Дівчина має знати собі ціну
|
|
girlorg | Дата: Понеділок, 24.11.2014, 10:38 | Повідомлення # 1 |
| Ну на принца не чекаю,але і шлятися не збираюся. Я вважаю що це низько для дівчини коли вона йде по руках. Вона не знає собі ціни,для мене така людина є пустою. Ну я розумію тих,хто помилився раз,але є ж такі,які ціле життя шляються і саме гірше що їм це подобається(
|
|
| |
girlorg | Дата: Середа, 07.01.2015, 17:07 | Повідомлення # 2 |
| Недавно моя дівчина ходила на ДН до малознайомого їй хлопця з яким вона недавно познайомилась. Мене це насторожило, але вона була з подругою тому я її відпустив. На наступний день коли вона повернулась, вона мені сказала, що її напоїли і зґвалтували 2 хлопців. А подругу відвели десь погуляти. Поки подруга розважалась з якимось хлопцем. Вони почали приставати до неї, розділи і зробили свою справу, ще й без захисту. І тепер може бути подвійна біда. Тому дівчатка, будьте обережні з малознайомими вам людьми. Хлопці всякими бувають.
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 13.01.2015, 19:55 | Повідомлення # 3 |
| Мой отец очень хотел сына, а родилась я. Так вот, меня зовут Саша, уже 10 лет занимаюсь дзюдо, мастер спорта, водить научил лет в 12, но при этом не умею краситься, готовить, в гардеробе одни джинсы и кеды, а все друзья-парни называют меня Саньком, я у них братан. Все бы хорошо, но замуж я, наверное, не выйду никогда(
|
|
| |