MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Боюсь прожити своэ життя разом (Переломний момент!)
Боюсь прожити своэ життя разом
girlorgДата: Четвер, 19.06.2014, 00:41 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
на даний момент у моїй душі вирує такий ураган, а в моїй голові стільки думок, що я не знаю куди від них втекти. Може ти знаєш спосіб приглушити цей потік слів,емоцій, почуттів, що вирує в душі та голові?
Хочу поділитися тим, що зараз ятрить мою душу...
Знаєш, я колись казала, що не буду зомбованою особою і буду жити "по-справжньому", тобто веселитись, робити незвичайні речі, думала-гадала, що проживу своє життя так, що в старості матиму, що розповідати дітям та внукам і вони "офігіватимуть" від моєї молодості.
Але насправді все не так, як мені колись уявлялось. Насправді щодня я приповзаю додому і єдине моє бажання - це добратися до ліжка. Мені не хочеться ні їсти, ні говорити, просто лягти. Я теж зомбована. Я теж живу за режимом: дім-робота-дім...
Невже в дитинстві я хотіла чимскоріш подорослішати, щоб ось так жити? Невже я прагнула такого життя? 
Я скуштувала дорослого життя, котре не є дуже солодким. Тепер поверніть мені моє дитинство, мою безтурботність. Поверніть мені мої мрії. Поверніть тих, хто мене любить і чекає...
Просто я боюся, що нічого не побачу в цьому житті. Боюся, що про мене забудуть ті, про кого не забуду я. Боюся, що проживу все своє життя даремно. Боюся, що так і існуватиму: дім-робота-дім.
Мені хочеться щоб все було як раніше. 
Щоб я мала достатньо часу для цього світу, для себе, для оточуючих. 
Хочу частіше бачити дорогі для мене очі, хочу відчувати дотики таких рідних для мене рук, хочу відчувати солодкі поцілунки вуст, котрі є такими бажаними для мене. Боже, мені так не вистачає його турботи, його ласки, його...його...його...його самого.
Мені так хочеться його обіймів, так хочеться засинати і прокидатися поряд з ним, так хочеться чути "кохаю тебе", коли він так ніжно шепоче їх на вушко. Хочу бачити його, а не чути по телефону!!
Мені набридло моє життя, моя робота, цей час, це літо. 
Мені хочеться сховатися в його обіймах і забути про все та всіх. Просто втопитися в ньому від всього злого подалі...
Просто хочу, щоб все було по-іншому. Не так, як є зараз...
Хочу більше щастя, тепла та більше часу поруч із ним...
Мені це все так набридло, що це не так просто описати словами. Це важко описати, розповісти...важко, бо це все всередині, в душі. Там, де не кожному вдається заглянути. Хочу прокинутися пташкою і полетіл від цього "життя".
Хочу...але що змінить моє бажання? Завтра, як завжди, потрібно буде вдягати свою чергову посмішку... бо всім чхати, що робиться в тебе в душі. Всім байдуже, що в душі ти вся поломана, потоптана, що душа благає про відпочинок, про порятунок. Всім плювати на те, що вже ніяких немає сил на те, щоб підійматися щоранку і йти туди, де немає ніякого бажання бути.
Господи, зроби щось, бо я справді вже не маю сил, щоб жити так з дня на день...
Я просто стомилася жити...
 
girlorgДата: Четвер, 19.06.2014, 00:41 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Це просто переломний мометн. треба зосереджуватися на хорошому. так, доросле життя не просте, але жити треба і радіти. після дитинства треба знову вчитися тішитися життю.
 
girlorgДата: Субота, 08.11.2014, 11:12 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Теперь присядьте. Но не для того, чтобы отдохнуть. Это всего лишь исходное положение для выполнения следующего упражнения. Ноги сведите вместе и согните в коленях. Поставьте руки на пол таким образом, чтобы кисти были прямо под плечами. Теперь сгибайте руки и следите за тем, чтобы живот был расслаблен (должны работать мышцы рук, а не мышцы пресса). Цель такого упражнения для стройных рук – максимально приблизиться локтями к полу.

Как мы уже говорили, упражнения для стройных рук часто выполняют еще одну функцию – придают привлекательную форму груди. И следующее упражнение как нельзя лучше подходит для тех, кто всегда пытается узнать, как сделать руки стройными, а грудь - красивой. Сомкните ладони рук перед грудью, прилагая для этого усилия. Постарайтесь находится в таком положении хотя бы в течение минуты. Любую свободную минуту можно посвятить такому совершенствованию своей внешности. Главное – знать, как сделать руки стройными, и систематически применять эти знания на практике.

Уже через месяц регулярных тренировок Вы заметите, что стройные руки – это не мечта, а реальность. Чередуйте упражнения для стройных рук с упражнениями для стройности других частей тела, и любой, даже самый открытый наряд, сможет украсить Вашу идеальную фигуру.
 
OlenochkaДата: Субота, 28.07.2018, 13:26 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4504
Прожили разом з хлопцем 10 місяців, балував на руках носив, казав що любить жити не може! Після розставання сказав що жив зімной тільки тому що у мене є квартира !!! 
Гаразд баби за айфон смокчуть а мужики то куди ??
 
OlenochkaДата: Понеділок, 08.10.2018, 20:01 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4504
Житти разом-брєд. 
Сексу немає, часу немає, по людині скучити не встигаєш. Раніше ось зустрічався з дівчатами, але не жили регулярний секс раз 2-3 в тиждень. Вільний час і тому якщо вчора потрахал або вигуляв сьогодні займаєшся своїми справами або спиш.А зараз людина поруч, думаєш потім, потім треба відпочити. А коли налаштувався на секс, я втомилася я хочу спати не лізь до мене. тисячу разів подумайте перед тим як жити разом.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 26.11.2018, 21:47 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4504
Жив 5 років з дівчиною. Почали рано зустрічатися і набиратися досвіду стали разом .. Включав навчальні курси з горлового мінєту, класика з камасутрою, анальний секс, потім і до БДСМ добралися. Я домінант по натурі .. Загалом пробували все і відривалися на повну..Людні і безлюдні місця, кабінки, роздягальні, машина .. Це була дика любов і божевільний секс..Так сталося, що розійшлися. Переживав дуже болісно .. Зараз мені 26, пройшло 2 роки, і я боюся заводити нові стосунки, тому що дуже переживаю, що більше не зустріну таку ж збочинку, як я. А сім'ї то хочеться і пристрасті не вистачає .. Варіанту зійтися знову бути не може. Вона вийшла заміж і переїхала за кордон. Життя біль (
 
OlenochkaДата: Понеділок, 27.02.2023, 14:04 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4504
Сім'я-це добровільний союз для спільного проживання, заснований на довірі і взаємоповазі.

Коли втрачається довіра, починається стеження і скандали, то спільне проживання стає неможливим.
Це вже не сімейне вогнище, а притон, де кожен намагається урвати більш жирний шматок і захопити місце біля печі.
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Боюсь прожити своэ життя разом (Переломний момент!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом