Мій хлопець час від час робить мені куні,так як під час секс
|
|
Olenka | Дата: Середа, 04.03.2015, 17:10 | Повідомлення # 1 |
| Мій хлопець час від час робить мені куні,так як під час сексу я оргазму ще не отримувала.Але і від куні нуль задоволення. Зі мною щось не так?
|
|
| |
7tanusha7 | Дата: Четвер, 05.03.2015, 12:08 | Повідомлення # 2 |
l)))
| Або хлопець тебе не заводить, або з тобою щось не так - звернись до гінеколога/сексолога. Секс це не від'ємна частина життя. У сім'ї без сексу рушаться відносини і хтось не витримує - йде. Роби висновки.
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 27.10.2016, 13:12 | Повідомлення # 3 |
| Під час куні, мій хлопець вирішив зімпровізувати: увійшов пальчиком в попку. До цього - була категорично проти анала і іншого. Не минуло й п'яти хвилин, як я кінчила. Хочу ще, але в жопу не дам. Стерво.
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 19.03.2017, 15:50 | Повідомлення # 4 |
| Хлопець роблячи куні використовуючи техніку "англійського алфавіту" (язиком вимальовував буковки). Алфавіт кінчився. А я ще не кінчила: -Давай український! Там 33 літери! Сміялися довго.
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 24.03.2017, 10:18 | Повідомлення # 5 |
| Після того, як зроблю мінет, стаю ніжною і шовковою, хоча в житті, та й у звичайному сексі я стерва. Може відчуваю, що мною оволоділи повністю, і більше не випендрююсь ... Обожнюю цей стан!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 07.06.2020, 09:30 | Повідомлення # 6 |
| Був момент коли після сексу я почув як дівчина (це була дівчина на одну ніч) почала випускати повітря (ну ви самі розумієте). Я типу сказав що все Ок , не потрібно соромитись це нормально що після сексу з вагіни виходить повітря. Вона розвертається і каже : « Це не з вагіни». Більше я з нею ніколи в житті не бачився )
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 12.02.2021, 13:02 | Повідомлення # 7 |
| Цитата Попросила мене подруга звабити одного хлопця і коли він закохається- просто відморозитись. Помста так звана вийде. Але в процесі зваблення я сама в нього закохалась. Ще й так конкретно. Те що мало бути приколом обернулось душевною трагедією. Прєдлагаю подругу послати нах і бути щасливою. В чом трагедія? Він тебе перший послав? А на майбутнє - нєфіг ввязуватись в сумнівні історії по просьбі "подруг". Він її бортанув, вона вирішила тебе використати, щоб йому відімстити. Сама не при ділах. Сюда ж відносяться всякі дебільні "перевірки на вірність". Юлия Колобкова
|
|
| |