MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Як підібрати ліфчик (бюстгальтер).
Як підібрати ліфчик (бюстгальтер).
OlenkaДата: Четвер, 14.05.2015, 19:19 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Як підібрати бюстгальтер.


Про те, як підібрати бюстгальтер знають лише одиниці, більшість жінок обмежується тільки приміркою. Таким чином, по всьому світу правильні ліфчики носять лише 30% жінок.
Тим часом грамотно підібрана білизна не тільки приховає недоліки фігури, але і підкреслить її гідності.
Дізнатися про те , що обраний бюстгальтер Вам не підходить можна за наступними ключовими моментами:

Стрічка застібка. Якщо над стрічкою бюстгальтера нависають мішки, і він сидить таким чином, що Ви не можете просунути під нього палець, то вердикт один, бюстгальтер Вам малий. Якщо ж груди вивалюється з - під чашечок бюстгальтера в самий невідповідний момент, наприклад, коли Ви піднімаєте руки вгору або якщо задня застібка задирається нагору, а бретельки постійно спадають з плечей, то даний бюстгальтер однозначно Вам великий.
Перед походом в магазин нижньої білизни слід запастися чималим терпінням, так як підібрати бюстгальтер який буде ідеально сидіти, справа нелегка. На чашечках правильного ліфчика не повинно бути складок, і якщо такі є, то це означає, що він погано тримає груди, а головне що з таким бюстгальтером не можна одягати обтягуючий або вузьку одяг, так як складки будуть проступати у вигляді нерівностей. Правильний ліфчик в будь-якому випадку повинен тримати груди. Якщо груди нависає над чашечками, то це означає одне, вони занадто малі для обсягу Ваших грудей.
Бретельки теж відіграють важливу роль при виборі бюстгальтера, в першу чергу, ширина бретелей Вашого бюстгальтера повинна відповідати Вашому розміру грудей. Іншими словами, чим більше груди, тим ширше повинна бути лямка бюстгальтера. Якщо Ви не впевнені в плавильній товщині лямок у обраного вами ліфчика, виконайте наступну процедуру: отстегните лямки або ж опустіть їх в зону передпліччя.

Якщо стрічка і застібка залишаються на місці, то все в порядку, а якщо без допомоги бретелей Ваше багатство норовить залишитися не прикритим, то цей бюстгальтер явно вам не підходить. Дуже важливо, що б бюстгальтер розташовувався горизонтально спині, а це безпосередньо залежить від довгі бретелей. Так само не забувайте їх регулювати, так як розмір Ваших грудей періодично змінюється залежно від дня менструального циклу.

Як бачите наука про те, як підібрати бюстгальтер , не так вже проста, як може здатися з першого погляду. Розмір грудей відіграє основну роль при виборі ліфчика. Визначити розмір грудей нескладно, головне те, що цю процедуру варто виконувати після закінчення критичних днів, в той момент, коли груди перебувати у своєму первісному розмірі.
Обхват грудей вимірюється по виступаючих точках, стрічка не повинна стягувати груди.
Обхват під грудьми виконується так само, стрічка повинна проходити строго під грудьми і розташовуватися горизонтально.
А тепер порівнюємо отримані результати:
- Обхват грудей 82-84, Обхват під грудьми 68-72, розмір - 2В, 70В
- Обхват грудей 89-91, Обхват під грудьми 73-77, розмір - 3В, 75В
- Обхват грудей 94-96, Обхват під грудьми 78-82, розмір - 4В, 80В
- Обхват грудей 86-88, Обхват під грудьми 68-72, розмір - 2С, 70С
- Обхват грудей 91-93 , Обхват під грудьми 73-77, розмір - 3С, 75С
- Обхват грудей 96-98, Обхват під грудьми 78-82, розмір - 4С, 80С
- Обхват грудей 101-103, Обхват під грудьми 83-87, розмір - 5С, 85С
- Обхват грудей 88-90, Обхват під грудьми 68-72, розмір - 2D, 70D
- Обхват грудей 93-95, Обхват під грудьми 73-77, розмір - 3D, 75D
- Обхват грудей 98-100, Обхват під грудьми 78-82, розмір - 4D, 80D
- Обхват грудей 103-105, Обхват під грудьми 83-87, розмір - 5D, 85D
- Обхват грудей 108 - 110, Обхват під грудьми 88-92, розмір - 6, D90D
Прикріплення: 9612332.jpg (12.1 Kb)
 
OlenkaДата: Пятниця, 15.05.2015, 10:59 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Вибір бюстгальтера.
Жінки ретельно вибирають нову сукню, звертаючи увагу на пошиття, зручність, красу, проте до вибору білизни часто підходять з меншою скрупульозністю. Згідно з висновками експертів 7 з 10 жінок носять неправильний розмір бюстгальтера .Тіло жінки протягом життя змінюється, змінюється і форма грудей, часто жінки ігнорують цю особливість і продовжують носити білизну звичного розміру, однак цей невеликий огріх може вплинути на здоров'я жінки, тому до вибору бюстгальтера необхідно ставитися більш серйозно.Визначити необхідний розмір бюстгальтера можна самостійно або за допомогою фахівця . Спеціалізовані
магазини мають навчений персонал, який допоможе підібрати білизну необхідного розміру. Якщо ви вирішили визначити необхідний розмір самостійно скористайтеся сантиметровою стрічкою - спочатку виміряйте об'єм під грудьми, при цьому стійте прямо і вільно, краще якщо ці виміри вам допоможе хтось зробити, наприклад подруга. Запишіть отриманий результат. Потім виміряйте об'єм грудей на рівні сосків - цей об'єм відповідати розміру необхідної вам чашечки. З результатами вимірів сміливо можете направлятися в магазин де консультант підбере бюстгальтер, який буде відповідати вашим розмірами.Зверніть увагу на різноманітність моделей бюстгальтерів.
НЕ набувають перший потрапив вам на очі. При виборі білизни потрібно орієнтуватися і на форму грудей, адже у кожної жінки груди різні. Приміряйте кілька різних моделей і зупиніться на тій, яка не тільки відповідати вашому розміру, але і підкреслить форму грудей.Якщо ви вибираєте бюстгальтер для якого конкретного одягу - вечірнє плаття, відкритого сукні, краще візьміть його з собою і приміряйте бюстгальтер безпосередньо з цим одеждой.Так ви переконаєтеся, що бюстгальтер підходить під даний одяг, і зможете уникнути прикрих розчарувань.Вибираючи білизну зверніть увагу на матеріал. Більшість жінок воліють бавовні і мікрофібрі. Для повсякденного носіння ці матеріали підходить найкраще. Мереживо дуже привабливо для очей виглядає сексуально, проте такий бюстгальтер краще тримати для особливих випадків.Маленькі груди - велика хитрість!Якщо ви є володаркою невеликих грудей , не треба впадати у відчай. Ви повинні вибирати тільки відповідний бюстгальтер, візуально надасть об'єм.Вибір бюстгальтера - важливий і ретельний процес. Не ігноруйте його, адже правильно підібраний бюстгальтер підкреслить вашу природну красу, і навпаки ігноруючи основні принципи підбору білизни ви ризикуєте спотворити вашу зовнішність і приховати природні принади.
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Як підібрати ліфчик (бюстгальтер).
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом