MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Чим шкідливо носити стінги
Чим шкідливо носити стінги
OlenkaДата: Субота, 16.05.2015, 11:10 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Як кажуть, скільки людей - стільки й думок. Одні жінки вважають, що стринги шкідливі для здоров'я, інші стверджують, що безпечні. Перші призводять на користь своєї думки самі різні аргументи.Так, стверджують противники трусиків-стрінгів, вузенька смужка тканини натирає промежину, сприяє проникненню хвороботворних бактерій, провокує геморой, а також може призвести до запальних процесів різної тяжкості.Опоненти свідчать про те, що жінка, що дотримує норми гігієни, не ризикує нічим. Де ж правда? Яка думка лікарів, нарешті?Хто правий?Насправді, в якійсь мірі мають рацію і ті, і інші. Так, жінкам, які страждають гемороєм, трусики-стринги носити можна з побоюванням. Тобто - вони не для щоденної шкарпетки. Натирають? І це правда, але - не вся. Якщо носити стрінги з бавовняної тканини, немає абсолютно ніяких підстав переживати за своє здоров'я. Міняти їх щодня, прати якісними засобами - і ніяких проблем!Так, звичайно, якщо носити стрінги по кілька днів поспіль, не дотримуючись елементарних норм гігієни, або носити трусики-стринги із синтетичних матеріалів, особливо - в спекотне пору року, тоді користі здоров'ю, природно, не буде. 
За великим рахунком, будь-яка синтетика на тілі шкідлива, будь то нижню білизну або блузка. А тим більше - білизну, яка носиться в таких інтимних місцях.  Відповідь на запитання проста: придбайте якісні стринги, бажано - з простих тканин, які пропускають повітря, через які шкіра і слизові "дихають". Заглянувши в хороший торговий центр відповідного призначення, наприклад - у магазин еротичної нижньої білизни Golden String, Ви переконаєтеся в тому, що вибір є завжди.Так, звичайно, можна набрати дешевої синтетики на розпродажі або, того гірше, на ринкових розкладках, а потім скаржитися на геморой і запалення, а можна взяти одні-двоє, але - якісні стринги з нормальної тканини, і тоді Ви, за умови дотримання правил гігієни, клопоту знати не будете.Так , більшість лікарів висловлюються проти стрінгів. Втім, ті з них, хто хочуть насправді дати пораду, а не висловити загальноприйняте лікарське думку, згодні з тим, що шкідлива синтетика, а х/б носити не шкідливо. Більше того, так звані щоденні прокладки набагато шкідливіше і небезпечніше для здоров'я, так як вони не тільки не пропускають повітря, а й сприяють поширенню мікробів.
 
OlenochkaДата: Субота, 26.05.2018, 16:35 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4505
Скидайте стрінґи, дівчата!

Низько приталені, на пару розмірчиків менші дівчачі джинси. А якщо із-під них ще й звабливо визирають ажурні стрінґи... Що ще може нести більшу... загрозу жіночому репродуктивному здоров’ю?
Груба джинсова тканина, говорить завідувач пологового відділення Світловодської ЦРЛ Володимир Пудич, яка нещадно обтягує талію юної кокетки, невблаганно стискає кістки її тазу. З округлих форм вони поступово перетворюються у такий собі трикутник, гострим кутом донизу. Тобто, не виключається, зазначає акушер-гінеколог, що з часом форми такої дівчини набудуть чоловічих пропорцій.

"Але це, як говориться, ще півбіди... Не буду вдаватися до фізіологічних подробиць, але з досвіду своєї роботи знаю, як це небезпечно ускладнюватиме майбутні пологи", — застерігає пан Пудич.А от щодо наступної — спокусливої для чоловіків — деталі жіночої білизни, під назвою стрінґи, наш консультант таки не оминув оцих самих фізіологічних подробиць... Синтетична тканина, з якої виготовляються ці трусики, створює в жіночих інтимних місцях своєрідних парниковий ефект. А там, де шкіра не дихає, утворюється ідеальне середовище для розвитку бактерій та дріжджових вагінальних заражень, що вражають небезпечними інфекціями сечові шляхи. А ота невидима смужка поміж сідницями... Її лікар Пудич називає доріжкою до жіночого безпліддя. Це пояснюється тим, говорить він, що тією смужкою, яка безпосередньо контактує з анальним отвором, до вагіни безперешкодно потрапляють небажані мікроорганізми та бактерії з прямої кишки. Змішування різних за призначенням мікрофлор призводить до подразнень та до неприємного запаху.
 

Панянки, у намаганні позбутися такого дискомфорту, починають посилено використовувати засоби гігієни.
"І не підозрюють, що через такий надмірний догляд досягається зворотній ефект — порушується біоценоз жіночого репродуктивного органу. Адже, окрім причин дискомфорту, жінка позбавляється і захисту — корисної для сечостатевих органів мікрофлори. Що врешті може призвести до дуже небезпечної хвороби під час вагітності — бактеріального вагінозу... Це інфекція, яка здатна спричинити завчасний відхід навколоплідних вод. А тоді не оминути передчасних пологів та інших вкрай небажаних наслідків", — застерігає пан Пудич.
Вихід? Він полягає у тому, що подібну одіж жінки, а особливо, молоді дівчата мають одягати якомога рідше. Білизна має бути із шовку або бавовни.
"І пам’ятайте, дівчата: краще носити попу у трусах, ніж труси у попі", — фахово порадив завідувач пологовим відділенням.


Віталій АСАУЛЕНКО.
http://svetlovodsk.com.ua/2712-pudych.html#vn7Du

Прикріплення: 7298240.jpg (129.4 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Чим шкідливо носити стінги
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом