах в декрет піти. Пообіцяла, що як мінімум пів року-рік нікуди не дінусь, бо поки вагітність не планую - мала деякі гінекологічні проблеми, та і в побуті ще не зовсім все налагодженно, та і в будь-якому випадку, якби планувала - то краще б йшла в декрет з старої роботи, хоч і з меншою зарплати, але з моральним правом просити короткий день, відпрошуватись, або йти на лікарняний з малих термінів. Так от - за декілька днів по прийомі зробила тест, по настоянні чоловіка, бо навіть не могла на 1% подумати, що вагітність можлива - і 2 полоски. Одним словом я в розірваних почуттях. Бо вагітність бажана, хоч і планувалась на пізніше. Але розумію, що підсовую на роботі свиню. Вони вибрали мене з багатьох кандидатів, а я як спеціально виходить ними користаюсь. Варіантів виходу бачу декілька, але в кожному є нюанси. Перший, до якого схиляє мене оточення: працювати скільки можу (а зможу не знаю чи довго,бо вже почуваю себе не дуже), а потім по любій потребі на лікарняний і до побачення - морда "кірпічьом", все законно. Але - приймалась на умові випробувального на 3 місяці. Наскільки розумію питання з юридичної сторони неоднозначне - можуть і за непроходження звільнити, а це-капец трудовій. І морально цей варіант для мене не зовсім підходить. Не хочу бути свиньою і тянути за собою хвіст непорядності, це все мене замучить. Другий варіант - в убиток собі звільнитись і піти в центр зайнятості. Отримувати там якусь допомогу, книжка в дупі, за пару років після декрету починати карєру наново і нароблених 10 років до тепер-в трубу. Та і шкода себе, бо дійсно не спеціально пішла на цей крок, не планувала такого і фінансово ще не зовсім готова,а це різниця в десяток-півтори десятка тисяч гривень. І третій - від душі мені найближчий, але, практично, напевно найдурніший. Признатись чесно як все є і як все сталось і віддатись на рішення керівництва. Яке, звичайно, буде не на мою користь, бо за неповних 2 тижні ,які там відпрацювала, звичайно, чужа їм людина, яка хоче нажитись на них. Скажу чесно, найбільше шкода, що зараз змушена скомкати собі перші тижні радості першого материнства. І замість того, щоб радіти і світитись - не сплю, зриваюсь на чоловіка, нервуюсь і плачу. Дякую.
 
girlorgДата: Субота, 22.03.2014, 22:10 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Привіт,дякую аз питання в нашому пораднику!!!
Якщо справді і вагітна то раджу вибрати сімю...
Карэра це ніщо,в порівнянні зі своэю створеною сімэю...Всього маэ бути досталь.
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:55 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
На хороших хлопців ми не звертаємо уваги? а як він хороший, но невпевнений в собі чи неамбіційний чи нудний чи меланхолічний чи не старається гарно підібрати одяг? треба прикладати зусиль до вдосконалення! а не жалітись на дівчат! Ви ж не звертаєте уваги на хороших, но невпевнених нецікавих дівчат!
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Анонімні поради для дІвчат.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом